FiKiFiKi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Χτες σε μένα έπαιξε αμέσως χωρίς κάρτες κτλ
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ετσι οπως ειναι ο τιτλος (Δωρεάν 12μηνη premium πρόσβαση στο skype - η λεξη "προσβαση" κανει τη ζημια) ολοι φοβαμαι πως νομιζουν οτι θα εχουν για ενα χρονο δωρεαν φουλ υπηρεσιες skype. Οι 50 που εχουν κανει λαικ στο #1 εχουν καταλαβει οτι δεν ειναι ετσι; Αν ναι, ολα καλα! Θα πρεπει λοιπον νομιζω να αλλαξουμε τον τιτλο ωστε να φαινεται οτι αφορα μονο "δωρεαν ομαδικες βιντεοκλησεις", ουτε κλησεις αφορα, ουτε "απλη" διμερη βιντεοκληση. Μονο για "συνδιασκεψη" ειναι ας πουμε, πιστευω οτι ειναι κατι που σχεδον κανεις δεν θα χρησιμοποιησει πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, γι αυτο αλλωστε και το "χαριζουν". (στο google hangout το ιδιο ειναι δωρεαν ετσι και αλλιως - δειτε το σποιλερ). Για πειτε καμια αποψη να δουμε τι θα κανουμε, και οπως ρωτησε και καποιος πιο πισω, ας μας επιβεβαιωσει οποιος το εβαλε οτι δεν σου δινει δωρεαν κλησεις. Οπως βλεπουμε και ακριβως (στην πηγη του TS) κατω απο απο το πρωτο ποστ της προσφορας οπου υπαρχει απο χθες (λιγο μετα το ανοιγμα του θεματος εδω, το διαβασα και ακομα υπαρχει) η εξης σημειωση: Wiki Community BoardThis can and should be used by you to post updated deal information.Be sure to read this because it may contain answers to your questions! Note, even though you account said Skype Premium, this only add Group Video Chat (nothing to do with phone calls).Remember this is a 12-month trial and trial Premium doesn't include any unlimited free calls.Only Paid Premium account has unlimited free calls feature.Google Hangout has this Group Video Calling features for FREE. So don't have to signup for this 1 year trial from SkypeYeah, but not everyone is on google.Yeah, but not everyone is on skype.Yeah, but not everyone is on teamspeak.Just dial 10-10-220 +1 +area code and then the 7 digit phone number you want to call!This post can be edited by most users to provide up-to-date information about developments of this thread based on user responses, and user findings. Feel free to add, change or remove information shown here as it becomes available. This includes new coupons, rebates, ideas, thread summary, and similar items. Add, Οκ, εκανα edit τον τιτλο για αποφυγη παρερμηνιας. Επισης οποιος το εβαλε ας παει στο μενου "προβολη"->"αρχικη σελιδα skype" για να δει αν εχει φυγει η διαφημιση, γιατι υποψιαζομαι οτι οταν λεει χωρις διαφημιση ισως να εννοει μονο για την υπηρεσια group video. Αν φευγουν ολες ειναι ενας λογος να το βαλει κανεις. Επισης ενημερωστε μας αν για την ολοκληρωση της καταχωρησης του κωδικου ζηταει στοιχεια πιστωτικης/χρεωστικης καρτας ή το κανει χωρις (οταν δεν την εχεις δωσει ποτε σε αυτους). Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2013 από matrixxx 5
silmarien Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Το επιβεβαίωσα με screenshot πριν 2 σελίδες. Μόνο για group video πολλαπλών ατόμων, screen sharing και χωρίς διαφημήσεις είναι. Τίποτα άλλο.
marios32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ναι ισχύει ότι δεν δίνουν δωρεάν κλήσεις, αν πας να καλέσεις σου λέει θες credit ή subscription.Να προσθέσω ότι έχουν φύγει και όλες οι διαφημίσεις. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2013 από marios32 1
drdedus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 έχουν περάσει 24 ώρες και ακομα να έρθουν τα email
gavros10 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 @matrixxx Καλα εκανες και αλλαξες τον τιτλο. Θα τον αλλαζα εγω νωριτερα αλλα δεν μπορουσα να επιβεβαιωσω μονος μου οτι ισχυει για video calling και το αφησα "ανοιχτο"
Avatar21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα ακόμα να μου έρθει . Πάνε 2 η 3ης μέρες τώρα
arxaggelos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Αν κατάλαβα καλά μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε μέχρι Απρίλιο, σωστά;
liopyr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν σας έρχεται mail, ξαναδοκιμάστε τικάροντας το Tick this box to receive regular updates from the Skype Collaboration Project.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δεν πρεπει να ειναι αυτο, ισως σου ετυχε λογω timing. Εμενα μου ηρθε το μειλ σημερα, μετα απο 36 περιπου ωρες απο την ωρα που το εδωσα στο συστημα. Περασα τον κωδικο και εφυγαν οι διαφημισεις!
liopyr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως σήμερα που ξαναδόκιμασα, μόλις τσέκαρα το box ήρθε instant. Μπορεί να ήταν τυχαίο, who knows.
Avatar21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μπα δεν παίζει θέμα με το box μάλλον γιατί και εγώ τικαρισμένο το είχα και μου ήρθε μετά από τρεις μέρες.
G@rg@oun Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 προσπαθω να κανω sign up αλλα κλικαρω και μου κανει refresh απλα την σελιδα.. :/σε αυτο το λινκ δεν πρεπει να κανω εγγραφη?https://collaboration.skype.com/signup/αλλα δεν μπαινει ποτε..
manassis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως σήμερα που ξαναδόκιμασα, μόλις τσέκαρα το box ήρθε instant. Μπορεί να ήταν τυχαίο, who knows. ισχυει με 1,20 ευρο και σημερα? και που ειναι αυτο το μόλις τσέκαρα το box γιατι εγω δεν το βλεπω?αν το αγορασω με αυτα τα λεπτα μπορω εκτος απο το pc να το εχω σε δυο tablet?ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις