Sargath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εντάξει είπαμε αλλά αυτό ξεπερνάει τα όρια του τρολλ. Για Ελλάδα πάντα έτσι. Τα κοπρόσκυλα που νόμιζαν πως θα κάθονται και θα τους πληρώνουν χαλάστηκαν πολύ με την κρίση βλέπω. Νεαρέ άλλαξε μυαλά και γίνε πιο εργατικός αλλιώς θα τα βρεις αγγούρια στη συνέχεια.
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Επι του θεματος, στο στενο κυκλο μου δεν υπαρχει καποιος ανεργος τη στιγμη που μιλαμε και οι μισοι εργαζονται στον τομεα τους. Βεβαια οι περισσοτεροι εχουν μειωσεις στις αποδοχες τους ειτε ως μισθωτοι ειτε ως ελευθεροι επαγγελματιες. Βεβαια οι περισσοτεροι (πλην κανα δυο εξαιρεσεων) βλεπουν δυσοιωνα το μελλον. Απλα μια προσωπικη αποψη διοτι το ακουω πολλακις αυτο. Διαφωνω καθετα με την εκτιμηση "καλα λεφτα για την εποχη". Τι σημαινει αυτο δλδ? Θεωρω πως η αμοιβη ειναι ειτε καλη ειτε κακη με μοναδικο κριτιριο τη δουλεια (και την αποδοτικοτητα του προφανως) per se και οχι με την υπολοιπη κατασταση. Αν εγω εχω μια θεση ευθυνης και δουλευω απειρες ωρες την ημερα, 7 ημερες την εβδομαδα και πληρωνομαι 1000κατι ευρω ξερωγω, παιρνω καλα λεφτα? Επισης Sargath καλο ειναι να μην εισαι τοσο αφοριστικος διοτι να, παιζουν αριθμοι στη φαση, οταν υπαρχουν 10 θεσεις εργασιας και 100 ατομα διαθεσιμα, ε τα 90 θα μεινουν απεξω τι να κανουμε τωρα. 5
Sargath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Επισης Sargath καλο ειναι να μην εισαι τοσο αφοριστικος διοτι να, παιζουν αριθμοι στη φαση, οταν υπαρχουν 10 θεσεις εργασιας και 100 ατομα διαθεσιμα, ε τα 90 θα μεινουν απεξω τι να κανουμε τωρα. Δεν είμαι καθόλου αφοριστικός και το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα. Όλοι ήθελαν να γίνουν επιστήμονες,θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς πως υπάρχει τρομερός κορεσμός;Ας συνετιστούν οι απόφοιτοι ΤΕΙ και αντί για πτυχιούχους που έπιασαν τον παπά από τα γέννια ας θεωρούν τους εαυτούς τους εργάτες και ας πάνε να κάνουν χειρωνακτικές εργασίες. Όποιος δεν θέλει ας πάει να κάνει τον Gastarbeiter στη Γερμανία ή ακόμα καλύτερα να πάει να γίνει γκαρσόνι στις ελληνικές ταβέρνες.Εκεί θα δουν τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εκμετάλλευση.
*nenya* Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 2 φίλοι μου στην Αγγλία, η κοπέλα δν δουλεύει κ απλά κάνει το μεταπτυχιακό της, το αγόρι της βρήκε δουλειά άσχετη απ'τις σπουδές του (είναι game tester προς το παρόν).<br> 1 φίλος στη Σκωτία. Barman σε restaurant, καμία σχέση με τις σπουδές του. <br> 2 φίλοι μου εργάζονται/σπουδάζουν στην Ολλανδία (ας μιλήσουν οι ίδιοι αν θέλουν γιατί είναι παλιά μέλη του insomnia).<br><br> Οι περισσότεροι φίλοι μου εδώ στην Ελλάδα εργάζονται αλλά με μέτριους προς σκατά μισθούς. Και όλοι έχουν υποστεί μειώσεις εδώ και 3 χρόνια. Η μια κολλητή μου είναι άνεργη (και δν τα πάει καθόλου καλά στο ψάξιμο+στις συνεντεύξεις, είναι και αφελής και ντροπαλή και δεν ξέρει να πλασάρει τον εαυτό της), η άλλη είναι κι αυτή καθηγήτρια αγγλικών αλλά δουλεύει ελάχιστες ώρες σε φροντιστήριο κ φυσικά δν της φτάνουν τα λεφτά να πάει να ζήσει μόνη της. <br> Τ'αγόρια της παρέας δουλεύουν ο ένας στο e-shop κ ο άλλος σε βενζινάδικο. Καμία σχέση με τις σπουδές τους.<br><br> Για μένα τά'χω ξαναπεί, το μεταπτυχιακό με βοήθησε να με προσλάβουν ως editor σε εκδοτικό οίκο κ επειδή είδαν πόσο καλή είμαι στους υπολογιστές πλέον με έχουν στο multimedia/editing department κ κάνω κ debugging κ editing σε e-books κ iwb. Αλλά δεν παύω να είμαι και καθηγήτρια αγγλικών (απ'το 2008 δίδασκα). Ο μισθός μου στην εταιρεία είναι οκ κ υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης.<br><br> Μέσον δεν έβαλα ποτέ. Πάντα το έψαχνα μόνη μου και συνήθως αφήνω βιογραφικά face-to-face να δώσω και μια καλή εντύπωση όσο μπορώ. Δεν μιζέριασα ποτέ για τα εργασιακά, ούτε και όταν δούλευα κάποτε 4 ώρες μόνο τη βδομάδα και έκανα 1,5 ώρα να παω και άλλη τόση να γυρίσω. <br><br> Παιδιά μην σας παίρνει από κάτω! Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες και στη χώρα μας και αλλού. Θέλει όμως δύναμη, υπομονή, να πλασάρεις καλά κ σωστά τον εαυτό σου, σοβαρότητα, νά'σαι σβέλτος, να στροφάρει το μυαλό κ φυσικά να σέβεσαι αφεντικό και συνεργάτες.<br><br> Ουπς, βγήκε πολύ μακρύ το μήνυμα :Ρ Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App 1
Sargath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Για μένα τά'χω ξαναπεί, το μεταπτυχιακό με βοήθησε να με προσλάβουν ως editor σε εκδοτικό οίκο κ επειδή είδαν πόσο καλή είμαι στους υπολογιστές πλέον με έχουν στο multimedia/editing department κ κάνω κ debugging κ editing σε e-books κ iwb. Αλλά δεν παύω να είμαι και καθηγήτρια αγγλικών (απ'το 2008 δίδασκα). Ο μισθός μου στην εταιρεία είναι οκ κ υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης. Μέσον δεν έβαλα ποτέ. Πάντα το έψαχνα μόνη μου και συνήθως αφήνω βιογραφικά face-to-face να δώσω και μια καλή εντύπωση όσο μπορώ. Δεν μιζέριασα ποτέ για τα εργασιακά, ούτε και όταν δούλευα κάποτε 4 ώρες μόνο τη βδομάδα και έκανα 1,5 ώρα να παω και άλλη τόση να γυρίσω. Παιδιά μην σας παίρνει από κάτω! Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες και στη χώρα μας και αλλού. Θέλει όμως δύναμη, υπομονή, να πλασάρεις καλά κ σωστά τον εαυτό σου, σοβαρότητα, νά'σαι σβέλτος, να στροφάρει το μυαλό κ φυσικά να σέβεσαι αφεντικό και συνεργάτες. Εύγε νεαρά,αποτελείς την καλύτερη απάντηση προς τους άεργους. Τα βλέπετε λοιπόν νεαροί;Όποιος θέλει και είναι ικανός βρίσκει.
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Πως απο αυτο Μια χαρά πάνε. Όποιος είναι καλός και έξυπνος πάντα έχει δουλειά και μάλιστα τον καλοπληρώνουν. Καταληγεις σε αυτο? Υπαρχει κενο. Δεν είμαι καθόλου αφοριστικός και το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα. Όλοι ήθελαν να γίνουν επιστήμονες,θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς πως υπάρχει τρομερός κορεσμός;Ας συνετιστούν οι απόφοιτοι ΤΕΙ και αντί για πτυχιούχους που έπιασαν τον παπά από τα γέννια ας θεωρούν τους εαυτούς τους εργάτες και ας πάνε να κάνουν χειρωνακτικές εργασίες. Όποιος δεν θέλει ας πάει να κάνει τον Gastarbeiter στη Γερμανία ή ακόμα καλύτερα να πάει να γίνει γκαρσόνι στις ελληνικές ταβέρνες.Εκεί θα δουν τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εκμετάλλευση. Απο κει και περα ειλικρινα δεν καταλαβαινω που αναφερεσαι εκτος αν μιλας για κατι που εχει συζητηθει σε καποιο αλλο θεμα και δεν εχω παρακολουθησει.
headbanger Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Τα κοπρόσκυλα που νόμιζαν πως θα κάθονται και θα τους πληρώνουν χαλάστηκαν πολύ με την κρίση βλέπω. Νεαρέ άλλαξε μυαλά και γίνε πιο εργατικός αλλιώς θα τα βρεις αγγούρια στη συνέχεια. Μπάρμπα, κόψε τις επιθέσεις γιατί και χαμπάρι δεν έχεις σε ποιον και τι απευθηνεσαι και έχω την υποψία ότι απλά τρολιάζεις 2
Silverage Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ένας φίλος μου βρήκε δουλειά στο Παρακαταθηκών και Δανείων μέσω του ΟΑΕΔ.Είναι πολύτεκνος.Θα πάιρνει 250 ευρώ περίπου για 18 μήνες.Ένας άλλος άνεργος. Εγω ευτυχώς είμαι εντάξει απο δουλειά.
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εύγε νεαρά,αποτελείς την καλύτερη απάντηση προς τους άεργους. Τα βλέπετε λοιπόν νεαροί;Όποιος θέλει και είναι ικανός βρίσκει. Τελος τι σχεση εχουν οι αεργοι με τους ανεργους? Εκτος αν θεωρεις fe facto πως αεργος = ανεργος οποτε εχω δυο συμβουλες νεαρε μου (sic). Ειτε μαθε τη διαφορα (λεξικο needed), ειτε μην εισαι αφοριστικος γιατι θα το βρεις μπροστα σου Εκτος αν τρολλαρεις οποτε kthnxbye 3
LogokrisiaGR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 όποιος θέλει βρίσκει να δουλέψει... 1.500.000 βαριούνται να δουλέψουν... 30.000 άστεγοι... καλύτερα στο κρύο, που να τρέχουν να δουλεύουν τώρα... 1
8elwADSL Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μάλιστα από αυτό το thread μάθαμε ότι οι άνεργοι είναι τεμπέληδες και χαζοί. 1
headbanger Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μάλιστα από αυτό το thread μάθαμε ότι οι άνεργοι είναι τεμπέληδες και χαζοί. Ας κόψουμε τις γενικεύσεις, γιατί προβλέπω καΙ αυτό το θέμα, το οποίο ειναι πολύ ενδιαφέρον, να περνει την κατρακύλα. 2
tritonas00 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 1.500.000 βαριούνται να δουλέψουν... 30.000 άστεγοι... Σε ποιο καναλι τα λενε αυτα?
autoktonimenos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Στη Σουηδια παντως ζητανε ελληνες μεταναστες για να τους καθαριζουν τις τουαλετες.. ειναι και ομορφη χωρα η Σουηδια.. Γκεκλαντ σκάντα αμα τους πειτε θα καταλαβουν..
hla Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 στο ΙΕΚ που πήγα μόνο και μόνο για να δουλέψω σε ''έτοιμη''δουλειά. Εύγε νεαρά,αποτελείς την καλύτερη απάντηση προς τους άεργους. Τα βλέπετε λοιπόν νεαροί;Όποιος θέλει και είναι ικανός βρίσκει. something backfired 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα