Joanna000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα! Πριν κανα - χρονο ειχα δημιουργησει ενα θεμα με βαση τις σπουδες στη Σκωτια και ευχαριστω πολυ οσοι μπορεσαν και με βοηθησαν με τις γνωσεις τους επι του θεματος.. Τωρα αυτη τη στιγμη συνεχιζω - ξεκιναω ενα αλλο με θεμα, ας πουμε αποριες λογω μπερδεματος, γενικα αλλαγη χωρας. Θα ηθελα εαν καποιος γνωριζει να μου πει γενικα στην Αγγλια ποιες ειναι οι πιο καλες περιοχες εκει. Σε θεμα δουλειας,ησυχες γειτονιες,σχετικα νορμαλ συνθηκες καιρου κτλπ. Αγγλια εχω ακουσει οτι ειναι αυστηρα και ακριβα, ιδιως τα σπιτια. Σκωτια που με ενδιεφερε και για σπουδες εχω ακουσει οτι εχει πολυ κρυο κ γενικα κακο καιρο. Υπαρχει μια ενδιαμεση λυση?? Περιμενω τα "φωτα" σας. Ευχαριστω πολυ.
rg550 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Στη Βρετανία ΠΑΝΤΟΥ είναι ακριβά τα σπίτια και σχετικά δύσκολα θα βρείς καλή σχέση τιμής - ποιότητας.. Πάντως κάνεις λάθος αν απορρίπτεις τη Σκωτία μόνο λόγω καιρού (άποψή μου βέβαια..). Αν πάλι έχεις σοβαρό θέμα με τον καιρό κοίτα νότια Αγγλία, απο τα λίγα που γνωρίζω είναι κάπως πιο υποφερτα. Γενικά τον καιρό της Ελλάδας ΞΕΧΝΑ τον.
Joanna000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Στη Βρετανία ΠΑΝΤΟΥ είναι ακριβά τα σπίτια και σχετικά δύσκολα θα βρείς καλή σχέση τιμής - ποιότητας.. Πάντως κάνεις λάθος αν απορρίπτεις τη Σκωτία μόνο λόγω καιρού (άποψή μου βέβαια..). Αν πάλι έχεις σοβαρό θέμα με τον καιρό κοίτα νότια Αγγλία, απο τα λίγα που γνωρίζω είναι κάπως πιο υποφερτα. Γενικά τον καιρό της Ελλάδας ΞΕΧΝΑ τον. χαχαχα.. ναι το ξερω και γι'αυτο δεν θα ειμαι μονη μου. Για Σκωτια αρχικα εψαχνα και τωρα ψαχνω, απλα κανω ετσι μια ευρενα να δω τι παιζει απο περιοχες και που. 'Νταξ με τον καιρο δεν εχω τρελο προβλημα προς το παρον.. Αλλωστε.. μπρος σε μια καλυτερη ζωη αυτο θα ελεγα ειναι μικροπραγματα.. Σε ευχαριστω για την πληροφορια σου.
revolver1990 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Οι τιμές στην Αγγλία πάνω κάτω είναι ίδιες αν εξαιρέσεις το Λονδίνο όπου υπολογίζεις ένα 20%-25% επιπλέον.Ο καιρός είναι κακός από την άποψη ότι δεν βλέπεις ήλιο,αυτή την εποχή νυχτώνει από τις 4 κτλ....Μην κοιτάς τον καιρό είναι το τελευταίο που πρέπει να σε νοιάζει όταν θα πας για δουλειά/σπουδές. Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση σου θα πήγαινα Σκωτία(Εδιμβούργο πρώτα και μετά Γλασκώβη)είναι πολύ όμορφα παρόλο το κρύο αλλά επίσης είναι και φτηνά σε σχέση με το υπόλοιπο UK 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα