Iris_89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και κάμποσο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την Sim του κινητού. Το κινητό είναι αγορασμένο το καλοκαίρι από skoutzομάγαζο, και απ΄οτι φαίνεται είναι από Γαλλία ( όταν το άνοιξα ήταν στα Γαλλικά ) Όλα οκ τους πρώτους μήνες, μέχρι που σταμάτησε να μπαίνει στο δίκτυο ( cosmote ) Συνήθως φτιάχνει από μόνο του μετά από λίγο, υπάρχουν περιπτώσεις που είμαι εκτός δικτύου για 2-3 μέρες. Συγκεκριμένα, όταν πάω να κάνω register στο δίκτυο μου βγάζει "Your sim card does not allow a connection to this network". Έχω πάει στην Cosmote, μου καθάρισαν την sim, τίποτα. Επίσης μου είπαν πως παίζει να έχει θέμα το 4g, αλλά τα δεδομένα δικτύου είναι συνέχεια off. Root δεν έχει γίνει, και πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει, το κινητό ήταν μια χαρά. Δεν έχω άλλη sim να δοκιμάσω και μάλιστα ο τεχνικός στην comoste μου είπε να πάω στο service για να δω ΑΝ όντως ισχύει η εγγύηση.
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 λογικα θα ισχυει αφου ειναι ευρωπαικο μοντελο.β.firmware εχει μπει το τελευταιο?καλα και Root Να το εκανες δεν ειναι κακο αλλα δεν θα λυσει το θεμα.καμια sim card απο κανα αλλο ατομο?βεβαια αμα ειναι να την αφησεις μεσα 3 μερες εχεις θεμα.γιατι στο Service δεν θα το τσεκαρουν 3 ημερες.θα το δουν μισο λεπτο και τερμα.
Iris_89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Micro Sim δεν έχει κάποιος γνωστός μου, δυστυχώς. Firmware δεν έχω κοιτάξει, είναι μήπως το build number ή η έκδοση του κινητού? Πάντα τα μπέρδευα αυτά τα 2 Root δεν θέλω να κάνω έτσι κι αλλιώς.. Btw το κοίταξα και έχει το latest firmware
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 οποτε μονο δοκιμη με αλλη καρτα.δεν ξερω αν για αντικατασταση sim πληρωνεις κατι.
Iris_89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δεν με πειράζει το να πληρώσω για αντικατάσταση sim, με ενδιαφέρει να μην έχει κάποιο άλλοπρόβλημα, γιατί το να μην έχω σήμα για 2 μέρες είναι too much
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 ειναι η τελευταια δοκιμη πριν το πας μετα για service.οποτε να τους πεις οτι αλλαξα και sim για δοκιμη και παλι το ιδιο.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο και δεν στεκει κιολας η συχνοτητα που το κανει.
Iris_89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Και η συχνότητα, αλλά και το ξεκίνησε ξαφνικά και όχι από την αρχή. Έψαξα μήπως είχε μπλοκαριστεί το IMEI μου, αλλά δεν βρήκα κάτι περίεργο. Προς το παρόν θα αλλάξω sim και βλέπω για μετά. Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Και η συχνότητα, αλλά και το ξεκίνησε ξαφνικά και όχι από την αρχή. Έψαξα μήπως είχε μπλοκαριστεί το IMEI μου, αλλά δεν βρήκα κάτι περίεργο. Προς το παρόν θα αλλάξω sim και βλέπω για μετά. Ευχαριστώ! τιποτα.ελπιζω να ειναι πραγματι η sim ωστε να μην μπλεξεις με service κτλ.νομιιζω αν εχεις συμβολαιο στην αλλαζουν δωρεαν την sim.
Iris_89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχω, αλλά για 5 ευρώ δε θα πάθω και τίποτα
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 αν ειναι 5 ευρω ναι ενταξει δεν ειναι κοστος προκειμενου να βρεις την ηρεμια σου
Iris_89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέχρι σήμερα δεν είχα σήμα, αλλά του έκανα restart, προσπάθησα να κάνω register στο δίκτυο και ως δια μαγείας με έβαλε. Τι να πω Sent from my GT-I9305 using Insomnia
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ξεκινα με sim και βλεπεις.δεν μενει κατι αλλο. 1
mandis7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα φιλε μου.Δοκιμασες να το βαλεις μονο σε GSM δικτυο?Κανει παλι τα ιδια?Διαβαζει καθολου?Αν οχι να ξερεις ειναι η πλακετα της σιμ...που δε το ευχομαι (στο φτιαχνουν με την εγγυηση btw)Ειχα το ιδιο θεμα περσυ με ενα s2.Το πηγαν στo service και μου ειπαν στο γεμρνο πως αλλαξαν ολη την πλακετα. Ενιμερωσε μας οτα νμπορεσεις να δουμε τι ειναι/ηταν!!
Iris_89 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα φιλε μου. Δοκιμασες να το βαλεις μονο σε GSM δικτυο?Κανει παλι τα ιδια?Διαβαζει καθολου? Αν οχι να ξερεις ειναι η πλακετα της σιμ...που δε το ευχομαι (στο φτιαχνουν με την εγγυηση btw) Ειχα το ιδιο θεμα περσυ με ενα s2.Το πηγαν στo service και μου ειπαν στο γεμρνο πως αλλαξαν ολη την πλακετα. Ενιμερωσε μας οτα νμπορεσεις να δουμε τι ειναι/ηταν!! Καλησπέρα! Ένα restart του έκανα πριν από κάμποσες μέρες και δεν το έχει ξανακάνει μέχρι τώρα. Για μετά βλέπουμε
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 ακομα δεν πηρες sim να υποθεσω ε?? απλα οπως ειπες και εσυ δεν στο κανει συνεχεια οποτε μπορει να στο ξανακανει παλιμετα απο μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα