Προς το περιεχόμενο

Dawn of the Planet of the Apes (2014)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κυκλοφορησε σημερα το trailer του σικουελ που περιμενουμε τοσα χρονια.

Το rise μου άρεσε πάρα πολύ. Πάντως το 2011 βγήκε, οπότε το "τόσα χρόνια" δεν κατάλαβα πού κολλάει...

• Like 1
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση....

Με ποιές απο τις προηγούμενες έχει "σχέση"...??

Θέλω να τις δώ και θα ήθελα να ξέρω από που να ξεκινησω...

Ευχαριστώ πολύ...!!!

Δημοσ.

Δες την ταινια του 2011. Γυριστηκε αλλη μια το 2001 ομως δεν σχετιζεται με αυτες του 2011+2014.

Μπορεις αν θελεις να δεις τις παλιες του 60-70 με τη σωστη σειρα που θα διαβασεις στο παρακατω λινκ:

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Planet_of_the_Apes_(franchise)

• Like 3
Δημοσ.

Δες την ταινια του 2011. Γυριστηκε αλλη μια το 2001 ομως δεν σχετιζεται με αυτες του 2011+2014.

Μπορεις αν θελεις να δεις τις παλιες του 60-70 με τη σωστη σειρα που θα διαβασεις στο παρακατω λινκ:

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Planet_of_the_Apes_(franchise)

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου,κατεβάζω όλο το πακετάκι τότε.....  :)

Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος, οι καινουργιες ταινιες υποτιθεται πως ειναι το prequel story των ταινιων του 60/70. η ταινια του 2001 ειναι ενα αποτυχημενο reboot και καλο ειναι να ξεχαστει.

• Like 2
Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος, οι καινουργιες ταινιες υποτιθεται πως ειναι το prequel story των ταινιων του 60/70. η ταινια του 2001 ειναι ενα αποτυχημενο reboot και καλο ειναι να ξεχαστει.

Κι ομως υπαρχει ενας τουλαχιστον λογος να τη δει κανεις.  Η εξαιρετικη ερμηνεια του Tim Roth, και σε κινηση/περπατημα, που σε πειθει απολυτα για πιθηκανθρωπος, και σε εκφραστικοτητα προσωπου.  Ειδικα αν αναλογιστει κανεις οτι ουσιαστικα ολο το προσωπο του ειναι καλυμμενο με προσθετικη και make up.  

• Like 2
Δημοσ.

εχω την ταινια του 2011, μου αρεσε. Λετε να δω και τις προηγουμενες, και εαν ναι με ποια σειρα;

δεν ειπαρχει καμια σειρα..αυτη που γυριστηκε το 2011 ειναι η καινουρια ας ας πουμε τριλογια εκτος αν το πανε μεχρι πεντε.
αυτη που γυριστηκε το 2001 απ τον τιμ μπαρτον ειναι ριμεικ χωρις να χει γυριστει σικουελ
και μετα ειναι η πρωτη του 68 με τον τσαρλτον ηστον ακολουθωντας 4 ακομα συνεχειες αν και αδιαφορες οι τελευταιες.
θα σου λεγα να δεις την αυθεντικη του 68 για να μπεις στο κλιμα τι γινεται τελικα   
Δημοσ.

Το πρωτο ηταν πολυ καλο στον πλανητη των πιθηκων

Το δευτερο δεν ηταν ουτε b movie..βλακεια σκετη..Απλες μαιμουδες που με σε μια νυχτα εγιναν αινσταιν

Τωρα απο οτι βλεπω το ξαναπανε στο πρωτο..για να δουμε

Δημοσ.

Ειδα ολες τις παλιες ταινιες με τη σειρα που γυριστηκαν, το καλοκαιρι του 2013. Αξιζει να τις δειτε πιστευω, και ας φαινονται προχειρες και φτηνες για τα σημερινα επιπεδα. Η κεντρικη ιστορια ειναι αρκετα καλη και αλληλοσυνδεομενη.

Τα στουντιο επιχειρησαν το 1974 και τηλεοπτικη σειρα με 13 επεισοδια, την οποια μετα κοπων βρηκα και κατεβασα, αλλα εκει μιλαμε για την απολυτη φτηνοδουλεια. Πολυ χαμηλο budget και αρκετα επεισοδια απλα δεν βλεπονται, σε παιρνει ο υπνος στο 10λεπτο. Ασε που κοπηκε μαχαιρι χωρις κανονικο φιναλε, αφου δεν εκανε νουμερα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Planet_of_the_Apes_%28TV_series%29

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...