funbreaker Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Για αυτο το εγραψα φιλε γιατι ειμαι σιγουρος πως πολυ λιγα ατομα θα το γνωριζαν..Μου ειπε οτι μεχρι 15 μερες μετα την ημερομηνια που θα επρεπε να παω θα μπορουσε να μου τις δικαιολογησει καπως συμφωνα με την αρμοδιοτητα της ενω μετα τις 15 πρεπει να κανεις ενσταση και να εξεταστει απο τα κεντρικα..Οσο για την ηλεκτρονικη ενσταση και γω αν δεν γινοταν αυτο θα ακουγα για απλη απο τον απλο υπαλληλο λογικα... Εμένα όταν μου συνέβει αυτό ρώτησα την διευθύντρια αν μπορεί να κάνει κάτι (μια μέρα μόλις μετά το πέρας της προθεσμίας) και μου είπε πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα και λυπάται αλλά και γιος της λέει να ήμουν δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι γιατί δεν έχει την τεχνική δυνατότητα ούτε την αρμοδιότητα. Οπότε ή δεν ήξερε ή δεν ήθελε, και ταλαιπωρήθηκα 3 μήνες. Φυσικά για την ηλεκτρονική ένσταση ούτε λόγος. Βόδι. 1
tehAllantin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μα εννοούσα πως πήγα 1 μέρα μετά το 5ήμερο. Και να θέσω το φιλοσοφικό ερώτημα: Γιατί όλα αυτα? Γιατί εν έτη 2013 να πρέπει να πηγαίνω εκεί να λέω, ε παιδιά είμαι ακόμα ανεργος... Αφού αν πιάσω δουλειά έτσι κι αλλιώς θα ενημερωθεί ο οαεδ αυτόματα μέσω της πρόσληψης. Αν πάλι αποφασίσω πως δεν θέλω να δουλέψω και να θεωρούμαι άνεργος μπορώ να πάω να τους το πω. Οπότε γιατί αυτή η γελοιότητα? Όπως περίπου και στην πλειονότητα του στρατού, δηλαδή να υπάρχουν θέσεις εργασίας για το τίποτα. (περίπου) Όταν ρώτησα αυτό το πράγμα μου είπαν: -Για να γνωρίζουν πως δεν είσαι και εργάζεσαι στο εξωτερικό για παράδειγμα. -Για να ενημερώνεσαι από τους εργασιακούς συμβούλους, για προκηρύξεις κ.τ.λ. Οτι λέω πάνω. Αυτό γίνεται μηχανογραφημένα/μέσω ίντερνετ και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αλλού οι υπάλληλοι.
gigisoni Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Όπως περίπου και στην πλειονότητα του στρατού, δηλαδή να υπάρχουν θέσεις εργασίας για το τίποτα. (περίπου) Οτι λέω πάνω. Αυτό γίνεται μηχανογραφημένα/μέσω ίντερνετ και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αλλού οι υπάλληλοι. Ποιο πράγμα; Ο έλεγχος 500 εκατομμυρίων ευρωπαίων; Εδώ η κάθε χώρα δεν μπορεί να ελέγξει τους δικούς της ανέργους μέσα στα σύνορά της, θα τους ψάχνει αν και τι κάνουν σε άλλες χώρες; Δεν γίνεται αυτό που λες από καμιά χώρα.
The_Judas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Το να πηγαίνει ο άνεργος στον ΟΑΕΔ δεν είναι παράλογο. Γίνεται παγκοσμίως. Σε πιο εξελιγμένες χώρες μάλιστα πρέπει να αποδείξεις και ότι πράγματι πήγες σε συνεντεύξεις και ότι είσαι άνεργος και όχι άεργος. Φυσικά στην Ελλάδα του 2013 δεν υπάρχουν δουλειές... αλλά λέμε τώρα. Οσον αφορά τον ΟΑΕΔ ως υπηρεσία δεν έχω ιδιαίτερα καλή γνώμη. Ανοργάνωτοι σε όλους τους τομείς. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά όταν πήγαινα εκεί πριν από 4 χρόνια... είχε τις θέσεις αναρτημένες σε πίνακα ανακοινώσεων σε χαρτάκια. Επίσης έπρεπε να ρωτήσεις τον σύμβουλο να σου προτείνει δουλειές που αυτές δεν ήταν στον πίνακα αλλά στον υπολογιστή του. Καμμία διαφάνεια δεν υπήρχε. Τις καλές θέσεις δεν τις είχαν αναρτημένες ούτε σε ιστοσελίδα ούτε σε πίνακα και τις έδιναν σε γνωστούς και φίλους. Τα πιο πολλά προγράμματα έμεναν ανεκμετάλλευτα. Οι νέοι 18-25 συνήθως σπουδάζουν στην Ελλάδα και δεν έχουν ιδέα από επιχειρηματικές δράσεις... όπως και οι 60+... γιατί σε αυτούς στόχευε το 80% των επιδοτήσεων. Γενικά σε όλους τους τομείς υπήρχαν παράλογα όρια ηλικίας. 1
nikoletta79 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Παιδιά το ίδιο ακριβώς "έπαθα" κι εγώ!!! Είμαι επίσημα άνεργη μετά άπο τροχαίο 2007 και άφησα εν γνώση μου να λήξει πόσες φορές γιατί ήταν και λίγο μακριά στην Θεσσ/νική πρίν 6χρόνια περίπου. Τώρα όμως που είμαι σε κομώπολη και είναι δίπλα μου,φυσικά και δεν την άφηνα έπι 2 χρόνια να λήξει!!!...Αφου δουλειές δεν υπάρχουνε,είναι σημαντικό να έχεις την κάρτα.Είχα πάει επίσης τον Νοέμβριο στις 15 για ανανέωση και ρώτησα την υπάλληλο αν δεν έχω τον Φεβρουάριο το εκκαθαριστικό της Εφορίας τι θα γίνει?Και μου είπε πως δεν θα μπορέσω να την ανανεώσω.Μέχρι τότε ήταν 3μήνες.Πάω τώρα τον Φεβρουάριο στις 15 πάλι και είναι μία άλλη νέα υπάλληλος.Της λέω πως δεν έχω ακόμα κάνει την δήλωση στην Εφορία και είναι κρίμα να ακυρωθεί ή κάρτα μου και τα 2 χρόνια ανεργίας!!...Κοιτάει ώστε να μου το κάνει λοιπόν..και ακούω το εξής: "Η κάρτα σου δεν είναι ενεργή άπο τον Νοέμβριο!!"..της λεω πως είχα πάει,κλπ.Με ρωτάει ποιά υπάλληλος ήτανε?Δεν είμαι σίγουρη,αλλά εκεί την ρώτησα αν έχει καμία σημασία ή αν θα αλλάξει κάτι?..Το κορυφαίο είναι,ότι παρακολούθησα απο αρχές Δεκέμβρη-Φλεβάρη σεμινάριο σε ΚΕΚ κάτι που είδε στον υπολογιστή της και μάλιστα είπε αρχικά πως ήταν ενεργή κ μετά το αναίρεσε!Της είπα πως δεν έχω κανέναν λόγο να πω ψέματα και δεν θέλουν να χαθούνε τα 2 χρόνια ανεργίας μου.Εκανα παράπονα πως δεν μας ενημερώνουνε όσο θα έπρεπε,όπως για τα σεμινάρια,Voucher,κλπ.Τελικά μου έδωσε ένα χαρτί να κάνω ένσταση (κάτι που άλλος/η δεν θα μου το έλεγε μάλλον..)Και ήθελε μέσα σε 3 μέρες να πάω με το εκκαθαριστικό,ώστε να βγάλουμε νέα κάρτα (αν εγκριθεί από Αθήνα).Ηταν και σαββ/Κυρ στην μέση.Πότε θα προλάβαινα να πάρω το εκκαθαριστικό?Και ακόμα το έχω αφήσει έτσι!!..Η μόνη απόδειξη μου είναι τα σεμινάρια που παρακολούθησα και δυστυχώς έχασα κι άλλα...με πήρανε τηλ απο τα ΚΕΚ αυτά για να πήγαινα σε νέο,αλλά πως?Το πρώτο που μας ζητούσαν ήταν αν είναι ενεργή ή κάρτα ανεργίας!!!!..Σκέφτηκα πως με την αλλαγή του νέου έτους "κάτι" έγινε λάθος και διαγράφτηκα,όπως και το παιδί που έπαθε το ίδιο με μένα!! Επειδή δεν το έχω με την σελίδα του ΟΑΕΔ (χάνομαι εκεί μέσα),άν μπορείτε να μπ πείτε πως κάνατε την ένσταση ηλεκτρωνικά και οτιδήποτε άλλο ξέρετε για να βοηθήσετε!!...Επίσης αν υπάρχει "κάτι" για άτομα άνω των 30 ετών σε εργσία ή σεμινάρια (voucher) θα είμαι ευγνώμων!!!...Με συγχωρείτε για το ολόλκηρο κατεβατό μου.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Ξέχασα να ρωτήσω.... μέχρι πότε μπορώ να κάνω την "ένσταση"....δεν ρώτησα στον Οαεδ...Μήπως ξέρει κανείς?? Διάβασα από την μέρα της "ανανέωσης"? έχεις 15 μέρες για να το κάνεις?? Αν είναι έτσι,την πάτησα από βλακεία μου δυστυχώς... Ευχαριστώ και πάλι... Ευχομαι να αλλάξει κάτι επιτέλους στον Οαεδ της Ελλάδος!! (δεν φτάνει που οι υπάλληλοι εκεί έχουνε δουλειά,δεν την κάνουν και σωσά!!Αντε να βγάλεις άκρη!!! Μόνο στον Διευθυντή ίσως κάτι να γίνει.. Καλή συνέχεια σε όλους!!!Να είστε καλά&σύντομα μία δουλειά!!!
funbreaker Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μα καλά γιατί άφησες να περάσουν 15 μέρες? Πέρα από αυτό όμως δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μην κάνεις ένσταση όσες μέρες κι αν πέρασαν. Στο κείμενο της ένστασης γράψε ακριβώς τι συνέβει και γράψε και τον λόγο που άργησες να κάνεις την ένσταση.Η ένσταση θα παει στην Αθήνα στα κέντρικά και θα την κρίνει το διοικητικό συμβούλιο. Μπορεί και να την εγκρίνουν. Να ξέρεις όμως ότι αργούν τα αποτελέσματα γιατί διοικητικό γίνεται κάθε 3μηνο οπότε μπορεί να καθυστερήσει από 0 εως 3 μήνες. Μπορείς να πάρεις τηλ όμως και να μάθεις. 1
paylidis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Εμένα όταν μου συνέβει αυτό ρώτησα την διευθύντρια αν μπορεί να κάνει κάτι (μια μέρα μόλις μετά το πέρας της προθεσμίας) και μου είπε πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα και λυπάται αλλά και γιος της λέει να ήμουν δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι γιατί δεν έχει την τεχνική δυνατότητα ούτε την αρμοδιότητα. Οπότε ή δεν ήξερε ή δεν ήθελε, και ταλαιπωρήθηκα 3 μήνες. Φυσικά για την ηλεκτρονική ένσταση ούτε λόγος. Βόδι. εμένα κάποτε μετά απο έντονα παραπονα στο διευθυντή μιας και την ημέρα που έπρεπε πήγα γυρω στη 1 αλλα είχαν σταματήσει να δίνουν χαρτάκια μου την ανανέωσαν 3 μέρες μετά (παρασκευή έληγε η επιπλέον προθεσμία είχα παει δευτέρα)... είναι και στο άτομο, αυτά περι ηλεκτρονικού συστήματος κλπ ειμαι μπούρδες... Η πλάκα είναι οτι ποτέ δεν ανανέωσα κάρτα για 3η φορά... την μία φορά βρήκα δουλειά στη βδομάδα και την 2η στον 4ο μήνα! 1
BILL5 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 εμενα δεν με αφηνει να την ανανεωσω online ισως επιδη μου εχουν δωσει 2 κλειδαριθουμους εβαλα τον δευτερο εκανα εγραφη και μου γραφει αυτο Χρονικό διάστημα για την επόμενη ανανέωσητου Δελτίου Ανεργίας και βγαζει - και πρεπει να δεινεις και φορολογικη δηλωση καθε χρονο
livefreeordie Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καλησπερα, θελω να μοιραστω μαζι σας την σημερινη εκπληξουλα που μου επιφυλασσε ο αγαπημενος μας ΟΑΕΔ και συγκεκριμενα στο τμημα της Συρου.. Ειμαι ανεργος απο τον Μάϊο του 2012 και τον περασμενο μηνα πηγα κανονικα να ανανεωσω την καρτα μου την ημερα που επρεπε 21/11 δηλαδη.Σημερα λοιπον ξαναπηγα να ρωτησω γιατι δεν με ανεγραφε στους πινακες της τελευταιας μου αιτησης για το προγραμμα κοινωφελους απασχολησης.Αφου πηγα στην προϊσταμενη και εβαλε το ΑΦΜ μου στον υπολογιστη με εκπληξη ακουω ''Δεν πηρατε μορια γιατι εχει ληξει η καρτα σας!!Με τεραστια εκπληξη αφου για αλλο πηγα και ακουσα οτι χειροτερο μπορουσα να ακουσω εκει μεσα βγαζω την καρτα και αρχιζω να περιγραφω τι και πως ακομα και την υπαλληλο που ηταν εκεινη την μερα καθως δεν περασε ουτε μηνας και τα θυμαμαι ολα πολυ καλα..Στην καρτα μου λοιπον πανω υπαρχει ενα αυτοκολλητο διαφορετικο απο τα αλλα που λενε ''Επομενη ανανεωση'' και γραφει το 21/11 την μερα που πηγα δηλαδη και την ανανεωσα.Δεν υπαρχει αλλο μετα απο αυτο και στην ουσια ειναι σαν να μην πηγα!!Ελα ομως που το αυτοκολλητο που λεει 21/11 το κολλησε εκεινη την ημερα!!Η προϊσταμενη με τα πολλα πηγε και εψαξε και δεν βρηκε κατι οποτε στην ουσια ειναι σαν να λεω ψεματα χωρις να μπορω να το αποδειξω!Η κοπελα μου εκεινη την μερα ηταν μαζι μου αλλα φανταζομαι δεν μετραει η μαρτυρια της παρολο που θυμαται και εκεινη με λεπτομεριες τι και πως.Επισης αυτη που μου εκανε την ανανεωση την ειδα πρωτη και τελευταια φορα εκει στο τμημα που ανανεωνουν τεσπα και μαλλον ηταν με καμια συμβαση και την εχει κανει τωρα!Η προϊσταμενη η οποια ηταν ευγενεστατη και εξυπηρετικοτατη μου ειπε να κανω μια ενσταση αρχικα ηλεκτρονικα και να παω αυριο με το εκκαθαριστικο να βγαλουμε νεα καρτα και να κανουμε και απο εκει ενσταση μαζι ωστε αν την δεχτουν να '' κολλησουν '' οι μηνες.Εξ αιτιας αυτου λοιπον εχασα την τελευταιο προγραμμα ,ισως να χω χασει ηδη και να μην γινεται τιποτα σχεδον 2 χρονια ανεργιας! και φυσικα δεν θα μετραω και στο μελλον πουθενα ουτε για επιδομα ουτε για τιποτα! Αν εχει γνωριζει κατι καποιος ας μου πει καμια γνωμη γιατι επομενη μου κινηση ειναι να παω στον συνηγορο του πολιτη και ισως ακομα και σε δικηγορο αν δεν γινει κατι εστω να με συμβουλεψει τι και πως... Πλεον η ανανεωση γινεται ηλεκτρονικα,γιατι πηγαινεις ακομη εκει?
saxos55 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καλησπερα, θελω να μοιραστω μαζι σας την σημερινη εκπληξουλα που μου επιφυλασσε ο αγαπημενος μας ΟΑΕΔ και συγκεκριμενα στο τμημα της Συρου.. Ειμαι ανεργος απο τον Μάϊο του 2012 και τον περασμενο μηνα πηγα κανονικα να ανανεωσω την καρτα μου την ημερα που επρεπε 21/11δηλαδη.Σημερα λοιπον ξαναπηγα να ρωτησω γιατι δεν με ανεγραφε στους πινακες της τελευταιας μου αιτησης για το προγραμμα κοινωφελους απασχολησης.Αφου πηγα στην προϊσταμενη και εβαλε το ΑΦΜ μου στον υπολογιστη με εκπληξη ακουω ''Δεν πηρατε μορια γιατι εχει ληξει η καρτα σας!!Με τεραστια εκπληξη αφου για αλλο πηγα και ακουσα οτι χειροτερο μπορουσα να ακουσω εκει μεσα βγαζω την καρτα και αρχιζω να περιγραφω τι και πως ακομα και την υπαλληλο που ηταν εκεινη την μερα καθως δεν περασε ουτε μηνας και τα θυμαμαι ολα πολυ καλα..Στην καρτα μου λοιπον πανω υπαρχει ενα αυτοκολλητο διαφορετικο απο τα αλλα που λενε ''Επομενη ανανεωση'' και γραφει το 21/11 την μερα που πηγα δηλαδη και την ανανεωσα.Δεν υπαρχει αλλο μετα απο αυτο και στην ουσια ειναι σαν να μην πηγα!!Ελα ομως που το αυτοκολλητο που λεει 21/11 το κολλησε εκεινη την ημερα!!Η προϊσταμενη με τα πολλα πηγε και εψαξε και δεν βρηκε κατι οποτε στην ουσια ειναι σαν να λεω ψεματα χωρις να μπορω να το αποδειξω!Η κοπελα μου εκεινη την μερα ηταν μαζι μου αλλα φανταζομαι δεν μετραει η μαρτυρια της παρολο που θυμαται και εκεινη με λεπτομεριες τι και πως.Επισης αυτη που μου εκανε την ανανεωση την ειδα πρωτη και τελευταια φορα εκει στο τμημα που ανανεωνουν τεσπα και μαλλον ηταν με καμια συμβαση και την εχει κανει τωρα!Η προϊσταμενη η οποια ηταν ευγενεστατη και εξυπηρετικοτατη μου ειπε να κανω μια ενσταση αρχικα ηλεκτρονικα και να παω αυριο με το εκκαθαριστικο να βγαλουμε νεα καρτα και να κανουμε και απο εκει ενσταση μαζι ωστε αν την δεχτουν να '' κολλησουν '' οι μηνες.Εξ αιτιας αυτου λοιπον εχασα την τελευταιο προγραμμα ,ισως να χω χασει ηδη και να μην γινεται τιποτα σχεδον 2 χρονια ανεργιας! και φυσικα δεν θα μετραω και στο μελλον πουθενα ουτε για επιδομα ουτε για τιποτα! Αν εχει γνωριζει κατι καποιος ας μου πει καμια γνωμη γιατι επομενη μου κινηση ειναι να παω στον συνηγορο του πολιτη και ισως ακομα και σε δικηγορο αν δεν γινει κατι εστω να με συμβουλεψει τι και πως... Πλεον η ανανεωση γινεται ηλεκτρονικα,γιατι πηγαινεις ακομη εκει? Γιατί είναι 2013 και δεν έχει διαβάσει την απάντησή σου ακόμα Θα τη διαβάσει σε 3 χρόνια. (γι'αυτό δεν απαντάμε σε θέματα στις 5:24) 1
livefreeordie Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Γιατί είναι 2013 και δεν έχει διαβάσει την απάντησή σου ακόμα Θα τη διαβάσει σε 3 χρόνια. (γι'αυτό δεν απαντάμε σε θέματα στις 5:24) χαχα λολ. εε δε φταιω τι τα ανασταινετε?
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Εμενα την προηγουμενη φορα που πηγα δεν ειχαν καρτα και μου εδωσαν ενα χαρτι α4 φυσικα τσεκαρα ονλαιν αν ειμαι ανεργος γιατι ξερω τι μαλακες ειναι, πριν λιγες μερες πηγα και πηρα την κανονικη καρτα μαζι με το χαρτι για τα ΜΜΜ
Miracle Worker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σε εργασιακό σύμβουλο έχει πάει κανείς; Ποια είναι η διαδικασία, σκας εκεί χύμα ή πρέπει να κανονίσεις κάποια ραντεβού/ να έχεις βρει κάποιες συγκεκριμένες θέσεις που σε ενδιαφέρουν; Γενικά, αξίζει;
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σε εργασιακό σύμβουλο έχει πάει κανείς; Ποια είναι η διαδικασία, σκας εκεί χύμα ή πρέπει να κανονίσεις κάποια ραντεβού/ να έχεις βρει κάποιες συγκεκριμένες θέσεις που σε ενδιαφέρουν; Γενικά, αξίζει; ναι εγω πας χυμα, εξαρταται τον οαεδ στην αττικη που ανηκω ειναι οτι νανε στον πειραια που ειχα παει λογω 5μηνου εκαναν δουλιτσα πηγαινες ελεγες τι ψαχνεις και σου ελεγαν αν υπαρχουν ελευθερες θεσεις. 1
nikoletta79 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ελπίζω να έγινε δεκτή ή ένσταση σου Κατσουρά !!!!τι να πει κανείς για τον ΟΑΕΔ?? Εγώ πλέον ηλεκτρονικά κάνω την ανανέωση και ελπίζω να μην την ξανά πάθω,όπως κι εσυ!! Άλλωστε έτσι είναι πιο εύκολα να πούνε πως δεν ανανέωσες,ενω ανανέωσες κανονικά!!! Εμένα έγινε άλλο κουλό με τα προγράμματα κοινωφελής.Έκανα αιτήσεις σε όλα από το 2015 κι ας δεν έφταναν τα μόρια.,όπως είχα βάλει πέρσι Ιούλιο λόγο αρεσκείας κ' για πλάκα,"Φύλακας Αρχαιοτήτων"...μετά τον Σεπτέμβριο έβαλα για 2ό βάθμια εκπαίδευση όπυ ήμουν "επιλαχούσα" και είχα τα μόρια κανονικά.Με πήραν τηλ να πάω...χάρηκα κι εγώ...Τελικά ήταν για το "Φύλακας Αρχαιοτήτων" Δεν είχα τα προσόντα/προυπηρεσία και έτσι φυσικά δεν μπόρεσα να το κάνω,άσχετα που είδα στην τελευταία ανανέωση που έκανα πως "μάλλον" ,φαίνεται πως με πήραν...ακόμα δεν το έχω ψάξει,Κακώς !!! Απλά κατάλαβα ότι λογικά θα έβαλαν δικό τους άτομο στην θέση αυτή ,κλασικά !!! Γιατί να πάρουν μία Ελληνό-Ιταλίδα?? Έχω ξένο όνομα και δεν μεγάλωσα στην πόλη όπου κατάγομαι και ζώ από το 2010 και επίσης δεν έχω γνωριμίες...ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΥΤΑ από εμένα προς το παρών....Να είστε όλοι καλά Μα καλά γιατί άφησες να περάσουν 15 μέρες? Πέρα από αυτό όμως δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μην κάνεις ένσταση όσες μέρες κι αν πέρασαν. Στο κείμενο της ένστασης γράψε ακριβώς τι συνέβει και γράψε και τον λόγο που άργησες να κάνεις την ένσταση.Η ένσταση θα παει στην Αθήνα στα κέντρικά και θα την κρίνει το διοικητικό συμβούλιο. Μπορεί και να την εγκρίνουν. Να ξέρεις όμως ότι αργούν τα αποτελέσματα γιατί διοικητικό γίνεται κάθε 3μηνο οπότε μπορεί να καθυστερήσει από 0 εως 3 μήνες. Μπορείς να πάρεις τηλ όμως και να μάθεις. Αν και μετά από χρόνια πλέον,απαντάω....δεν έκανα την ένσταση τότε γιατί έπρεπε να κάνω φορολογική δήλωση και δεν είχα τα χρήματα..επίσης μετά απο 1-2 μήνες ξεκινούσαν οι νέες δηλώσεις πάλι.Ίσως να έχεις δίκιο τώρα που το σκέφτομαι...Ας την έκανα την αίτηση και δίχως την Φ.δήλωση,μπορεί και να γινόταν δεκτό?Πάντως ή τοποθέτηση σου απάνω στο θέμα ΟΕΑΔ είναι έτσι ακριβώς δυστυχώς και τπτ δεν έχει αλλάξει.Μας κοροϊδευουν στα μούτρα οι άθλιοι !! Είναι να βγεί από Ιούλιο 2016 επίδομα αλληλεγγύης των 200€ και δεν ξέρω ποιοί το δικαιούνται ή αν πρέπει να κάνω κάποια αίτηση,αφού δεν δέχτηκα να πάρω πέρσι την κάρτα σίτισης που υπόκειται μάλλον εκεί και είναι μέσα ή πόλη που ζώ τώρα.Θα το δώσουν σε όλη την Ελλάδα,σταδιακά για περίπου 6 μήνες? Δουλειά θέλουμε, όχι ελεημοσύνη άχρηστοι υπάλληλοι του άθλιου συστήματος μας! Την Ελλάδα μας την αγαπάμε...Την <εξουσία> όχι Ευχαριστώ Σαλονικίε ...χαιρετίσματα...από Κατερίνη !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα