pigos23 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα Εχω ενα bluetooth mouse 5000 της microsoft το οποιο μετα απο 7 μηνες ξαφνικα δεν δουλευει Αφου ειδα λοιπον την εγγυηση κ λεει για 2 χρονια κ ειμαι μεσα στην εγγυηση αποφασισα να παω στην cosmodata με την αποδειξη μου που το ειχα παρει να ρωτησω για service.Σημειωνω οτι το service τους ειναι στο Περιστερι.Αφου εφαγα μια ωρα στους δρομους φτανωντας ο υπευθυνος εκει μου ειπε οτι δεν το παιρνει κ οτι αρκει ενα τηλ στην microsoft (8015003000) που απλα λεει θα μου το αντικαταστησουν με καποιο αλλο Εχει τυχει σε εσας κατι παρομοιο ή απλα με ξεφορτωθηκε; (περνω τηλ τωρα κ δεν το σηκωνουν στη microsoft.Ισως εχουν σχολασει)
guardianx71 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Έτσι όπως στα είπε φίλε μου. Πάρε τους ένα τηλέφωνο και σου στέλνουν καινούριο σπίτι σου. Η microsoft έχει τρομερό after-sales service. Δοκίμασε στο 2111206000 ή Site: online
The_Judas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Θα σου στείλουν καινούργιο στο σπίτι με κουριερ και θα κρατήσεις και το παλιό! Καλή η υποστήριξη τους αλλά κάπως γραφειοκρατική. Πρώτα κάνεις αναφορά βλάβης...σε παίρνει τηλέφωνο ένας υπάλληλος για επιβεβαίωση. Έπειτα σε παίρνει τηλέφωνο ο τεχνικός, που κάνει διάγνωση τηλεφωνικά.. έπειτα σε ξαναπαίρνει ένας άλλος υπάλληλος και σου λέει ότι θα γίνει η αντικατάσταση. Μετά σε παίρνει ακόμη ένας και σου ζητάει στοιχεία επικοινωνίας για να αποστείλουν το δέμα κλπ...
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μια γενική παρατήρηση, οταν έχουμε πρόβλημα με μια συσκευή δεν πάμε στο μαγαζί που το πήραμε αλλα στη αντίστοιχη εταιρεία
pigos23 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Νεοτερα απ το μετωπο Μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενος Αφου περιμενα καμποσο στο τηλ το σηκωσε μια ευγενικη κοπελα οπου της ανεφερα το προβλημα,serial number κτλ κ μου ειπε οτι θα με παρει τεχνικος Πραγματι την αλλη μερα με πηρε ενας που απλα μου ζητησε διευθυνση για να μου στειλουν αλλο!!! Οποτε εν αναμονη της παραλαβξς απο τον courier Α κ οχι Νικο Οταν εχουμε ενα προβλημα παμε στο μαγαζι που το πηραμε κ οχι στην αντιστοιχη εταιρεια Τα μαγαζια δεν ειναι για να πουλανε μονο κ να βλεπουν μονο το πορτοφολι.Πρεπει να εχουν κ after sales αυτη ειναι η γνωμη μου
pigos23 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Σημερα τελικα παρελαβα το καινουριο bluetooth mouse sculpt comfort που ειναι ο πιο εξελιγμενος διαδοχος αυτου που ειχα Αργησε λογο η διαδικασια (μιας κ το μοντελο που ειχα καταργηθηκε,τους πηρα τηλ ξανα να τους τσιγκλισω γιατι προφανως το ειχαν ξεχασει) αλλα τελος καλο ολα καλα μιας κ μιλαμε για καινουριο ποντικι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα