Προς το περιεχόμενο

tp link wa5210g client mode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!εχω το παραπανω μηχανημα και θελω να το βαλω σαν client ωστε να παιρνει ιντερνετ απο το ρουτερ μου και να το δινει μεσω ethernet στο tower pc Μου!το βαζω σε client mode του βαζω το κλειδι wpa του δικτυου μουειναι στο ιδιο καναλι και τα 2το ρουτερ μου εχει default ip 192,168,1,254 thomson tg55v7στο tp link δινω την 192,168,1,50το dhcp server ειναι κλειστοκαι ιντερνετ 0.....καμια ιδεα για το σεταρισμα????καπου διαβασα κατι για wisp client αλλα δεν το πολυνιωθω!οποιος μπορει ασ μ πει 2 πραγματα να το φτια3ω

??????

??????

Δημοσ.

διαβαζω οτι δεν μπορει να λαβει σηματα wpa!πως γινετε στην αρχη να μ εφερνε το σημα και μετα να το επαθε στα ξαφνικα!βοηθηστε ρε παιδια!μου δουλευε μια μερα ολοκληρη και μετα του κ.....σε να τα κανει αυτα!

?????

Δημοσ.

σωστε με

οποιος μπορει αυριο ασ μ στειλει το τηλ καποιου απ την tp link να μιλησω μηπως με κατατοπησει γιατι ισως εχει προβλημα το απ!

Δημοσ.

συμφωνα με το manual παιζει με wpa2 και wpa.

α.δοκιμασε το για αρχη χωρις κλειδωμα και δες αν παιζει.αφου δεις οτι παιζει τοτε δοκιμασε με wpa και στο τελος με wpa2 για να δεις τι μπορει να φταιει.οι ip ειναι σωστες οπως φαινετε.θα κανεις site survey απο το 5210 και θα βρεις το thomson.επισης στο Thomson δωσε καρφωτα καναλι και οχι auto που ειναι απο default.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

ΕΧΩ ΕΝΑ TP LINK 5210G ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΕ 35db ΣΗΜΑ! Η ΚΕΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ETHRNET SE ROUTER ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ SAN CLIENT MODE! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ LAPTOP, TO PLAY STATIΟΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ! ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΕΝΩ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ROUTER ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ!

ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ??? 

Δημοσ.

Αυτο το θεματακι το εχω και γω, δοκιμασε να βαλεις Static IP στις επιλογες δικτιου του κινητου και του tablet και Gateway βαλε του το IP του Tp-link.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΝΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ TABLET ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ IP TOY ROYTER H TOY TP LINK???

Δημοσ.

η ip του tp link να μην ειναι ιδια με του adsl router.

β.μην γραφεις με κεφαλαια.

γ.firmware update στο tp link.

d.εισαι σιγουρος οτι τo tp link δινει και ασυρματα ταυτοχρονα οταν δουλευει σε client mode ή μηπως θελει ap να βαλεις μετα το tp link?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...