Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι IPS η οθονη του και γενικα οι οθονες στα λενοβο ειναι (σχεδον παραδοσιακα) μετριες εως κακες.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Επεξ/σία από evmenis
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους!!

Το Α1000 το είχε το lenovo exclusive store ως ταμπλετ με IPS οθόνη.

Τι να σας πω...δεν είχα και άλλο για να έχω μέτρο σύγκρισης, αλλά στο μπαλκόνι μια φωτεινή μέρα, ανέβασα λίγο την φωτεινότητα και έβλεπα κανονικά.

Την φωτεινότητα της οθόνης την έχω κατεβασμένη στο ελάχιστο σε εσωτερικό χώρο, για να μην καταναλώνει μπαταρία και πάλι είναι πολύ φωτεινή.

Οι γωνίες θέασης είναι φτωχές, αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί, το πήρα για να το κρατάω ευθεία μπροστά μου και δεν εντοπίζω κάτι που να με ενοχλεί στην οθόνη του.

Εμένα με ενδιέφερε να πάρω ένα ταμπλετ που να έχει καλό ήχο και που η μπαταρία του δεν θα κρατάει 2-2.5 ώρες μόνο, όπως έχω κατα καιρούς διαβάσει ότι συμβαίνει σε αρκετά κινέζικα.

Γνώμη μου για ένα τυπικό χρήστη, είναι μια χαρά. Άλλωστε σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα κανένα δεν είναι τέλειο.

Δημοσ.

Μαγδαληνη ποσες ωρες θελει η αρχικη φορτιση?ή δεν παιζει ρολο?Επισης οσο φορτιζει για πρωτη φορα παντα,μπορεις να το περιεργαζεσαι?Και μια τελευταια ερωτηση,κανενα ταινιακι θα μπορει να βλεπει απο το συγκεκριμενο μοντελο?

Εγω παντως που το ειδα απο κοντα..Μια χαρα φαινεται για μια απλη χρηση..Σιγουρα η οθονη του δεν ειναι οτι καλυτερο,αλλα για τα λεφτα του νομιζω προσφερει πολλα.

Δημοσ.

Οταν το άνοιξα πρώτη φορά είχε 50% φορτισμένη μπαταρία. Το περιεργάστηκα μέχρι το 20% και μετά το έκλεισα και το φόρτισα επι 8 ώρες. Αυτό το έκανα στις πρώτες δυο φορτίσεις.

Για ταινία δεν ξέρω να σας πω, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να μην μπορεί να παίξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι κινέζικα

Γράψε καλύτερα "όχι από κινέζικα καταστήματα" γιατί στην τιμή που ζητάς όλα είναι κινέζικα. Και όταν τα παίρνεις από "επώνυμο" ελληνικό κατάστημα έχεις μεν εγγύηση αλλά συνηθως πληρώνεις 50% πάνω.

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.

Αν ρίξεις μια ματιά στα θέματα σ'αυτήν την ενότητα, σχεδόν όλοι όσοι έχουν πρόβλημα με tablet και δεν μπορούν να βγάλουν άκρη, έχουν τέτοια φτηνά.

Έψαχνα και εγώ τέτοιο στην αρχή, αλλά μετά ακούμπησα 400. Αφου διαφορετικά θα είχα πληρώσει δυο-τρεις φορές 100...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράψε καλύτερα "όχι από κινέζικα καταστήματα" γιατί στην τιμή που ζητάς όλα είναι κινέζικα. Και όταν τα παίρνεις από "επώνυμο" ελληνικό κατάστημα έχεις μεν εγγύηση αλλά συνηθως πληρώνεις 50% πάνω.

Προσωπικά προτίμησα να το πάρω απο Ελλάδα κι όχι απο Κίνα ειδικα για την εγγύηση. Το δικό μου είχε πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος. Το πήγα στο μαγαζί που το αγόρασα και μου το άλλαξαν με καινούργιο την ίδια στιγμή, γιατί είχε doa 10 ημερών

Αν μου είχε έρθει ελαττωματικό τάμπλετ απο Κίνα, θα έμενα το λιγότερο ένα μήνα χωρίς τάμπλετ, μέχρι να πάει και να γυρίσει, συν τα μεταφορικά που είναι 13.5€ και εν τω μεταξύ θα έχανα και πόσο χρόνο, στο να μιλάω με τους κινέζους για να τους πείσω οτι ήρθε με ελάττωμα και αυτό το γνωρίζω απο πρώτο χέρι, μετά απο αγορά κινητού που χάλασε σε 3 μήνες.

edit: και πάνω που σας έλεγα για το κινητό, ήρθε το 100 email απο τους κινέζους. Έφτασε Κίνα και θα πρεπει να περιμένω 3-5 εβδομάδες για να το επισκευάσουν + 20 μέρες απο την ημέρα που θα το ταχυδρομίσουν ....καλά πάμε.

Επεξ/σία από magdalhnh
Δημοσ.

Έχω ακούσει και αλλά a1000 με πρόβλημα στον αποθηκευτικό χώρο, εμένα έχουν περάσει 2 a1000 και δεν ειχαν κανένα πρόβλημα.

Το ένα που χρειάστηκε να το αλλάξω επειδή μπλοκαρε ( που τελικά ένα reset ήθελε και δεν το ήξερα) μέσα σε 10 λεπτά είχα τελείωσει

Δημοσ.

Στο προβλημα που αναφερεστε μπορειτε να γινετε λιγο πιο κατανοητοι?Επειδη το περιμενω απο Δευτερα,να του ριξω και πιο συγκεκριμενη ματια.

Δημοσ.

Θα το δεις απο τις ρυθμίσεις συστήματος-αποθηκευτικός χώρος.

Για να είναι εντάξει θα πρέπει να έχει 1.5gb εσωτερικό χώρο και 11.98gb χώρο αποθήκευσης USB ( τα υπόλοιπα GB είναι δεσμευμένα απο το σύστημα )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...