SakafliaC Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές. Ελπίζω κατ αρχήν να μην υπάρχει πρόβλημα που χρησιμοποιώ το φόρουμ για κάτι τέτοιο. Πριν 5 μέρες έχασα τον Τάκη. Είναι ένα μποξεράκι 11 μηνών, φιλικότατο με τους ανθρώπους, καφέ ραβδωτό με άσπρο στήθος. Έχει τσιπάκι κανονικά. Είναι εγχειρισμένος στο μπροστά δεξιά του πόδι, στο οποίο κουτσαίνει. Τον έχασα στην περιοχή της Καλλιθέας, χαμηλά στις Τζιτζιφιές. Το θέμα είναι ότι μετά από 5 μέρες αν τον είχε βρει κάποιος και ήθελε να τον δώσει θα με είχε βρει μέσω του τσιπ, άρα είτε είναι ακόμα έξω (πράγμα που ψιλοαποκλείω καθώς απ το επόμενο λεπτό που χάθηκε ψάχναμε 10 άτομα μέρα νύχτα πραγματικά), είτε τον έχει βρει κάποιος ο οποίος δεν έχει διάθεση να τον επιστρέψει.. Γι αυτό το λόγο αν δείτε σε οποιαδήποτε περιοχή ένα σκυλί που να μοιάζει με αυτό, ακόμα και αν είναι με κάποιον άνθρωπο, σας παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μου αμέσως στο 6945817081. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλοξενία το φόρουμ και όποιον διαθέσει λίγο χρόνο να διαβάσει το θέμα αυτό και να δει απλά τη φωτογραφία του Τάκη. 10
PCharon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Είχα μια εύλογη απορία για την οποία μόλις βρήκα την απάντηση κι ίσως σε ενδιαφέρει: «.....3) Στη περίπτωση που το σκυλί σας έχει microchip, πρώτα απ όλα βεβαιωθείτε( από την αρχή της τοποθέτησης του, και όχι όταν πια θα έχει γίνει το κακό) ότι ο κτηνίατρος σας έχει κάνει τη καταχώρηση στη τράπεζα δεδομένων του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου και δηλώστε την απώλεια στο Κτηνιατρικό Σύλλογο στο τηλ. 2105226769, αλλιώς σε περίπτωση εύρεσης και μη δήλωσης απώλειας, κάλλιστα μπορεί να κατηγορηθείτε, για εγκατάλειψη , πράξη που θεωρείται ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από το νόμο 3170/2003.» από εδώ http://www.lostandfound.gr/info/pet/index2.php 2
SakafliaC Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Έχει δηλωθεί κανονικά στο όνομα μου και το τσιπ και η απώλεια στον κτηνιατρικό σύλλογο. Και το δήλωσα και στην αστυνομία γιατί επίσης έχεις νομικές κυρώσεις αν δε το δηλώσεις και εκεί απ ότι μου είπαν. Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλε μου Sent from my iPhone using Insomnia 1
panagos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεί να πήγε μόνος του στο ληξιαρχείο μετά από αυτό που του έκανες. Good luck
Pa0ki Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Και γω νόμιζα ότι θα έλεγες για τον γνωστό Τάκη που έγινε πλέον κυριλέ και κυνηγάει τα βιντεάκια του Τάκη, βλέπω κύκλους για πάρτη σου *Ελπίζω να βρεις τον σκυλάκο σου 11
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Κι εμενα σ'αυτον τον τακη πηγε το μυαλο μου παντως.
mikelamar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Το τσιπ δεν ειναι και GPS για να εντοπιστεί; Sent from my iPhone using Insomnia
mphxths Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Το τσιπ δεν ειναι και GPS για να εντοπιστεί; Sent from my iPhone using Insomnia οχι απλα κραταει καποιες πληροφοριες για τον σκυλο και τον ιδιοκτητη του.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) και εγω έχασα τον γάτο μου πρίν λίγες βδομάδες και πραγματικά είχα πονέσει πολύ ,σε καταλαβαίνω και δεν έχει βρεθεί ακόμα Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2013 από BLuE_PaNtHeR
SakafliaC Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 @Blue πραγματικά μόνο όποιος το χει πάθει μπορεί να καταλάβει.. @mikelamar υπάρχουν και τσιπ με gps αλλά είναι ακριβά και δεν του είχα τέτοιο δυστυχώς. Γενικά λίγοι βάζουν. 2
gatokoritso Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 σας ευχομαι να βρειτε τα ζωακια σας. πρωτη φορα ακουω για τσιπακια με gps.παιζει κανα link με πληροφορίες?
slipknot Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Κι εμενα σ'αυτον τον τακη πηγε το μυαλο μου παντως. Εμένα πήγε στον μεγάλο Τάκη Τσουκαλά και παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα πήγε στον μεγάλο Τάκη Τσουκαλά και παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό.Τσουκαλαδες βρισκεις κλωνοποιημενους οσους θες
Gtr34 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ευχομαι να βρεθει το σκυλακι σου . Μια φορα εχασα τον γατο μου γυρισε μονος του μετα απο 5 μηνες , εκανε την επανασταση του και επεστρεψε . 5
star12 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ευχομαι να βρεθει το σκυλακι σου . Μια φορα εχασα τον γατο μου γυρισε μονος του μετα απο 5 μηνες , εκανε την επανασταση του και επεστρεψε . ξεμεινε απο φαι μαλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα