spuropoulos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα..!!!!! εχω ενα iphone 4 16gb ios 6.1.2 και baseband 04.12.05 το κινητο ειναι unlock με jailbreak λογικα γτ εχει μεσα το cydia δν εχει R-SIM αμα κανω update στο ios 7.0.4 θα κλειδώσει και αν κλειδωσει πως μπορω να το ξεκλειδωσω.???ευχαριστω Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2013 από spuropoulos
ramarg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αν κανεις update θα κλειδωσει...μετα θα χρειαστεις official unlock.αναλογα τον παροχο ειναι τσιμπημενες οι τιμες στα unlock και δεν ξερω κατα ποσο σε συμφαιρει για iphone 4.εκτος αυτου μην καιγεσαι να το κανεις ios7.το iphone 4 δουλευει πολυ καλυτερα σαυτο που εισαι τωρα,ενω στο ios 7 laggarei.απο αποψη νεου λειτουργικου αν θες κανε το update.δεν ειμαι κατα του ios 7 απλα οι περισσοτεροι με 4αρια εχουν κολληματα.αν κανεις τωρα την αναβαθμιση το unlock μπορει να σου βγει και 80ευρω,ενω αν περιμενεις jailbreak για το 7 θα μπορεις να το ξεκλειδωσεις δωρεαν κατα πασα πιθανοτητα,οπως στο ios6.
spuropoulos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Σε ευχαριστω φιλε μου Sent from my iPhone using Insomnia 1
ramarg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δεν κανει τπτ.Αν αποφασισεις να κανεις το update απλα να εχει βγει και το jailbreak για παν ενδεχομενο...Μην προσθετεις ασκοπα εξοδα στο κεφαλι σου..Οικονομια!
spuropoulos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 φιλε μ και παλη καλησπερα βρηκα ενα videaki στο youtube με jailbreak μηπος ειναι αυτο ?? http://www.youtube.com/watch?v=yZTFA1G8HKg
iMarilina Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 <p><span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">καλησπερα..!!!!!</span> <br> εχω ενα iphone 4 16gb ios 6.1.2 και baseband 04.12.05 το κινητο ειναι unlock με jailbreak λογικα γτ εχει μεσα το cydia δν εχει R-SIM αμα κανω update στο ios 7.0.4 θα κλειδώσει και αν κλειδωσει πως μπορω να το ξεκλειδωσω.???<br> ευχαριστω</p> 4αρι και ειδικά κλειδωμένο άστο εκεί που είναι. Θα σερνεται και θα έχεις και θέμα με το ξεκλείδωμα αν κάνεις λάθος. Άκουσε με.
ramarg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 4αρι και ειδικά κλειδωμένο άστο εκεί που είναι. Θα σερνεται και θα έχεις και θέμα με το ξεκλείδωμα αν κάνεις λάθος. Άκουσε με. Εδω που τα λεμε δεν εχεις αδικο.Δεν νομιζω να συμφερει για 4. τι λαθος μπορει να κανεις ομως? αν κανει official unlock στην 6.1.3 που εχει θα ειναι οκ..απλα update στην 7 να μην κανει για να μην κολλαει...αν κανω λαθος διορθωσε με γιατι στο θεμα ξεκλειδωματος δεν ειμαι ψαγμενος...
iMarilina Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 4αρι και ειδικά κλειδωμένο άστο εκεί που είναι. Θα σερνεται και θα έχεις και θέμα με το ξεκλείδωμα αν κάνεις λάθος. Άκουσε με.Εδω που τα λεμε δεν εχεις αδικο.Δεν νομιζω να συμφερει για 4. τι λαθος μπορει να κανεις ομως? αν κανει official unlock στην 6.1.3 που εχει θα ειναι οκ..απλα update στην 7 να μην κανει για να μην κολλαει...αν κανω λαθος διορθωσε με γιατι στο θεμα ξεκλειδωματος δεν ειμαι ψαγμενος...Μα δε μίλησε για official unlock μίλησε για r-sim. Σαφώς το καλύτερο θα ταν να κάνει το πρώτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα