xlapatsas4000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, κατα καιρούς είχα δεί σε διάφορα αρθρα τις φοιτιτικές προσφορές των ελληνικών εταιρειών τηλεφωνίας.Τώρα που έκανα μία αναζήτηση στο site βρήκα μόνο της WIND.Μπορεί κάποιος να μου πεί τις προσφορές των εταιρειών VODAFONE/COSMOTE ? αυτή τη στιγμή έχω whats up.Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι το ινερνετ και η ομιλία προς όλους.Αν και όλοι στην παρέα έχουν whats up θα ήθελα να πάω προς vodafone αν μπορώ να διατηρήσω τον ίδιοπ αριθμό.Από ποια εταιρεία θεωρείται καλύτερη προσφορά ; Υ.Γ. Κοίταξα και τα επίσημα site των εταιρειών αλλά προτιμώ να ακούσω σχόλια των insomniacs. Ελπίζω να προλαβαίνω τις προθεσμίες, για τις προσφορές γιατί κάπου είδα ότι στις 31/12 τελειώνουν...Μας κατέστρεψε φέτος το ΕΜΠ....
funbreaker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ συγκρίνοντας τα 3 φοιτητικά καρτοκινητά προγράμματα των τριών εταιριών κατέληξα στην vodafone γιατί προσφέρει περισσότερα. Δεν θυμάμαι τα μεγέθη αλλά αν πας στα sites των εταιριών τα λένε. Δεν είναι κάτι υποκειμενικό, απλά βλέπεις τιμές και προσφερόμενα.
xlapatsas4000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ συγκρίνοντας τα 3 φοιτητικά καρτοκινητά προγράμματα των τριών εταιριών κατέληξα στην vodafone γιατί προσφέρει περισσότερα. Δεν θυμάμαι τα μεγέθη αλλά αν πας στα sites των εταιριών τα λένε. Δεν είναι κάτι υποκειμενικό, απλά βλέπεις τιμές και προσφερόμενα. Διατήρησες τον αριθμό σου ;
funbreaker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ναι. Πήγα από συμβόλαιο wind σε φοιτητικό καρτοκινητό vodafone cu. Βέβαια είναι τόσο μλκες στην vodafone που εδώ και 10 μέρες δεν ολοκλήρωσαν την διαδικασία γιατί έχουν λέει κάποιο πρόβλημα. Στην wind νομίζω πως δεν μπορείς να βάλεις φοιτητικό πακέτο με φορητότητα αλλά γίνεται μόνο με νέο αριθμό. Δεν είμαι και σίγουρος, ρώτα τους. Στην cosmote δεν ξέρω αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μου άρεσε το πακέτο τους.
xlapatsas4000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ναι. Πήγα από συμβόλαιο wind σε φοιτητικό καρτοκινητό vodafone cu. Βέβαια είναι τόσο μλκες στην vodafone που εδώ και 10 μέρες δεν ολοκλήρωσαν την διαδικασία γιατί έχουν λέει κάποιο πρόβλημα. Στην wind νομίζω πως δεν μπορείς να βάλεις φοιτητικό πακέτο με φορητότητα αλλά γίνεται μόνο με νέο αριθμό. Δεν είμαι και σίγουρος, ρώτα τους. Στην cosmote δεν ξέρω αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μου άρεσε το πακέτο τους. οκ ευχαριστώ αν προλάβω Vodafone θα πάω.Τώρα που τα ξαναείδα τα πακέτα με συμφέρει περισσότερο.
funbreaker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 οκ ευχαριστώ αν προλάβω Vodafone θα πάω.Τώρα που τα ξαναείδα τα πακέτα με συμφέρει περισσότερο. Έχε μαζί σου το πάσο, λογαριασμό ΔΕΚΟ (εμένα μου ζήτησαν) και ταυτότητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα