Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν χρόνια έψαχνα για δουλειά και κατα τύχη με πήραν σε μια 4μηνη σύμβαση στο δημόσιο. δε νομίζω να έχει σημασία η ειδικότητα.

εκεί γνώρισα και αρκετά άτομα.

η υπηρεσία αυτή λοιπόν έπαιρνε άτομα με συμβάσεις 4-8μηνες ανάλογα. έπαιρνε συνέχεια όμως. κάθε χρονο πολλοί περιμέναν να βγάλει την προκύρηξη

πως κάνουν τα Ελτα ένα πράγμα.

τα άτομα που έπαιρνε ήταν τα ίδια. ανακύκλωση.

πολλοί λοιπόν από αυτούς δουλεύαν 8 μήνες, μετά βγαίναν ταμείο και όταν έβγαινε πάλι η προκύρηξη τους ξαναπαίρνανε.

άλλους πάλι δε τους παίρνανε αμέσως αλλά τους παίρνανε στη μεθεπόμενη προκύρηξη. μπορεί να βγαίνανε 2 το χρόνο.

δε τους ένοιαζε όμως διότι αυτό το διάστημα είχανε ταμείο.

σε συζήτηση μου μ έναν παλιο, επειδη εγώ ήμουν νέος και δεν τα ήξερα μου λέει...

μια χαρα περνάω, μόλις τελειώνω το ταμείο, δουλεύω πάλι και στο ενδιαάμεσο μπορεί να τύχει κανένα εξτρα μαύρο.

περιτο να πω ότι 7/10 κουβέντες όλων αυτών ήταν πότε θα γίνουν μόνιμοι. μερικοί απ ότι έμαθα τα καταφέρανε. κάποιοι κιόλας αφού είχαν κινηθεί δικαστικά

τέτοια φαινόμενα λοιπόν καλά θα κάνουν να εκλείψουν.

διότι πολύ απλά, τα λεφτά δε φτάνουν. μπορεί να είναι λίγα για τους πατεράδες όπως λες αλλά αυτά υπάρχουν.

αν όλοι αυτοί που δουλεύαν τόσα χρόνια μαύρα και συγχρόνως έπαιρναν ταμείο, δουλεύαν κανονικά και πληρώναν τις εισφορές, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. και ξέρω πολλούς που το εφαρμόζαν.....

ε λοιπόν, ήρθε ο λογαριασμός μάγκες

• Like 2
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι πληρώνουν αυτοί που για παράδειγμα δε θα έπρεπε να παίρνουν καν σύνταξη αλλά για κάποιο λόγο παίρνουν και ας τους την μειώνουν σε σχέση με αυτούς που είχαν τελικιασει επί χρόνια τις εισφορές τους και παίρνουν τα 3 μου πλέον για να κάνουμε και καλά αναδιανομή του πλούτου;

Μην περιμένεις σοβαρότητα από ένα κράτος που σκέφτονται να μειώσουν το πρόστιμο της μαύρης εργασίας γιατί είναι πολύ μεγάλο και πέφτει βαρύ στους εργοδότες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...