Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνοντας μια βολτίτσα σε sites εργασίας, forums και τα σχετικά έπεσα πάνω σε τουτό εδώ: http://www.neolaia.gr/2013/12/16/oaed-925-eurw-to-mina-gia-4-mines/ . Σίγουρα το έχει πάρει το μάτι σας κάπου καθώς η αναμετάδοση σήμερα είναι άμεση και γρήγορη. Ξέρει κανείς τι παίζει όμως? Λέει πως πρέπει να μπούμε στην ιστιοσελίδα voucher.gov.gr και να δούμε τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Εγώ που το έψαξα λίγο μόνο δικαιολογητικά και αιτήσεις δεν έχουν βάλει! Γενικότερα, ότι υπάρχει στο site έχει ήδη λήξει! Να περιμένω ανανέωση από του χρόνου? Ή υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει?

Thanks in advance!  :-) 

Δημοσ.
Ήδη παρόμοιο πρόγραμμα τρέχει στη χώρα από την Άνοιξη. Ήδη 35.000 νέοι έχουν κάνει την πρακτική τους το 2013, ωστόσο παραμένει άγνωστο πόσοι από αυτούς συνέχισαν να εργάζονται στις επιχειρήσεις όπου εργάστηκαν για το εκπαιδευτικό τετράμηνο.

Γελω απλα! Επισης απο που θα βρει το κρατος αυτα τα λεφτα?

Δημοσ.

Από το πρωτογενές πλεόνασμα φυσικά xD<br><br>

Το 2014 αναμένεται να τρέξουν πολλά τέτοια προγράμματα με χρηματοδοτηση από το εσπα αλλά δεν παίζει με τέτοιους μισθούς κάπου στα 400-500.

Αποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Κάνοντας μια βολτίτσα σε sites εργασίας, forums και τα σχετικά έπεσα πάνω σε τουτό εδώ: http://www.neolaia.gr/2013/12/16/oaed-925-eurw-to-mina-gia-4-mines/ . Σίγουρα το έχει πάρει το μάτι σας κάπου καθώς η αναμετάδοση σήμερα είναι άμεση και γρήγορη. Ξέρει κανείς τι παίζει όμως? Λέει πως πρέπει να μπούμε στην ιστιοσελίδα voucher.gov.gr και να δούμε τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Εγώ που το έψαξα λίγο μόνο δικαιολογητικά και αιτήσεις δεν έχουν βάλει! Γενικότερα, ότι υπάρχει στο site έχει ήδη λήξει! Να περιμένω ανανέωση από του χρόνου? Ή υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει?

Thanks in advance!  :-) 

Η "είδηση" που αναφέρει το link νομίζω ότι αναφαίρεται στο πρόγραμμα που τρέχει από την αρχή του 2013 (ίσως και από το 2012) για την απασχόληση νέων έως 29 ετών, με βάση τις αντίστοιχες προκηρύξεις θέσεων για διάφορες ειδικότητες που ανακοινώνονται συνεχώς και τις διαχειρίζεται ο ΟΑΕΔ.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να τρεξει το συγκεκριμενο προγραμμα.ισως με 400 καθε μηνα οπως εγινε με εμας στο 18-29 που ειναι καπου 400 το μηνα.Απλα να ξερετε θα επικρατει μπουρδελο οπως και σε εμας.Χριστουγεννα και δεν εχουμε παρει ακομα το επιδομα θεωριας που ΘΑ παιρναμε ενα μηνα μετα τη θεωρια...Και τα χρηματα μεσα,να τοκιζονται και να χαρακτηριζονται πλεονασμα.

Δημοσ.

εδω μας καθυστερισανε 4 μηνες τα πρωτα 400 ευρω τον θεωρητικων και ειχαμε και κρατησεις 100 ευρω. 925 τον μηνα θα σου δινουν...

να μην πω τι θα σου δωσουν.!!

• Like 1
Δημοσ.

Τελειωνω 7/01/14 και δεν εχω δει καν τα 300.Οποτε μην πιστευετε σε προγραμματα.Χιλιες φορες μαυρη εργασια παρα ετσι.Μας καταντησανε απορους.Δανειζομαστε για να μπορουμε να παμε για δουλεια!Μακρια απο προγραμματα,γνωμη μου.

Δημοσ.

δεν παιζει να μην τα δωσουν...αλλα ναι μετα απο μηνες.

μια φημη-ενημερωση ειναι οτι τα λεφτα που πηγαιναν για πληρωμες πριν καν ξεκινησετε δοθηκαν σε αλλο "λογαριασμο"

Δημοσ.

Γελω απλα! Επισης απο που θα βρει το κρατος αυτα τα λεφτα?

Το λεει κατω κατω οτι ειναι απο ΕΣΠΑ. Το θεμα ειναι, θα πανε τα λεφτα; Ή θα τα φανε σε σαπιους δρομους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...