Προς το περιεχόμενο

[RAM] DDR3@1866 CL9 2x8GB Corsair, 94€!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο link που είχα δώσει παραπάνω την έδιναν μέχρι και χθες γύρω στα 10€ ακριβότερα.

Το οτι και ένα άλλο μαγαζί είχε ρίξει την τιμή, δεν αναιρεί το οτι η τιμή ήταν πολύ καλή.Το "φυσιολογικά επίπεδα" σημαίνει οτι εκεί παίζουν οι τιμές των 16gb, πράγμα που δεν ισχύει.

Δημοσ.

Το οτι και ένα άλλο μαγαζί είχε ρίξει την τιμή, δεν αναιρεί το οτι η τιμή ήταν πολύ καλή.Το "φυσιολογικά επίπεδα" σημαίνει οτι εκεί παίζουν οι τιμές των 16gb, πράγμα που δεν ισχύει.

Η τιμή για τις συγκεκριμένες ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα για την Ευρώπη. Κανείς δεν είπε ο,τι δεν ήταν πολύ καλή.

LNuf2Zb.png

Δημοσ.

Δε καταλαβαίνω τι θες να πεις.Για εμένα το "φυσιολογικά επίπεδα" είναι το αντίθετο απο το "καλή τιμή".Και το οτι πριν 6 μήνες οι τιμές ήταν χώμα, δεν έχει σημασία τώρα που παντού παίζουν στα 130+.

Τέσπα, η προσφορά έχει τελειώσει οπότε δεν υπάρχει λόγος συζήτησης.

Δημοσ.

Ναι, πως...

Αυτές στο 1ο link δεν είναι συμβατές με κανένα AM3+ επεξεργαστή και με κάποιους μόνο ΑΜ3 (λαχείο...).

Στο 2ο, δεν διευκρινίζει κάτι τέτοιο, αλλά από timings...meh.

Δημοσ.

Για την ιστορία, είδα το thread όταν υπήρχε μόνο το αρχικό post. Έβαλα παραγγελία, και μετά από επικοινωνία με το κατάστημα, οι μνήμες μου ήρθαν σήμερα και είναι καθ'οδόν προς εμένα. Thanks OP!

• Like 2
Δημοσ.

Για την ιστορία, είδα το thread όταν υπήρχε μόνο το αρχικό post. Έβαλα παραγγελία, και μετά από επικοινωνία με το κατάστημα, οι μνήμες μου ήρθαν σήμερα και είναι καθ'οδόν προς εμένα. Thanks OP!

νομίζω τρολλάρεις...

Δημοσ.

νομίζω τρολλάρεις...

Όντως, δεν έχω καμία άλλη δουλειά να κάνω από το να τρολλάρω τις προσφορές του insomnia. 

bU3Ujve.png

Δημοσ.

δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι ενώ την είχαν μια καλή τιμή τωρα την πουλάνε στο Θεό και δεν ήταν λάθος, και στην έστειλαν και από πάνω... τιμή δεν βλέπω στην παραγγελία σου αλλά και πάλι για κλέφτες τους κόβω με την τιμή που την έχουν τώρα!

Δημοσ.

Αυτό που εσύ υποβιβάζεις σαν "μια καλή τιμή" είναι σχεδόν μισή τιμή από αντίστοιχα Ελληνικά καταστήματα, ενώ στο Amazon uk έχουν 135 λίρες, και στο newegg $210. Μεγάλη κλεψιά. Πάρε και ένα screenshot με την τιμή, και πήγαινε να τρολλάρεις αλλού, ελπίζω με περισσότερη επιτυχία.

r3sSqYm.png

Δημοσ.

Bασικα το παραπανω screenshot ειναι το αυτοματοποιημενο email που σου ερχεται αμεσως μετα απτην παραγγελια (φαινεται αλλωστε κι απτην ημερομηνια του). Και 1 ευρω να τιμολογουνταν οι μνημες απο καποιο λαθος, θα ειχες παραλαβει αντιστοιχο email με τιμη 1 ευρω. Συγκεκριμενα γραφει οτι η παραγγελια θα ξεκινησει μολις πληρωσεις το ποσο που αναγραφεται στο email. Δεν δειχνει οτι παρελαβες. Σε οτι αφορα το πρωτο screenshot δειχνει shipped, αλλα δεν δειχνει τιμη, οπως ειπωθηκε παραπανω.

Τεσπα, δεν εχει ιδιαιτερη σημασια, καλη χρονια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...