The_Colonel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 ξέρει κανένας κανένα online shop στην γερμανία που να πουλάει PC hardware με επιλογή να χρεώσεις μια πιστωτική κάρτα (κάρτα visa που έχει εκδοθεί από γερμανική τράπεζα) με δόσεις? Μου φαίνεται πολύ περίεργο έψαξα όσο μπορούσα αλλα λίγα online shops (πχ το conrad.de ) πουλάνε πράματα με δόσεις και αυτό όμως υπό την μορφή δανείου που πρέπει να κανεις μέσω συγκεκριμένης τράπεζας... μου φαίνεται τόσο παραξενο που κανένα κατάστημα δεν σου δίνει την επιλογή VISA/mastercard κτλ με δόσεις αλλα ανταυτού μονο μετρητοίς... Η μήπως ξέρετε κανένα ελληνικό κατάστημα που να κάνει δόσεις με γερμανική πιστωτική visa ρώτησα στο πλαίσιο και δεν γίνετε... :/
gigisoni Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ελληνικά μαγαζιά με ξενες κάρτες δόσεις ΔΕΝ γίνεται.
The_Colonel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 ναι ξέρω ότι είναι δύσκολο αυτό (ξέρω ότι το πλαίσιο κάνει με αγγλικές.. )γιαυτο ρωτάω για κανένα γερμανικό e-shop.. το πρόβλημα μου είναι ότι τα γερμανικά μου δεν είναι τα καλύτερα και έχουν ένα σορό ορους rabat,darlechen,finanzierung κτλ οποτε δεν μπορώ να κάνω καλή αναζήτηση στο google... οποιος ξέρει η μπορεί να ψάξει άνετα ας βοηθήσει παρακαλώ... απλά θυμάμαι 1,2 μαγαζιά που είχα αγοράσει στο παρελθόν που ήταν αλυσίδες η συνεργαζόταν με την γερμανία οποτε εκεί ίσως είχα ελπίδα να το αγοράσω από το ελληνικό και να με χρεώσουν από το γερμανικό κάπως έτσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα