Arisso7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το HTL W200 απο το : http://www.minideal.net/5-inch-hd-android-4-2-phone-thl-w200-white-quad-core-1-5ghz-cpu-1gb-ram-8gb.html Έχετε ιδέα τι παίζει με το συγκεκριμένο ; αξίζει τα λεφτά του ; Εχει κανείς την εμπειρία να μου πεί τι γίνεται με τα μεταφορικά ; ειναι ασφαλές ; Δεν θέλω να πληρώσω για κάτι το οποίο μπορεί να έχει βλάβη ή να μην μου το παραδόσουν και ποτέ. Ευχαριστώ ! Άρης
arc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Άρη το minideal ειναι καρα-δοκιμασμένο και καλό σε τιμές και αποστολές (ψαξε και λιγο στο forum) Να προσέξεις για τρόπο αποστολής να διαλέξεις singapore post (μηδέν μεταφορικά) και ετσι ειναι σχεδόν σίγουρο οτι δεν θα περάσει τελωνείο. Χρόνος παραλαβής κάπου 25 μέρες. Επισης οταν το παραγγείλεις να τους στειλεις email να κάνουν root το κινητό και να περάσουν Greek και play store Όσον αφορά το κινητό σου προτείνω να ανέβεις λίγο και να πάρεις το lenovo p780.
Neo106 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ειμαι κατοχος αυτου εδω και το προτεινω ανεπιφυλακτα: http://www.to2c.com/jiayu-g3s-g3t-3000mah-mtk6589t-quad-core-1-5ghz-android-4-2-3g-smart-phone-with-4-5-qhd-capacitive-touch-screen.html Το παρελαβα απο το συγκεκριμενο store σε 11 ημερολογιακες.
Iris_89 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Βρε παιδιά, αν χαλάσει κάτι τι γίνεται? Το στέλνουμε Κίνα?
fraris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Βρε παιδιά, αν χαλάσει κάτι τι γίνεται? Το στέλνουμε Κίνα? Ναι μονο ετσι , Δυστηχως!
Arisso7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Άρη το minideal ειναι καρα-δοκιμασμένο και καλό σε τιμές και αποστολές (ψαξε και λιγο στο forum) Να προσέξεις για τρόπο αποστολής να διαλέξεις singapore post (μηδέν μεταφορικά) και ετσι ειναι σχεδόν σίγουρο οτι δεν θα περάσει τελωνείο. Χρόνος παραλαβής κάπου 25 μέρες. Επισης οταν το παραγγείλεις να τους στειλεις email να κάνουν root το κινητό και να περάσουν Greek και play store Όσον αφορά το κινητό σου προτείνω να ανέβεις λίγο και να πάρεις το lenovo p780. Arc Πως και μου προτείνεις το Lenovo ; πιστευω πως εχουν τα ιδια χαρακτηριστικά εκτος απ'τον επεξεργαστή και την κάμερα ( οπου το lenovo δεν ειναι και τοσο καλο οσο στο htl ). Γενικά δεν θέλω να ξεφύγω απ΄τα 130-140 Ευρω !!! Πιστέυω το htl ειναι το καλύτερο που μπορώ να βρω στην τιμή του... Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο ( βασικό να έχει 2 sim ) ; Ευχαριστώ
arc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Το lenovo στο προτεινα γιατι το πήρα στα χέρια μου, το δουλεψα και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτό που ρώτησες. Εντυπωσιάστηκα και απο τη λειτουργία αλλά και την κατασκευή του και στο προτεινα σαν κάτι δοκιμασμένο. Η πίσω κάμερα ειναι ίδια, απλώς η εμπρος (για βιντεοκλήσεις) ειναι χαμηλότερης αναλυσης. Επισης εχει το μισο αποθηκευτικο χώρο (4 αντι για 8), αλλά έτσι κι αλλιώς θα αγοράσεις micro sd. Αντίθετα η μπαταρία ειναι διπλασια ( και παραπάνω) και το root στο p780 ειναι δωρεάν. Η τελευταία παραγγελία που έβαλα βγήκε 184 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα