Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι και φιλες..Αντιμετωπιζω το εξης και ακουω γνωμες-οδηγιες ...Μενω ισογειο,το διαμερισμα απ τη μερια του δρομου ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον δρομο,και οπως καταλαβαινετε το πως δεν εχω παει ακομη σε ψυχιατρειο ενας Θεος ξερει...Φασαρια απο αυτοκινητα ,μηχανες,ομιλιες και χιλιαδες αλλα απο ενα σωρο αναισθητους που ενω βλεπουν οτι μενουν ανθρωποι συνεχιζουν να ουρλιαζουν,να γκαριζουν σαν να τους σφαζουνε...Εχω το εξης θεμα..Οι γατες της γειτονιας ειναι συχνα πυκνα στα παραθυρα μαρκαροντας με ουρα την περιοχη..Εχουμε κανει τα παντα,ριξαμε θειαφι με την  μανα μου,πιπερι κτλ...Υπαρχει καποιος τροπος να τις κανουμε να μην ερχονται και να κανουν το κεφι τους;..Εννοειται οτι δεν θελω να τις κανω κακο...Να μην ερχονται θελω...Ευχαριστω,περιμενω απαντησεις τσακαλια...

Δημοσ.

Απο ολα αυτα

Φασαρια απο αυτοκινητα ,μηχανες,ομιλιες και χιλιαδες αλλα απο ενα σωρο αναισθητους που ενω βλεπουν οτι μενουν ανθρωποι συνεχιζουν να ουρλιαζουν,να γκαριζουν σαν να τους σφαζουνε..

Σταθηκες στο θεμα με τα ουρα απτις γατες.

nicoc89 approves :D

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι και φιλες..Αντιμετωπιζω το εξης και ακουω γνωμες-οδηγιες ...Μενω ισογειο,το διαμερισμα απ τη μερια του δρομου ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον δρομο,και οπως καταλαβαινετε το πως δεν εχω παει ακομη σε ψυχιατρειο ενας Θεος ξερει...Φασαρια απο αυτοκινητα ,μηχανες,ομιλιες και χιλιαδες αλλα απο ενα σωρο αναισθητους που ενω βλεπουν οτι μενουν ανθρωποι συνεχιζουν να ουρλιαζουν,να γκαριζουν σαν να τους σφαζουνε...Εχω το εξης θεμα..Οι γατες της γειτονιας ειναι συχνα πυκνα στα παραθυρα μαρκαροντας με ουρα την περιοχη..Εχουμε κανει τα παντα,ριξαμε θειαφι με την  μανα μου,πιπερι κτλ...Υπαρχει καποιος τροπος να τις κανουμε να μην ερχονται και να κανουν το κεφι τους;..Εννοειται οτι δεν θελω να τις κανω κακο...Να μην ερχονται θελω...Ευχαριστω,περιμενω απαντησεις τσακαλια...

κατούρα τες να καταλάβουν ποιο ειναι το αφεντικό , να νιώσουν τη γευση απ το ίδιο τους το φάρμακο 

οχι δε κανω πλάκα , έχω κατουρήσει γάτα που ερχόταν κ έχεζε έξω απ την πόρτα του δωματίου μ

άνοιξα σιγά σιγά την μπαλκονόπορτα κ εκεί π τα αμόλαγε την ψέκασα 

δε ξαναπάτησε .

αν το θεωρείς υπερβολή ψάξε για κάτι άλλο ..

• Like 6
Δημοσ.

Καλα, με φανταζομαι στο δρομο να τις ψεκαζω εγω,αλλα μετα φανταζομαι και την συνεχεια...Το περιπολικο που θα ρθει να με μαζεψει,τους γειτονες με πανηλιθια βλεμματα να με κοιτανε,να με λενε βασανιστη ζωων,σατυρο και ενα σωρο αλλα happenings να συμβαινουν...Χε χε χε,...

• Like 2
Δημοσ.

λέγεται και golden shower .. γενικά το θεωρώ ανώμαλο πόσο μάλλον σε ζωάκια...

οι γάτες σημαδεύουν την περιοχή με κάτουρο και αυτό καταλαβαίνουν σα χαρτί ιδιοκτησίας  κ στους τσακωμούς τους κατουριούνται ή χέζονται μεταξύ τους. Πρέπει να γίνεις γάτα για να επικοινωνήσεις με τη γάτα

αλλα αν συνεχίσουν έτσι κάποιος θα τις σκοτώσει , αυτό ειναι το ανώμαλο 

δε προσπαθώ να σου αλλάξω τη γνώμη απλά όταν θα πατήσεις 1-2 φορές σκατά με την τσίμπλα στο μάτι έλα να μας πεις 

Δημοσ.

εχω ακουσει και οτι η ναφθαλινη κανει καλη δουλεια σε γατες, το θετικο που εχεις παντως απο αυτη την κατασταση ειναι οτι δεν παιζει να περασει ποντικι απο εκει!

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο: http://www.amazon.co.uk/STV-STV414-Jet-Spray-Repeller/dp/B003TLA4FS

Από τιμές δεν ξέρω τι παίζει (το πρώτο που είδα σου έβαλα). Ούτε κακό θα τους κάνεις, ούτε θα σ' ενοχλούν.

χαχα, δενήξερα οτι η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ!

Δοκιμασε http://www.antemisaris.gr/product.aspx?iid=6913 επισης μπορεις να δοκιμασεις ξυδι.

Πρέπει να υπάρχει και σε μορφή τζελ κάτι παρόμοιο. κοίταξε όμως να είναι ακίνδυνο (για ζώα και ανθρώπους), άοσμο, μη τοξικό κτλ. (μη θεωρήσεις οτι επειδή κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι όλα οκ. Δίαβασε καλά και τις οδηγίες χρήσεως).

(Υ.Γ.: και εγώ ισόγειο είμαι αλλά δεν τις διώχνω τις Γάτες, απο τότε που μου ήρθαν δεν ξαναείχα ποντίκια, κατσαρίδες κτλ, μέχρι και τα κουνούπια απομακρύνουν.........),

Απο ολα αυτα

Σταθηκες στο θεμα με τα ουρα απτις γατες.

nicoc89 approves :D

όντως είναι ενοχλητικό να κατουράνε κτλ αλλα σκέψου οτι και τις γάτες να απομακρύνης τα υπόλοιπα  "ζωα" που περνάνε και ενοχλούν με τις φωνές του κτλ πάλι θα υφίστανται.....

Δημοσ.

Έχω το ίδιο πρόβλημα, οι γάτες το έχουν κάνει δικό τους το σπίτι μου, έβαλα μπαμπού στα κάγκελα αλλά ανοίξανε πέρασμα. Και δεν φοβούνται με τίποτα, ξαπλώνει η άλλη διπλά στην εξώπορτα μου, πάω να μπω σπίτι της κάνω ένα "ξουτ" με την ανάλογη κίνηση του σώματος και η αντίδραση της ήταν κάπως έτσι http://youtu.be/DhNMHcRSNdo?t=5s

Αν κάποιος έχει λύσει αυτό το πρόβλημα ας μας πει πως..

Δημοσ.
Εγώ λέω απλά να αραδιάσεις μερικά δοχεία με χώμα να κάνουν εκεί την δουλειά τους θα το προτιμήσουν...

και να τις εκπαίδευσης να ορμάνε σε όσους φωνάζουν :P

τότε θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από ποντίκια,φωνές,κουνούπια,κατσαρίδες και απλά θα χρειάζεται μια στο τόσο να αδειάζεις μερικά δοχεία με άμμο...

καλή συνεργασία βάστα με να σε βαστώ να ανεβούμε το βουνό :P

cat_gang.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Νεροπίστολο...

Ούτε να κατουρήσεις τις γάτες (απλά ασχολίαστο) ούτε τίποτα. 

Νεράκι του θεού σου. Παίρνεις ένα νεροπίστολο και μαθαίνεις σκοποβολή με αυτό. Κατά προτίμηση στη μύτη τους. 

• Like 1
Δημοσ.

Νεροπίστολο...

Ούτε να κατουρήσεις τις γάτες (απλά ασχολίαστο) ούτε τίποτα. 

Νεράκι του θεού σου. Παίρνεις ένα νεροπίστολο και μαθαίνεις σκοποβολή με αυτό. Κατά προτίμηση στη μύτη τους. 

Η ένας συνδυασμός των παραπάνω λύσεων νεροπίστολο το οποιο θα το έχεις γεμίσει με ουρα αντί για νερό έτσι ούτε η αστυνομία θα σε κυνηγάει για προσβολή τις δημόσιας εντού ούτε οι γείτονες θα σε σχολιάζουν :P

και οι γάτες θα νιώσουν ποιο είναι το αφεντικό στην γλώσσα τους:P 

αν και εγώ προτιμούσα το κατ gang και έτσι :P 
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...