Sog96Ch Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Ευχομαι να βρεθει το σκυλακι σου . Μια φορα εχασα τον γατο μου γυρισε μονος του μετα απο 5 μηνες , εκανε την επανασταση του και επεστρεψε . 5 μηνες;;;;;;;;;;; Τον θεωρουσες νεκρο για αυτο τον καιρο;
margaritagr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Ζητα απο τους καταστηματαρχες κοντα στο σπιτι σου να βαλεις αφισσες πχ στο φουρνο, σε φαρμακειο. καποιος θα ναι φιλοζωος και θα δεχτει.. Τυπωσε αφισσακια με φωτογραφια και ολα τα στοιχεια. Πηγαινε στο τμημα της περιοχης σου αλλα και σε αυτα γειτονικων περιοχων να δηλωσεις απωλεια. Σε ολα τα κτηνιατρεια οχι μονο της Καλλιθεας αλλα και των γυρω πειροχων πχ Νεα Σμυρνη παρε τηλεφωνα και ενημερωσε τους!!!! Παρε σε ραδιοφωνικους σταθμους , καποιοι δεχονται να αναφερουν απωλειες κατοικιδιων. Αν χρησιμοποιεις facebook φτιαξε μια σελιδα και ζητα απ ολους να τη κανουν κοινοποιηση. Στειλε αγγελια στο adespoto.gr , βαλε και στο dogforum.gr και ζητα να τη κοινοποιησουν. Ευχομαι να τον βρειτε μεσα απ τη καρδια μου!!!!
Getta Robo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Ειμαι απο Καλλιθεα και ειδα την αφισα που εχετε βαλει σε διαφορα σημεια. Επειδη μου εχει συμβει και σε εμενα να χασω το σκυλο μου, σε συμβουλευω να πηγαινεις τακτικα απο τα σημεια οπου τον εβγαζες εκει βολτα. Ειναι πολυ πιθανο να ειναι κοντα σε γνωριμα σημεια οπου συχναζε. Καλη τυχη φιλε επισης.
SakafliaC Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Μαργαρίτα 90% δεν είναι έξω το σκυλί, το χουν μαζέψει και το χειρότερο είναι και ότι δε θέλουν να το δώσουν, αλλιώς θα με είχαν βρει είτε μέσω του τσιπ κυρίως είτε μέσω των κοινοποιήσεων μου σε fb, twitter και πόσα site στο διαδίκτυο. Δε θα τα παρατήσω παρ όλα αυτά και θα συνεχίσω να ψάχνω, το μόνο που θα θελα είναι να ξέρω ότι αυτός που τον έχει βρει του προσφέρει τα βασικά γιατί να τον έχει όπως εγώ είναι αδύνατον. Getta Robo έχε το νου σου όσο μπορείς σε παρακαλώ μιας και είσαι Καλλιθέα..
Liverpool89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Που θα παει θα γινει το λαθος θα τον βγαλει βολτα, ή εξω στο μπαλκονι και μπορει να τον πετυχεις.. Ελπιζω αυτο που λεω να ναι το χειροτερο σεναριο και να τον βρεις σε κανενα παρκο να τριγυρναει.... Καλη τυχη...
SakafliaC Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ο Τάκης βρέθηκε εχθές στο Φάληρο παιδιά! Σας ευχαριστώ πολύ όλους 26
Antwni Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Sakaflia εσύ είσαι ρε? Τιμή μας που βρίσκεσαι στο insomnia...
gatokoritso Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ο Τάκης βρέθηκε εχθές στο Φάληρο παιδιά! Σας ευχαριστώ πολύ όλους μπραβο μπραβο!τελικα στον ειχαν παρει? 1
ThodorisZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Πως βρεθηκε στο φαληρο; μπραβο φιλε μου! 1
SakafliaC Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Είτε πέρασε τη Συγγρού από πάνω τρέχοντας.. ή την Αμφιθέας από κάτω. Τον είχε βρει ένας τύπος και τον είχε κάτω απ το σπίτι του δεμένο με σκυλόσπιτο. Το θέμα βέβαια είναι ότι τηλέφωνο δε με πήρε αυτός ενώ τον είχε 5 μέρες όπως μου πε, αλλά μια κοπέλα απ τη γειτονιά που περνούσε και είδε το σκυλί.
kage Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 δηλ.καποια απο fb,insomnia ή κατι τετοιο ειδε το ποστ σου ?!?!!? εισαι τυχερος,παιζει να το ακουω και 1η φορα. το πολυ να το ειδαν 5-10χιλ ατομα στα 6μυρια!!! 1
margaritagr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μπραβο ρε πολυ χαρηκα!!!! Τα ματιας σας 14 απο δω και περα να μη ξανασυμβει!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα