dreyt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα κινητό και έιμαι ανάμεσα στο Nexus 4 τηs Lg και το Samsung Galaxy S3. Τι θα προτείνατε ??? Αα με ενδιαφέρει πολύ κυρίως η διάρκεια της μπαταρίας και η ταχύτητα του. Διαθέτω 200 με 230 ευρώ maximum. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.
haHa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 To nexus 4 ειναι αισθητα πιο γρηγορο απο το galaxy s3 και παιρνει κ περισσοτερες αναβαθμισεις, ειναι ηδη στην 4.4.2. Σε μπαταρια πρεπει να ειναι χειροτερο απο το s3.
MasterX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 και βεβαια με αυτα τα χρηματα που διαθετεις δεν μπορεις να παρεις κανενα απο τα 2.. Οποτε κατι πρεπει να αναθεωρησεις 1
dreyt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 MasterX δεν είπα ποτέ πως θα το πάρω καινούριο. Εχώ δεί πολύ καλές αγγελίες απο παιδιά στο insomnia οπότε λογικά από εδώ θα το τσιμπήσω .. Αα και συγγνώμη για τον τίτλο έγραφα γρήγορα και μετά το είδα. Το Nexus 4 εννοώ και όχι το 5 που λέει ο τίτλος.
dreyt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μμμμ έχεις να προτείνεις κάτι καλό στα 2 κατοστάρικα ???
Beerloah Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Το Nexus 4 θα έλεγα - αλλά όπως είπε και ο φίλος από πάνω, να σκεφτείς το ενδεχόμενο να αγοράσεις Windows Phone - είναι ότι πρέπει value for money στο budget σου.
Xvipes Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Σε θέμα μπαταρίας η Samsung έχει κάνει τρομερή δουλειά με το Power Saving mode που έχει. Δυστυχώς δε μπορώ να πω το ίδιο για Nexus 4 που έχω δει(δε ξέρω στο Nexus 5 τι κάνανε).
gsisr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Λαγκαρει που λαγκαρει το s3 αμα το βάλεις και σε power saving κλαφτα 1
dreyt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχώς μεγάλο μείον για το Nexus είναι επίσης η μη επεκτάσιμη μνήμη του.
Xvipes Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Λαγκαρει που λαγκαρει το s3 αμα το βάλεις και σε power saving κλαφτα 4.3 official έκδοση αυτή που δεν έχει τα bugs και χωρίς power saving το κινητό πάει μια χαρά, εκτός από το κλασικό lag στο ξεκλείδωμα επειδή είναι σε deep sleep που το έχουν μειώσει αισθητά. Σε idle χωρίς wifi ανοιχτό και με ενεργοποιημένο το power saving, καίει 0.5%/ώρα (πέφτει και λιγότερο).Έχω αλλάξει πολλές roms και δεν έχω καταφέρει με gapps να έχω τόσο λίγη κατανάλωση. Πόσο έχετε με Nexus 4 ανά ώρα?Αν δεν έχετε app για να μετράτε μπαταρία βάλτε το BatteryDrain. Γράφω τόσα για τη μπαταρία γιατί θεωρώ πως είναι το 50% σε ένα smart phone να έχει μεγάλη διάρκεια η μπαταρία του.
dreyt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ το ίδιο πιστεύω Xvipes. Ειδικά για τέτοιου είδους κινητά με τα οποία μπορείς να κάνεις τα πάντα. Αρα απ οτι καταλαβαίνω μου προτείνεις το S3 ??? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα