Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχει καλωδια , ειναι κουμπωτα τα καλωδια πανω του . και εχω μονο 2 σατα και 1 με μολεχ. τα υπολοιπα δεν τα ειχαν βαλει

Δημοσ.

Οποτε ειναι modular , κανονικα έπρεπε να σου ειχαν δώσει ολα τα καλώδια που ειχε το τροφοδοτικό μεσα , ενταξει ομως δεν ειναι πρόβλημα μπορεις να αγοράσεις τετοια καλώδια ειτε απο ebay ή απο ελληνικά καταστήματα οπως το http://www.eworld.com.gr/products/index/111/0/Case-Modification

Δημοσ.

Ε οταν χρειαστείς καλώδιο για κατι αγοράζεις τωρα δεν ξέρω τι ειχε και τι δεν ειχε μεσα  , βασικα γιατι δεν τους παίρνεις ενα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις αν ειχε αλλα καλώδιο μεσα και να στα δώσουν

Δημοσ.

γιατι πανε δυο χρονιαπου τοεχω, απλα ανοιξα το pc και ειδα οτι ειχαν μονο δυο απο τα 8 που επρεπε να εχουν βαλει και δεν μου τα εδωσαν κιολας

Δημοσ.

Εντάξει δεν έγινε και τιποτα οταν χρειαστείς αγοράζεις καποιο , ετσι και αλλιως δεν ειναι και δυσέβρετα και σε ενα κατάστημα με υπολογιστές να πας φυσιολογικά θα έχουν

Δημοσ.

Κάθε εταιρεία έχει διαφορετικά βύσματα στα τροφοδοτικά της για να μπουν τα καλώδια . Καλύτερα να μιλήσεις κατευθείαν με chieftec μπας και μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν αλλιώς είναι πολύ δύσκολο να βρεις ακριβως τα καλώδια που κουμπώνουν στο τροφοδοτικό σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...