giorgosgeo4 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Όπως αναφέρει και ο τίτλος θέλω να προχωρήσω στην αγορά νέων γυαλιών (τζάμια-κρύσταλλα) μυωπίας. Οι βαθμοί μου είναι οι εξής, δεξί μάτι -2,25 και αριστερό -2,50. Τα γυαλιά τα φοράω συνεχώς οπότε χρειάζομαι κάτι ποιοτικό και με αρκετά φίλτρα όπως πχ κατά των γρατζουνιών, να μην θαμπόνουν, να μην καθρεφτίζουν οπως και για την πολύωρη χρήση του υπολογιστή λόγω εργασίας κλπ. Μετά απο έρευνα εχω βρεί του φακούς της Essilor. Και συγκεκριμένα τους Ormix 1.6n με επίστρωση Crizal Forte http://www.essilor.com/en/BrandsAndProducts/Lenses/Materials/Pages/Ormix16.aspx http://www.crizal.com/EN/Products/Crizal-Forte/Pages/default.aspx Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία με ποιοτικούς φακούς; Άλλες εναλλακτικές; Ο σκελετός στον οποίον θα τοποθετηθούν οι φακοί θα είναι rimless. Επειδή και αυτό παίζει ρόλο για τους φακούς.
evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 πηγαινε σε ενα σοβαρο καταστημα οπτικων και τελειωνει εκει το θεμα. επισης κρυσταλλα; για ποιο λογο; 2
Iris_89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δική μου φνώμη, μη βάλεις κρύσταλλα. Μία φορά έβαλα και το μετάνιωσα. Για συνεχή χρήση θα σε κουράζουν γιατί θα βαρύνει κατά πολύ ο σκελετός και θα σου προκαλεί πονοκεφάλους. Άσε που είναι κάπως εύθραστα. Βάλε πλαστικά, θα είναι πανάλαφρα, να βάλεις ειδικά φίλτρα για να μην χαράσσονται και για τους βαθμούς που έχεις θα είσαι μια χαρά. Sent from my GT-I9305 using Insomnia Btw κι εγώ rimless έχω, τα άλλαξα πριν από 4 μέρες Sent from my GT-I9305 using Insomnia
giorgosgeo4 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ναι το έθεσα λάθος με την λέξη κρύσταλλα. Για να το πω σωστα ψαχνω πλαστικά. Μετα απο 28 χρονια μπορω να πω πως ειναι δυσκολο να βρεις σωστο μαγαζι οπτικων που να κανει και σωστη δουλεια. Ο καταναλωτης πρεπει και μονος του να ψαχτει για το τι υπαρχει στην αγορα. Εχει καποιος εμπειρια με την μαρκα φακων που παρεθεσα παραπανω;
evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 δεν παιζει ρολο τοσο η μαρκα οσο το πως θα τους χειριστουν στο μαγαζι, φυσικα αμα παρεις κινεζικα δεν θα εχουν και μεγαλη διαρκεια ζωης. Ο μεταξας παντως στην ομονοια μια χαρα δουλεια κανει.
Iris_89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Αν μένεις Πειραιά πήγαινε στον Σπύρου, αλλιώς Αράθυμο. Sent from my GT-I9305 using Insomnia
tstavrou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ξεθαβω το θεμα μιας και θα θελα τη βοηθεια σας για επιλογη μαρκας οργανικων φακων για γυαλια μυωπιας (μονο μυωπιας με δεικτη διαθλασης 1,67 ή 1,74 τα λεπτοτερα με τις καταλληλες επιστρωσεις). Ειμαι αναμεσα σε: Union rodenstock unilens Nikon Ευχαριστω εκ των προτερων.
tstavrou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Προς unilens κλεινω... Αν εχει καποιος συμφοριτης εμπειρια σε αυτους απο αποψη αντοχης, ποιοτητας κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα