Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπερα,

Αποφάσισα λοιπόν και εγώ να ασχοληθώ με επενδύσεις, εχω μαζέψει ενα κεφάλαιο και λέω να επενδύσω σε μια νέα εταιρεια που ονομάζεται http://www.dosenergy.gr και εντάσσεται στον όμιλο dos group. Σας παρακαλώ πολύ χρειάζομαι την βοήθεια σας γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ απο την αγωνία μου για το αν αξίζει...

Χίλια Ευχαριστώ

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

11000 βαζεις 7500 βγαζεις, κατι σαν πυραμίδα μου κανει

...και μια απορία τον επονενο χρονο αλλα 7500 και μετα αλλα 7500 ή δεν κατάλαβα καλά.

Δημοσ.

Ρε φίλε με κατέστρεψες, διάβασα το μν σου και τώρα δεν μπορώ να κοιμηθω και εγώ. <br><br>

Πείτε ρε μάγκες να επενδύσουμε στο dosmoytaleftasoy.gr ?

• Like 8
Δημοσ.

Παιδιά χίλια ευχαριστώ μάλλον λέω να προχωρήσω..

11k min; Ειναι για μεγαλα παιδια ή για γερα στομαχια. 60% αποδοση;;;;; Τελεια επενδυση (εαν ειναι τοση η αποδοση)

reference http://www.euro2day.gr/investments/news_money/article/1105667/nea-ependytikh-protash-apo-th-dos-energy-hellas.html

Σκοπεύουμε να επενδύσουμε πάνω απο 800000 αλλά δεν ξέρω κατα ποσο ειναι ασφαλές η επένδυση και να μην χάσουμε τα λεφτα μας...

Kage, η εταιρεια που παραθετεις ειναι η neon energy, αυτή που γράφω εγώ ανήκει στη dos group και έχει υποτίθεται και άλλες εταιρείας...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά χίλια ευχαριστώ μάλλον λέω να προχωρήσω..

Σκοπεύουμε να επενδύσουμε πάνω απο 800000 αλλά δεν ξέρω κατα ποσο ειναι ασφαλές η επένδυση και να μην χάσουμε τα λεφτα μας...

Kage, η εταιρεια που παραθετεις ειναι η neon energy, αυτή που γράφω εγώ ανήκει στη dos group και έχει υποτίθεται και άλλες εταιρείας...

Τα διάβασες καθόλου τα links; Για την Dos energy μιλάνε....

Και εταιρία με απόδοση 60% εκτός και αν πρόκειται για πώληση ναρκωτικών ή ανάθεση συμβολαίων για δολοφονίες, ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΑΤΗ από εκατομμύρια έτη φωτός μακρυά....είτε δώσε σε μας μερικά από τα 800 χιλιάρικα που έχεις για πέταμα, ή αν έχεις την εντύπωση ότι σε τεχνολογικό φόρουμ θα βρεις κορόιδα να επενδύσουν, γελάστηκες.....τράβα σε κανά φόρουμ που ποστάρουν για εξωγήινους και φανταστικούς φίλους, θα βρεις μπόλικη πελατεία εκεί.....

• Like 7
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι αν είχες 800000 δεν θα έγραφες καν εδώ. Παραμύθια να είχαμε να λέγαμε.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

• Like 7
Δημοσ.

80k θα λεει. 

Τσ οταν λεω μεγαλα παιδια δεν εννοω μεγαλη επενδυση. Εννοω πχ παιρνεις ενα εφ απαξ 500κ, και απο αυτα δινεις 11κ για αυτη την επενδυση. (αν και για 500κ, τα 11κ ειναι πολλαααα)

Δημοσ.

άκου , θα δοκιμάσω κάτι που σκέφτηκα και αν τα καταφέρω κ βρω τα φράγκα θα επενδύσω και εγώ
Φαίνεται μεγάλη ευκαιρία
ειναι κοινό μυστικό οτι μέσα στην κρίση γίνονται οι καλύτερες επενδύσεις  
κάτι πρέπει να κάνουμε , δεν γίνεται να ζήσουμε κακομοίρικα 

267331.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι αν είχες 800000 δεν θα έγραφες καν εδώ. Παραμύθια να είχαμε να λέγαμε.

+1

οποιος εχει βγαλει 800κ παει να πει οτι ξερει και τον τροπο να βγαζει λεφτα...

προφανως ο τυπος ειναι σπαμερ απο την εταιρεια...μπας και μαζεψουν κανα θυμα...

τα λινκ πιο πανω εγραφαν διαφορα και ξαφνικα πεταγεται και λεει οτι θα επενδυσει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...