Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασε ενας φιλος πριν μια εβδομαδα τον παραπανω δισκο και μου τον εδωσε να τον γεμισω διαφορα αρχεια ολων των ειδων...

τον δισκο τον γεμισα στο συστημα μου που εχω windows 7 sp1...

του τον δινω και τον βαζει στο συστημα του που εχει windows xp...

για να τον δει τον εβαλε σε ενα συρταρακι usb που υποστηριζει μεχρι 1.5tb...

το προβλημα ειναι οτι πολλα αρχεια του τα διαβαζε κανονικα και καποια αλλα του τα διχνε μισα

π.χ. pdf μερικες σελιδες μονο , φωτογραφιες χαλασμενες και εφαρμογες η δεν τελειωναν εγκατασταση η δεν εκαναν καν εγκατασταση...!

τι μπορει να φταιει ??

Δημοσ.

Ή ο σκληρός του έχει θέμα (ας τον βάλει εσωτερικό και ας τον ελέγξει με το HD Sentinel), ή τα αρχεία σου (και συνεπώς ο δικός/δικοί σου δίσκοι) έχουν πρόβλημα, ή η θήκη στην οποία τον έβαλε έχει κάποιο θέμα.

Τα πιθανότερα...

(...το να ελεγχθεί αν ο θήκη του τραβάει το ζόρι, το μόνο εύκολο : σου ξαναφέρνει τον δίσκο και δοκιμάζεις τ' αρχεία. Παράλληλα τσεκάρεις και τα δικά σου. Το μόνο που μένει είναι ο σκληρός να του ήρθε απαυτωμένος. Άντε και μια πιθανότητα να φταίει το USB καλώδιό του, αλλά θα έλεγα όχι τόσο μεγάλη).

Δημοσ.

τον ξαναεγραψα αλλα με το που τον εβαλε στη θηκη και τον ανοιξε σε 7αρια πλεον παλι τα ιδια καποια αρχεια corrupted...

πηρα σπιτι την θηκη, και δοκιμασα στο pc μου να διαβασω τα αρχεια corrupted..

εψαξα specs για θηκη και τελικα παιρνει max 500gb !!

δεν τον εκανε ουτε format τον δισκο μεσα απο την θηκη !

εκτος θηκης παιζει κανονικα μιας και ειναι η δευτερη φορα που του τον γραφω :(

τον εστειλα να παρει καλυτερη θηκη...

αν θελει να τον βαλει στα xp πρεπει να τον εχει jumperομενο στο 7-8 η φορμαρισμενο με το advanced format της WD ?

πρεπει να ειναι sp3 σωστα ?

παιζει να ειναι sp3 και να τον κοβει στο bios ? ειναι μηχανημα 12ετιας server board i will κατι τετοιο :P

Δημοσ.

και εγω με κανα 2 εξωτερικες θηκες ολο προβληματα εχω συναντησει. λιγο λιγοτερο ρευμα να περασει απο το usb και τα αρχεια γινονται corrupted.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η απορία με τα ΧΡ με μπέρδεψε. Γιατί θεωρείς ότι πρέπει να έχει κάπου "συγκεκριμένα" το τζαμπεράκι; Ή το SP3...

Δεν έχουν κάποιο θέμα αναγνώρισης τέτοιου δίσκου τα ΧΡ πάντως.

(...ούτε με το BIOS του πρέπει να έχει κάποιο θέμα. Αν εννοείς ότι είναι μηχάνημα 2002 και κλάσης ανάλογης μηχανημάτων που φορούσαν τους πρώτους P4, δεν νομίζω επίσης να έχει ζήτημα. Αν ήταν 3-4 χρόνων πριν και ΡΙΙΙ, ίσως να είχε.)

Μήπως θυμάσαι ακριβώς ποιά θήκη είναι;

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.

problem solved...

ηταν η θηκη, μια της coolermaster που επισημα επαιρνε μεχρι 500αρηδες...

αγορασε ενα dual hdd docking station usb3.0 και τον ειδε κανονικα στα 7 και στα xp...

ευχαριστω για τον χρονο σας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...