lalaz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, έχω διαβάσει αρκετά θέματα αλλά και πάλι δεν μπορώ να αποφασίσω. Να πάω σε Nokia 920 (θα πάρει κάποια αναβάθμιση που θα βγει?), να πάω σε Nexus, ή σε galaxy s4? Ξέρω ότι έχουν διαφορά στη τιμή αλλά αυτό προς το παρόν το παραβλέπουμε. Προέρχομαι από low end samsung, σε wp θα πάω σίγουρα κάποια στιγμή απλώς δεν μπορώ να αποφασίσω τώρα ή όταν βγάλει η ms τα δικά της? Επίσης κάτι ακόμη, βρίσκομαι Αγγλία αν αυτό βοηθάει να με βοηθήσετε!
kataramenos32 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εγω θα σου προτεινα Nexus 5 απο κανα amazon εφοσον εισαι UK
Beerloah Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ δεν προτείνω το S4. Τώρα για Windows Phone είμαι θετικότατος, αλλά μιας και τα θέτεις όλα μαζί - έφυγες για Nexus 5. Είσαι και από Αγγλία, ότι πρέπει value for money smartphone. Υ.Γ Τι εννοείς "όταν η MS βγάλει τα δικά της" ; Από όσο γνωρίζω, ο τομέας κινητής τηλεφωνίας της Νοκια, ανήκει στη Microsoft ουσιαστικά μέσω ενός deal.
lalaz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Πίστευα ότι θα αλλάξει και το brandname και θα γίνει ms, εννοώ όταν ολοκληρωθεί το deal εκτός αν δεν το έχω καταλάβει σωστά. Το S4 μόνο και μόνο γιατί έχει και επέκταση μνήμης αν χρειαστώ. Nexus με ψήνει πολύ αλλά κολλάω λίγο στο ότι θα είναι αρκετά μεγάλο ή δεν θα καταλάβω διαφορά σε σχέση με το Nokia? Και η αλήθεια είναι ότι το σε λίγες ώρες θα βγω να τα συγκρίνω στο χέρι μου..
Beerloah Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Από όσο γνωρίζω το brandname δεν τίθεται ζήτημα να αλλάξει, τέλος πάντων. Βασικά για να κρίνεις το μέγεθος, το βάρος και γενικά το εξωτερικό design στο χέρι σου, καλό θα είναι να πας να τα δεις ο ίδιος από κοντά. Πιστεύω ότι και η διαφορά του με το Nokia Lumia 920 σε μέγεθος, δεν είναι τεράστια. Οπότε θεωρώ, ότι πρέπει να σε απασχολεί περισσότερο η λειτουργικότητα των συγκεκριμένων προαναφερθέντων, σε κάτι το οποίο όλα διαφέρουν μεταξύ τους.
lalaz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Οπότε μάλλον για Nexus με βλέπω και θα περιμένω τα wp να κάνουν τις απαραίτητες αναβαθμίσεις..Και λέω Nexus σε σχέση με Nokia γιατί μ αρέσει να πειράζω το κινητό (rom κλπ). Tα wp απ όσα έχω διαβάσει πιστεύω ότι είναι πιο σταθερό λειτουργικό αλλά υστερούν σε εφαρμογές (που ναι εδώ είναι χρήσιμες αρκετές εφαρμογές που δεν τις έχουν τα wp) ενώ το android νομίζω με καλύπτει.
Beerloah Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Σωστός τρόπος σκέψης όσον αφορά τα Windows Phone. Οπότε πάνε για το Nexus προς το παρών, εξάλλου τα WP έχουν πολύ καλό παρόν και είμαι σίγουρος ότι το μέλλον τους θα είναι ακόμα καλύτερο. Καλή αγορά.
Paulus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 (Αν το βρεις) πάρε το Samsung Beam να βρεις την υγειά σου. Δεν έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο - εντάξει διπύρηνο είναι, η μπαταρία κρατάει πολύ με extra battery charger και μπαταρία δώρο, και projector που δεν έχει κανένα άλλο κινητό της αγοράς. Είναι απλά απίστευτο - έχω δει ταινίες άπειρες με φίλους. Προβάλλεις όπου θέλεις με το κινητό και γουστάρεις. Όλα τα άλλα μου ακούγονται μπανανόφλουδες (επειδή δεν έχουν projector φυσικά).
Beerloah Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 (Αν το βρεις) πάρε το Samsung Beam να βρεις την υγειά σου. Δεν έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο - εντάξει διπύρηνο είναι, η μπαταρία κρατάει πολύ με extra battery charger και μπαταρία δώρο, και projector που δεν έχει κανένα άλλο κινητό της αγοράς. Είναι απλά απίστευτο - έχω δει ταινίες άπειρες με φίλους. Προβάλλεις όπου θέλεις με το κινητό και γουστάρεις. Όλα τα άλλα μου ακούγονται μπανανόφλουδες (επειδή δεν έχουν projector φυσικά). Προφανώς αστειέυεσαι με το "μπανανόφλουδες" στα προαναφερθέντα κινητά. Το να δει σαν κύριο λόγο το projector για αγορά smartphone, είναι το λιγότερο αστείο. Επίσης, έχει πολύ οικονομικούς εάν κάποιος νιώσει την ανάγκη να αγοράσει έναν.
kataramenos32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 (Αν το βρεις) πάρε το Samsung Beam να βρεις την υγειά σου. Δεν έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο - εντάξει διπύρηνο είναι, η μπαταρία κρατάει πολύ με extra battery charger και μπαταρία δώρο, και projector που δεν έχει κανένα άλλο κινητό της αγοράς. Είναι απλά απίστευτο - έχω δει ταινίες άπειρες με φίλους. Προβάλλεις όπου θέλεις με το κινητό και γουστάρεις. Όλα τα άλλα μου ακούγονται μπανανόφλουδες (επειδή δεν έχουν projector φυσικά). Βασικα δεν καταλαβαινω το λογο που τρολαρεις ενα θεμα με αυτον το τροπο... 1
HALF EVIL Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάντως σου προτείνω το Htc one. Πάρα πολύ καλό τηλέφωνο και θα πάρει την Kitkat. 1
kataramenos32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Το Nexus 5 εχει ηδη την 4.4 και το τελευταιο hardware. Πολυ καλη συσκευη το One επισης αλλα δεν θα το προτιμουσα απο το Nexus
gsisr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 θες οικονομικη συσκευη με καλο επεξεργαστη και updates πας nexus. θελεις ποιοτητα κατασκευής, οθονη, ηχο(εκει δηλαδη που πασχει το nexus) πας στο one
lalaz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Έγινε παραγγελία Nexus. Νομίζω σε android σ' αυτά τα λεφτά είναι η καλύτερη επιλογή. Από playstore το πήρα 350 λίρες το 32Gb και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να δώσω παραπάνω. Ευχαριστώ για τις προτάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα