gamerMisfitz1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας,θέλω ν αγοράσω ένα ταμπλετ μέχρι 100 ευρώ ,η αγορά του οποίου θα γίνει από γνωστό κατάστημα 'επομένως όχι κινέζικα και ουτε skroutz! Ξέρω οτι είναι περιορισμένες οι επιλογές που έχω...ψάχνω το ταμπλετ να έχει 1gb ram ,android και γενικά προορίζεται για κάνα φβ ταινία skype και αυτά πάνω κάτω...ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας,θέλω ν αγοράσω ένα ταμπλετ μέχρι 100 ευρώ ,η αγορά του οποίου θα γίνει από γνωστό κατάστημα 'επομένως όχι κινέζικα και ουτε skroutz! Ξέρω οτι είναι περιορισμένες οι επιλογές που έχω...ψάχνω το ταμπλετ να έχει 1gb ram ,android και γενικά προορίζεται για κάνα φβ ταινία skype και αυτά πάνω κάτω...ευχαριστώ εκ των προτέρων. για πιο λογο δεν θελεις σκρουτζ? αν ειναι να αγορασεις το ιδιο αντικειμενο 30-40 ευρω λιγοτερο, τι σε πειραζει? η εγγυηση ειναι κανονικα της αντιπροσωπειας
cabdik Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) κατ' αρχας πρεπει να ξεκαθαρισεις καποια πραγματα στο μυαλο σου..! η επιλογη "δεν θελω κινεζικο" ειναι κατανοητη και σεβαστη...!! ασχετως αν οοολα κατασκευαζονται στην Κινα..!!!! αλλα...., το skroutz ειναι κατι εντελως διαφορετικο. ειναι ενα ψαχτηρι τιμων, για οποιοδηποτε προιον που σε ενδιαφερει, εντος Ελλαδος. δεν ειναι καταστημα..!!! αρα τι θα σε πειραξει αν, οπως σωστα ειπε ο Σαινομπι απο πανω, βρεις το ιδιο προιον σε καποιο καταστημα στο skroutz και κερδισεις καποια €...? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2013 από cabdik 1
gamerMisfitz1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Απλα φοβαμαι απο αυτα τα μαγαζια μηπως μου δωσανε ταμπλετ με ''προβλημα'' Τα περισσοτερα καλυπτουν doa 7 ημερων αλλα αν βγει κατοπιν το προβλημα? Ενας αλλος λογος που ζητησα απο επωνυμα καταστηματα ειναι επειδη σκοπευω να το αγορασω σημερα κιολας! Οποτε καμια προταση ? Εστω και απο skroutzoμαγαζο , αν αξιζει το ταμπλετ, καμια καλη προταση?
magdalhnh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μα σχεδόν όλα τα επώνυμα καταστήματα είναι στο skroutz. Κωτσόβολος, public, Ηλεκτρονική, Σαραφίδης...σύγκριση τιμών κάνει το skroutz και βλέπεις ποιος έχει την χαμηλότερη τιμή και ποιος αισχροκερδεί. 1
gamerMisfitz1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μα σχεδόν όλα τα επώνυμα καταστήματα είναι στο skroutz. Κωτσόβολος, public, Ηλεκτρονική, Σαραφίδης...σύγκριση τιμών κάνει το skroutz και βλέπεις ποιος έχει την χαμηλότερη τιμή και ποιος αισχροκερδεί. Δεν διαφωνω απλα υπαρχουν και αλλα καταστηματα που δεν τα γνωριζει ουτε η μανα τους. Τεσπα στο θεμα μας τωρα, υπαρχει κανα αξιολογο ταμπλετ σε αυτα που ζηταω , μεχρι 100 ευρω maximum???
magdalhnh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Κοίτα επειδή πρόσφατα κοιτούσα για τάμπλετ σε αυτά τα χρήματα και εγώ, τίποτα δεν μου άρεσε μέχρι τα 100 ευρώ. Αφού είτε λίγη μνήμη θα είχαν ή κακό ήχο ή δεν θα είχαν το play store ή θα είχαν μικρή αυτονομία. Τελικά αγόρασα το lenovo A1000F ( προσοχή υπάρχει και το A1000L το οποίο όμως έχει 512mb ram ) με 1gb ram GPS και 16gb αποθηκευτικό χώρο. Το πήρα όμως 119 ευρώ και έχει κι αυτό κάποια μειονεκτήματα...σε γενικές γραμμές όμως είναι αρκετά καλό και με πολύ καλή αυτονομία.
gamerMisfitz1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Κοίτα επειδή πρόσφατα κοιτούσα για τάμπλετ σε αυτά τα χρήματα και εγώ, τίποτα δεν μου άρεσε μέχρι τα 100 ευρώ. Αφού είτε λίγη μνήμη θα είχαν ή κακό ήχο ή δεν θα είχαν το play store ή θα είχαν μικρή αυτονομία. Τελικά αγόρασα το lenovo A1000F ( προσοχή υπάρχει και το A1000L το οποίο όμως έχει 512mb ram ) με 1gb ram GPS και 16gb αποθηκευτικό χώρο. Το πήρα όμως 119 ευρώ και έχει κι αυτό κάποια μειονεκτήματα...σε γενικές γραμμές όμως είναι αρκετά καλό και με πολύ καλή αυτονομία. Φαινεται πολυ καλη επιλογη για αυτα που ζηταω , στα χρηματα που δινω....θα μπορουσες μηπως να μου πεις τι ειδους μειονεκτηματα θεωρεις οτι εχει???
magdalhnh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Τα μείον του 1) αδύναμο wi-fi απο τα 7-8 μέτρα χάνει το σήμα. 2) Απο τα 16gb μόνο το 1,5gb είναι για το internal storage Στα συν, IPS οθόνη, αρκετά φωτεινή, δυο πολύ καλά ηχεία που βρίσκονται μπροστά, καλή αυτονομία, κρατάει σχεδόν όλη την ημέρα με χρήση λίγο απ όλα.
anwnymh29 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Site: Σε μαύρο Site: Σε λευκό Αυτο πηρα και εγω για τον ανιψιο μου Μαγδαληνη..Το περιμενω την Δευτερα..
magdalhnh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο πηρα και εγω για τον ανιψιο μου Μαγδαληνη..Το περιμενω την Δευτερα.. Μπράβο καλή θεία! Θα του αρέσει πολύ!
anwnymh29 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ε για την ηλικια του καλο ειναι..Και απο αυτα που ειπες και εσυ,μια χαρουλα ειναι!!Καλες γιορτες παιδια.
magdalhnh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ε για την ηλικια του καλο ειναι..Και απο αυτα που ειπες και εσυ,μια χαρουλα ειναι!!Καλες γιορτες παιδια. Καλές γιορτές επίσης!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα