Salonikios933 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ακουσα οτι ενα σπιτι επιασε φωτια απο Θερμοπομπο .. Μπορει να γινει κατι τετοιο ;
balander10 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Οπως όλες οι ηλεκτρικές συσκευές αν σου κάνει κανένα βραχυκύκλωμα δεν αποκλείεται να ξεσπάσει φωτιά. Απλά πρόσεξε το σημείο που θα τοποθετήσεις την συσκευή όχι κοντά σε εύφλεκτα υλικά άλλα έπιπλα κλπ. Σε μια γωνία στον τοίχο πχ χωρίς έπιπλα δεξιά αριστερά και να συμβεί κάτι δεν θα χάσεις το σπίτι σου. Και φυσικά δε βάζουμε τίποτα πάνω από το θερμοπομπό σεμεδάκια κλπ έχω δει οικογενειακή γνωστή που το έκανε...
Salonikios933 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Οπως όλες οι ηλεκτρικές συσκευές αν σου κάνει κανένα βραχυκύκλωμα δεν αποκλείεται να ξεσπάσει φωτιά. Απλά πρόσεξε το σημείο που θα τοποθετήσεις την συσκευή όχι κοντά σε εύφλεκτα υλικά άλλα έπιπλα κλπ. Σε μια γωνία στον τοίχο πχ χωρίς έπιπλα δεξιά αριστερά και να συμβεί κάτι δεν θα χάσεις το σπίτι σου. Και φυσικά δε βάζουμε τίποτα πάνω από το θερμοπομπό σεμεδάκια κλπ έχω δει οικογενειακή γνωστή που το έκανε... Βασικα στο πατωμα τον εχω . Επιπλα ειναι γυρω στο μετρο. Ειναι καλα η θελει πιο μακρια ;;;;
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Βασικα στο πατωμα τον εχω . Επιπλα ειναι γυρω στο μετρο. Ειναι καλα η θελει πιο μακρια ;;;; βασικα βγαλτην εξω στο δρομο για να σαι σιγουρος
Salonikios933 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 βασικα βγαλτην εξω στο δρομο για να σαι σιγουρος Εξω αν την βγαλω θα παγωσω...βασικα μιλαμε για τον θερμοπομπο που εχω στο παιδι μου οποτε...
balander10 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρά είναι στο ένα μέτρο από έπιπλα και στο πάτωμα μην ανησυχείς. Είναι ακραία περίπτωση να πιάσει φωτιά ούτως ή άλλως πρέπει να είσαι πολύ άτυχος.
Salonikios933 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρά είναι στο ένα μέτρο από έπιπλα και στο πάτωμα μην ανησυχείς. Είναι ακραία περίπτωση να πιάσει φωτιά ούτως ή άλλως πρέπει να είσαι πολύ άτυχος. Ρωταω για να μην γινω ατυχος !
The_Colonel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 κοίτα το manual και πες μας τα βασικά χαρακτηριστικά του θερμοπομπού σου να σου πω ακριβώς ποιες είναι οι πιθανότητες και από ποιες αποστάσεις να γίνει κάτι (σε προϊδεάζω ότι δεν έχεις να φοβάσαι αλλα αφού θες να είσαι απόλυτα σίγουρος θα βγάλουμε συμπέρασμα με μαθηματική ακρίβεια )
paylidis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 γενικά καλο ειναι να μη μένει καμια ηλεκτρική συσκευη αναμένη χωρίς επιτήρηση / το βράδυ κλπ. οπότε και εγω αυτό θα σου πρότεινα! Προσωπικά ειχα βάλει χρονοδιακόπτη στο δικό μου ωστε και να τον ξεχάσω να κλεισει απο μόνος του αλλα πλέον τον κλεινω πριιν κοιμηθώ και εχω το κεφάλι μου ησυχο...
Ntinaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Εξω αν την βγαλω θα παγωσω...βασικα μιλαμε για τον θερμοπομπο που εχω στο παιδι μου οποτε... μ αρεσει που μου απαντας σοβαρα παντως βαλτον καπου που να μην εχει κοντα κουρτινες η κατι ξυλινο και αν γινεται μακρια απο την πορτα(ωστε αν πιασει φωτια το δωματιο να μπορεις να ξεφυγεις παιρνοντας μαζι σου το pc)
mikkk Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ο θερμοπομπός αν είναι θερμοπομπός και όχι κάτι άλλο π.χ. αερόθερμο κ.τ.λ. δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει φωτιά, γιατί τα ηλεκτρικά του μέρη έχουν διπλή μόνωση και δεν υπάρχει στην αντίστασή τους πυράκτωση διότι έχουν πάνω τους πρεσαρισμένο φίλο αλουμινίου το οποίο ζεσταίνει τον αέρα και όχι αντικείμενα γιαυτό και μπορούμε να τον αγγίζουμε στο σημείο που βγαίνει ο αέρας. Το πρόβλημα δημιουργείτε όταν επηρεάζετε ο κόσμος από τους λωποδύτες των τηλεμάρκετινκ και αγοράζουν συσκευές οι οποίες είναι πάνω από 2000w ,οι πρίζες των σπιτιών στο σύνολό τους αντέχουν οριακά 2000w για χρόνο περίπου 2-3 ώρες μετά αρχίζουν και ζεσταίνονται, φανταστείτε τι μπορεί να γίνει όταν βάλει κάποιος μια συσκευή 2500w ή 3000w για 8 με 10 ώρες. Τέλος προς ενημέρωση σας ενημερώνω ότι οι πρίζες του σπιτιού αντέχουν έως 2000W και έχουν ασφάλεια 10Α,οι πρίζες των πλυντηρίων ρούχων-πιάτων αντέχουν 2500w και έχει ασφάλεια 16Α, το θερμοσίφωνο έχει ασφάλεια 25Α και καταναλώνει 4000w, η ηλεκτρική κουζίνα καταναλώνει 3500w και έχει ασφάλεια 20Α 1
Salonikios933 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 <p>Ο θερμοπομπός αν είναι θερμοπομπός και όχι κάτι άλλο π.χ. αερόθερμο κ.τ.λ. δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει φωτιά, γιατί τα ηλεκτρικά του μέρη έχουν διπλή μόνωση και δεν υπάρχει στην αντίστασή τους πυράκτωση διότι έχουν πάνω τους πρεσαρισμένο φίλο αλουμινίου το οποίο ζεσταίνει τον αέρα και όχι αντικείμενα γιαυτό και μπορούμε να τον αγγίζουμε στο σημείο που βγαίνει ο αέρας.</p> <p>Το πρόβλημα δημιουργείτε όταν επηρεάζετε ο κόσμος από τους λωποδύτες των τηλεμάρκετινκ και αγοράζουν συσκευές οι οποίες είναι πάνω από 2000w ,οι πρίζες των σπιτιών στο σύνολό τους αντέχουν οριακά 2000w για χρόνο περίπου 2-3 ώρες μετά αρχίζουν και ζεσταίνονται, φανταστείτε τι μπορεί να γίνει όταν βάλει κάποιος μια συσκευή 2500w ή 3000w για 8 με 10 ώρες.</p> <p>Τέλος προς ενημέρωση σας ενημερώνω ότι οι πρίζες του σπιτιού αντέχουν έως 2000W και έχουν ασφάλεια 10Α,οι πρίζες των πλυντηρίων ρούχων-πιάτων αντέχουν 2500w και έχει ασφάλεια 16Α, το θερμοσίφωνο έχει ασφάλεια 25Α και καταναλώνει 4000w, η ηλεκτρική κουζίνα καταναλώνει 3500w και έχει ασφάλεια 20Α</p> Οπότε είναι καλύτερα να τον χρησιμοποιώ το βράδυ στους 1500 για να μην έχω κάποιο θέμα ? Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
nvel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Τέλος προς ενημέρωση σας ενημερώνω ότι οι πρίζες του σπιτιού αντέχουν έως 2000W και έχουν ασφάλεια 10Α,οι πρίζες των πλυντηρίων ρούχων-πιάτων αντέχουν 2500w και έχει ασφάλεια 16Α, το θερμοσίφωνο έχει ασφάλεια 25Α και καταναλώνει 4000w, η ηλεκτρική κουζίνα καταναλώνει 3500w και έχει ασφάλεια 20Α Ευχαριστώ για την ενημέρωση, δηλαδή πιστεύεις ότι 10x230=2000 16x230=2500 25x230=4000 και 20x230=3500; Αν έχεις δει σε ΕΗΕ γραμμή θερμοσίφωνα ασφαλισμένη με 25Α και κουζίνα με 20Α χρειάζεται άμεσα παρέμβαση ηλεκτρολόγου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα