SoderiouZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας. αντιμετοπιζω ενα προβλημα την προηγουμενη μερα η καρτα γραφικων της μητρικης δουλευε μια χαρα αλλα μετα αφου εβαλα τα win 7 αλλαξα και καρτα γραφικων (nvidia 6600gt) μετα ολα ηταν οκ. αλλα οταν εκλεισα το pc και το ανοιξα μου ελεγε οτι ειχε προβλημα η οθονη με το resolution προσπαθησα να βαλω τα 7 παλι τιποτα. μετα τα vista τιποτα αλλα στα xp εγινε το φορματ αλλα. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ η ποιοτητα εικονας 4 bit και 800χ600 και αμα το ανεβαζω παει στα ιδια. δηλαδη η καρτα γραφικων για πεταμα. μετα λοιπον βαζω την γραφικων της μητρικης κανει το μπιπ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. τι μπωρει να ειναι; μηπως ξερει κανενας απο εσας εχω φαει την google εβγαλα της ραμ τιποτα εβγαλα την cmos τιποτα οποιος ξερει παρακαλω παρα πολλη να μου απαντησει ευχαριστώ.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 οταν αλλαζεις λειτουργικο συστημα, μετα απο καθε format, περνας τους οδηγους για μητρικη και καρτα γραφικων?
PartyAnimaL88 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αν το βάζεις στην onboard και έχεις την κάρτα επάνω λογικό. Πρέπει να το σεταρεις μέσα στό bios pci η onboard. Όσο για την ανάλυση που λες ίσως να ειναι θέμα Drivers. Και σε παρακαλώ γίνε πιο κατατοπιστικός σε αυτα που γράφεις γιατι με μπερδεψες.
SoderiouZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε PartyAnimaL88 δεν ειναι πανω η αλλη γραφικων και τα εχω κανει τα σεττινγς αλλα τιποτα;/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα