Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για όσους εκλεκτούς έχουν opera email account, blog κτλ και προσπερασαν το email σαν διαφημιστικό, κλείνει το my opera και όλα τα service του

αν έχει χρόνο κανείς να γράψει τα σχετικά τότε ίσως να πρέπει να μπει κάτι στις ειδήσεις αν δεν υπάρχει ήδη

my.opera.com/chooseopera/blog/2013/10/31/important-announcement-about-your-my-opera-account

Δημοσ.

Ευχαριστώ, δεν είχα ενημερωθεί σχετικά.

Φρόντισαν ευτυχώς να προσθέσουν τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης μεταφοράς της αλληλογραφίας σε άλλη διεύθυνση.

Δημοσ.

Oύτε ο Opera desktop θα μείνει μάλλον. Σε ένα παράδειγμα στατιστικών παρατηρούμε μεγάλο ποσοστό των χρηστων του Opera αυτή τη στιγμή να έχουν τον παλιό 12 περιμένοντας μπας και δουν τα αγαπημένα τους features στον νέο. Επειδή αυτό είναι πολύ χλωμό, έτσι και φύγουν αυτοί (θέμα χρόνου) θα μείνει με ένα ακόμα πιο υποτυπώδες μερίδιο = άντε γεια.

Έχουν μείνει με μια κλίκα που τους γράφει χαζά σχόλια του τύπου «αχ πότε θα μου δώσεις το 0.0.0.1 developer build να παίξω αυτό το Σ/Κ!» και χαίρονται μόνοι τους.

Δημοσ.

όντως εντελώς απογοητευμένος με τις τελευταίες (τι τελευταίες δλδ είναι πάρα πολλές) εκδόσεις, λυπάμαι πραγματικά

πάνω που είχα κατευθύνει όλα τα email account στο opera mail και τώρα κλείνει...

είμαι ανοιχτός σε προτάσεις για email btw, όσο γελοίο και αν ακούγεται δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τα email των γνωστών αμερικάνικων search engines γιατί δεν μου αρέσει η πολιτική τους και δεν θέλω να το λέω μόνο, θέλω να στηρίξω κάτι ευρωπαϊκό αν υπάρχει

Δημοσ.

Δε ξέρω σε ποιό email αναφέρεσαι. Εγώ που είχα εδώ και χρόνια του τύπου @operamail.com είχε μεταφερθεί στη πλατφόρμα του fastmail.fm την οποία αγόρασε η Opera και τώρα πρόσφατα τη ξαναπούλησε, οπότε όποιος έχει email εκεί δε χάνεται, είναι ανεξάρτητο της Opera πια. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτό, αν κι είναι δεύτερη διεύθυνση κι όχι βασικό μου, ομολογώ πως το έχουν βελτιώσει εξαιρετικά και δουλεύει άψογα.

Δημοσ.

το mail του opera (που κλείνει) έχει την κατάληξη

@myopera.com

en.m.wikipedia.org/wiki/Opera_Mail

https://mail.opera.com

το άλλο όπως έγραψες δεν έχει σχέση με τον opera πια και αν δεν κάνω λάθος δεν είναι καν free για νέους χρήστες

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι τελευταίες εκδόσεις. Η 12 είχε απίστευτα bugs.

Στην αρχή λίγο δυσκολεύτηκα να συνηθίσω την έλλειψη των κλασικών bookmarks με το sidebar που είχα τόσο συνηθίσει, αλλά με την ενεργοποίηση του quick access λύνεται αυτό το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...