Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως αναφέρει και ο τίτλος θέλω να προχωρήσω στην αγορά νέων γυαλιών (τζάμια-κρύσταλλα) μυωπίας.

Οι βαθμοί μου είναι οι εξής, δεξί μάτι -2,25 και αριστερό -2,50.

Τα γυαλιά τα φοράω συνεχώς οπότε χρειάζομαι κάτι ποιοτικό και με αρκετά φίλτρα όπως πχ κατά των γρατζουνιών, να μην θαμπόνουν, να μην καθρεφτίζουν οπως και για την πολύωρη χρήση του υπολογιστή λόγω εργασίας κλπ.

Μετά απο έρευνα εχω βρεί του φακούς της Essilor.

Και συγκεκριμένα τους Ormix 1.6n με επίστρωση Crizal Forte 

http://www.essilor.com/en/BrandsAndProducts/Lenses/Materials/Pages/Ormix16.aspx

http://www.crizal.com/EN/Products/Crizal-Forte/Pages/default.aspx

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία με ποιοτικούς φακούς; Άλλες εναλλακτικές;

Ο σκελετός στον οποίον θα τοποθετηθούν οι φακοί θα είναι rimless. Επειδή και αυτό παίζει ρόλο για τους φακούς.

Δημοσ.

πηγαινε σε ενα σοβαρο καταστημα οπτικων και τελειωνει εκει το θεμα.  επισης κρυσταλλα; για ποιο λογο;

• Like 2
Δημοσ.

Δική μου φνώμη, μη βάλεις κρύσταλλα. Μία φορά έβαλα και το μετάνιωσα. Για συνεχή χρήση θα σε κουράζουν γιατί θα βαρύνει κατά πολύ ο σκελετός και θα σου προκαλεί πονοκεφάλους. Άσε που είναι κάπως εύθραστα. Βάλε πλαστικά, θα είναι πανάλαφρα, να βάλεις ειδικά φίλτρα για να μην χαράσσονται και για τους βαθμούς που έχεις θα είσαι μια χαρά.

Sent from my GT-I9305 using Insomnia

Btw κι εγώ rimless έχω, τα άλλαξα πριν από 4 μέρες :)

Sent from my GT-I9305 using Insomnia

Δημοσ.

Ναι το έθεσα λάθος με την λέξη κρύσταλλα. Για να το πω σωστα ψαχνω πλαστικά.

Μετα απο 28 χρονια μπορω να πω πως ειναι δυσκολο να βρεις σωστο μαγαζι οπτικων που να κανει και σωστη δουλεια.

Ο καταναλωτης πρεπει και μονος του να ψαχτει για το τι υπαρχει στην αγορα.

Εχει καποιος εμπειρια με την μαρκα φακων που παρεθεσα παραπανω;

Δημοσ.

δεν παιζει ρολο τοσο η μαρκα οσο το πως θα τους χειριστουν στο μαγαζι, φυσικα αμα παρεις κινεζικα δεν θα εχουν και μεγαλη διαρκεια ζωης. Ο μεταξας παντως στην ομονοια μια χαρα δουλεια κανει.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθαβω το θεμα μιας και θα θελα τη βοηθεια σας για επιλογη μαρκας οργανικων φακων για γυαλια μυωπιας (μονο μυωπιας με δεικτη διαθλασης 1,67 ή 1,74 τα λεπτοτερα με τις καταλληλες επιστρωσεις).

Ειμαι αναμεσα σε:

Union

rodenstock

unilens

Nikon

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...