RedPanda Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Έχω μία οθόνη full HD που τη σύνδεσα μέσω HDMI και μία με μέγιστη ανάλυση 1650χ1080 που τη σύνδεσα μέσω VGA. Η κάρτα είναι μία 7770. Γιατί μου κατεβάζει την Full HD στην ανάλυση της μικρής ? Edit: Για να είμαι ακριβής, δεν κατεβάζει ακριβώς την ανάλυση στην Full HD, βγάζει την εικόνα με black boarders όταν είναι συνδεδεμένη με HDMI
pettakos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Διοτι είναι σε clone mode και παντα ριχνει την αναλυση σε αυτή με την μικροτερη. Η άλλη λυση είναι να τις τρεχεις σε extended desktop mode, αλλα εκει θα εχεις δυο διαφορετικες επιφάνειες εργασιας με ότι αυτές επιθυμεις να περιεχουν 1
macabre_sunsets Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ψάξε για την επιλογή "overscan" (είτε στις ρυθμίσεις της οθόνης, είτε στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών) και απενεργοποίησέ την.
RedPanda Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ψάξε για την επιλογή "overscan" (είτε στις ρυθμίσεις της οθόνης, είτε στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών) και απενεργοποίησέ την. Το έκανα και αυτό αλλά η εικόνα δεν είναι το ίδιο, η ευκρίνεια σαν να πέφτει λίγο. Και δεν είναι σε clone mode, είναι σε extended more. Τελικά δεν νομίζω να είναι από το ότι σύνδεσα και τις δύο οθόνες, νομίζω είναι απλά επειδή σύνδεσα την Samsung SA350 με το HMDI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα