Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Είχε κανείς ξανά εμπειρία με τι συγκεκριμένη; Περιμένω το κινητό μου από Γερμανιά και μπαίνοντας στη σελίδα τους, μου λέει το εξής στο Tracking: "The item was handed over to the International Logistics Center Frankfurt on Dec 19, 2013 to be forwarded to Greece. Unfortunately the country of destination Greece offers tracking and tracing up to the recipient not yet." 

Με λίγα λόγια θα έχω ξανα track status, όταν μπει Ελλάδα; Ελα μου που θέλω να ξέρω για να είμαι εδώ για να το παραλάβω.

Αν κανείς είχε καμιά ανάλογη εμπειρία, ας μου πει - γιατί σε ΕΛΤΑ που ρώτησα, μου είπαν ότι δε μπορώ να κάνω track αν δεν μπει Ελλάδα το δέμα. Και θέλω να ξέρω πάνω κάτω - πότε θα έρθει. 

Δημοσ.

Συνήθως 5-6 εργάσιμες. Λόγω εορτών όμως κι ενδεχομένως αυξημένου φόρτου, να συγχωρήσεις και παραπάνω.

Θα έχεις αναφορά μόλις μπει Ελλάδα από το tracking των ΕΛΤΑ.

Δημοσ.

Όσες φορές έχω αγοράσει από Γερμανία και το δέμα έρχεται με το ταχυδρομείο τους, καθυστερεί πάνω από 10 μέρες.

Παρακολουθώντας το tracking ίσως δεις και άλλες μετακινήσεις μέσα στη Γερμανία.

Μην αγχώνεσαι, αφού με δεδομένο ότι το κουτί συσκευασίας δεν θα είναι και πολύ μικρό, ώστε να στο φέρει ο ταχυδρόμος, το πιθανότερο είναι να σου αφήσει ειδοποιητήριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...