Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω με την Eurobank ακρη δεν εβγαλα παντως ακομα.Ρωτησα σημερα αν παρω μονο την καρτα μου και δεν χρησιμοποιω καθολου μετρητα τι χρεωσεις θα υπαρχουν και μου λενε οτι υπαρχει 2,5 ευρω προμηθεια σε καθε συναλλαγη!! Ειναι δυνατον να ισχυει αυτο?Τοτε καλυτερα να κανω συναλλαγμα εδω και να χρησιμοποιω μετρητα για ολες τις αγορες μου..

Δημοσ.

Το πιο value for money ειναι απευθείας ανάληψη στο τοπικό νόμισμα απο την τράπεζα που δίνει το καλύτερο exchange rate την ημέρα που θα το κάνεις. Κάθε τράπεζα (ελληνική) χρεώνει τα δικά της, ωστόσο μπορείς να σηκώσεις π.χ 600Ε (όσες λίρες βγαίνουν) με μία ανάληψη ελαχιστοποιώντας την εκάστοτε προμήθεια

Δημοσ.

Εγω με την Eurobank ακρη δεν εβγαλα παντως ακομα.Ρωτησα σημερα αν παρω μονο την καρτα μου και δεν χρησιμοποιω καθολου μετρητα τι χρεωσεις θα υπαρχουν και μου λενε οτι υπαρχει 2,5 ευρω προμηθεια σε καθε συναλλαγη!! Ειναι δυνατον να ισχυει αυτο?Τοτε καλυτερα να κανω συναλλαγμα εδω και να χρησιμοποιω μετρητα για ολες τις αγορες μου..

Το έγραψα 3 ποστ παραπάνω.

Είδα την αναλυτική στο web banking την ημέρα 3 του ταξιδιού και απο τότε δεν ξαναχρησιμοποίησα την eurobank. Ακόμα και καφέ στο χέρι να πάρει 2-3 pounds θα σου χρεώσει ένα κερατιάτικο 2.5αρι η eurobank

Δημοσ.

οι gr καρτες στο εξωτερικο μπορει να φτασουν να χρεωσουν σε καθε συναλλαγη απο +0,Χ εως 5.0% και δεν θα φανει απευθειας στην αποδειξη αγορων του pos η εξτρα χρεωση αλλα στο statement(ισως απευθειας στο ebanking αν εχεις συνδεσει την καρτα) στην ελλαδα...

κατι παρομοιο παιζει και αν σηκωσεις λεφτα περα απο την χρεωση 1-3ευρω atm(περα απο ισοτιμια)...

το ιδιο και αν πας σε χωρα με αλλο νομισμα και το μαγαζι σου πει αν θελεις να πληρωσεις σε ευρω...εκει περα απο ισοτιμια μπορει να χρεωσει δικια του προμηθεια(οτι κ καλα χανει απο την ισοτιμια)!

καθε τραπεζα,χωρα κτλ εχει δικες τις χρεωσεις/συνεργασιες οποτε πρεπει να ρωτησετε την τραπεζα σας τι θα σας χρεωσει στα παραπανω(προμηθεια ή χρηση atm )

Η λυση για ολα τα παραπανω προβληματα ειναι οι travel-virtual cards...ωστε να μην χανεις αρκετα απο προμηθειες!γι αυτο σου δεινουν την δυνατοτητα να μετατρεψεις λιρες ευρω δολαρια χωρις εξτρα προμηθεια περα απο μια σχετικα κομπλε ισοτιμια...

Δημοσ.

Νομίζω οι κάρτες της εθνικής είναι καλύτερες. Στην ανάληψη χρεώνουν 1€ και σε απευθείας συναλλαγές τίποτα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Νομίζω οι κάρτες της εθνικής είναι καλύτερες. Στην ανάληψη χρεώνουν 1€ και σε απευθείας συναλλαγές τίποτα.

To εχω ξανακουσει αυτο!!! Οντως ισχυει ;; 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά η κάρτα Revolut που χρησιμοποιούσαμε να ξεπεράσουμε τα capital control συμφέρει στην Αγγλία; Διαφημίζεται ότι δεν παίρνει προμήθεια στο συνάλλαγμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...