Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νεροπίστολο...

Ούτε να κατουρήσεις τις γάτες (απλά ασχολίαστο) ούτε τίποτα. 

Νεράκι του θεού σου. Παίρνεις ένα νεροπίστολο και μαθαίνεις σκοποβολή με αυτό. Κατά προτίμηση στη μύτη τους. 

καλά άμα ζούσες και εσύ 24 χρόνια με γάτες θα ήξερες 

τώρα ότι και να λέμε , αφού δε μιλάς τη γλώσσα τους ειναι ανώφελο να καταλάβεις

παρόλα αυτά και η λύση που προτείνεις ειναι καλή αν και όχι τόσο αποτελεσματική στις γάτες όπως η δική μου , πάρε ενα like

τα σκυλιά απ την άλλη εκπαιδευονται άψογα με τη χρήση νεροπίστολου να μην κάνουν άσκοπη βαβούρα 

Δημοσ.

whatever you say...

Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ παραπάνω, πόσο μάλλον δε με λογική "άμα ζούσες εσύ", "άμα έκανες εσύ", "ξέρεις ποιος είμαι εγώ".. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ FORUM. 

Κατούρα γάτες, που έχεις ζήσει και μαζί τους. 

Τα 'παμε.  

Δημοσ.

whatever you say...

Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ παραπάνω, πόσο μάλλον δε με λογική "άμα ζούσες εσύ", "άμα έκανες εσύ", "ξέρεις ποιος είμαι εγώ".. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ FORUM. 

Κατούρα γάτες, που έχεις ζήσει και μαζί τους. 

Τα 'παμε.  

οχι τις δικές μας ρε τρελέ

για τις ξένες λέω , οι δικές μας δεν κάνουν ματσόλες παρα μόνο αν νευριάσουν με κάτι που έκανες ή αν δεν τις έχεις εκπαιδευσει στα βασικά (κ στις δύο περιπτώσεις φταις ).

όταν έρθει ξένη γάτα κ σημαδέψει το μέρος ξεκινάει πόλεμος στον κόσμο των γατιών 

θες να παίζουν ξύλο οι γάτες σου κ πάνω στον τσακωμό να πεταχτούν σε κανα δρόμο να τις σκοτώσουν τα αμάξια ?

εγώ ειμαι πολύ προστατευτικός με τσι γάτες μου 

Ενα γάτο είχα που τον άφηνα να παίζει ξύλο γιατι ηταν σκύλος στην συμπεριφορά και στο τέλος τον έχασα

Αυτός που έχω τα τελευταία χρόνια δε παίζει ξύλο , τον έμαθα να ειναι αρνάκι για να ζήσει κ αρκετά 

Δημοσ.

Δοκιμασε να κοψεις ένα πορτοκαλι στη μεση και να αλειψεις με αυτό τα σημεια που δεν θελεις να πλησιαζουν οι γατες και αφησε μερικες φλουδες πορτοκαλιου.Εχω ακουσει ότι στις γατες δεν αρεσει η μυρωδια του πορτοκαλιου,ισως κανει δουλεια.

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι και φιλες..Αντιμετωπιζω το εξης και ακουω γνωμες-οδηγιες ...Μενω ισογειο,το διαμερισμα απ τη μερια του δρομου ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον δρομο,και οπως καταλαβαινετε το πως δεν εχω παει ακομη σε ψυχιατρειο ενας Θεος ξερει...Φασαρια απο αυτοκινητα ,μηχανες,ομιλιες και χιλιαδες αλλα απο ενα σωρο αναισθητους που ενω βλεπουν οτι μενουν ανθρωποι συνεχιζουν να ουρλιαζουν,να γκαριζουν σαν να τους σφαζουνε...Εχω το εξης θεμα..Οι γατες της γειτονιας ειναι συχνα πυκνα στα παραθυρα μαρκαροντας με ουρα την περιοχη..Εχουμε κανει τα παντα,ριξαμε θειαφι με την  μανα μου,πιπερι κτλ...Υπαρχει καποιος τροπος να τις κανουμε να μην ερχονται και να κανουν το κεφι τους;..Εννοειται οτι δεν θελω να τις κανω κακο...Να μην ερχονται θελω...Ευχαριστω,περιμενω απαντησεις τσακαλια...

Να παρεις το λάστιχο να τις βρέχεις. Μια δυο τρεις θα εξαφανιστούν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...