gon1332 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, είχα Cyta, η οποία μου είχε δώσει ένα wireless pirelli PRG A4201G A-000-11A4-AY. Τώρα άλλαξα σε wind και θέλω να χρησιμοποιήσω το ίδιο router. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να εγκαταστήσω στο router τις εργοστασιακές του ρυθμίσεις; Να "ακυρώσω" δηλαδή το interface της Cyta από το router και να το κάνω ανεξάρτητο.. Ευχαριστώ πολύ.
gon1332 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δε μου το ζήτησε. Καμιά εταιρία μέχρι τώρα δε μου έχει ζητήσει router πίσω. Τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχω internet από Wind με το router της Cyta, αυτόματα. Δεν πείραξα κάτι, απλά έγινε.
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 α.λογικα θα στο ζητησουν.οποτε προσεχε.hol,cyta το ζητανε πισω.ο οτε δεν το ζηταγε πλεον τα δινει χρησιδανειο και τα ζηταει.επισης forthnet professional τα παιρνουν πισω. απο εκει και περα αν και ελυσες το θεμα αν θες το default interface και οχι το custom(ασχετα που παιζει) πρεπει να περασεις αλλο firmware που να ειναι Generic.και πρεπει να βρεις firmware οπως και πρεπει να μπεις και σαν admIn στο ρουτερ της cyta για να αλλαξεις firmware Λογικα.απο εκει και περα επειδη η wind οσο ξερω δεν εχει username/password για αυτο σε βαζει κανονικα στο ιντερνετ.αλλα ακομα και να ειχες αλλο παροχο που θελει username/password(πχ forthnet,otenet) απλα θα αλλαζες το Username/password απο το Interface.Λογικα και σαν user πρεπει να σε αφηνει. δηλαδη και με αυτο το ρουτερ Hol να πηγαινες που και εκεινη οσο ξερω δεν εχει username/password παλι θα παιζες αυτοματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα