tzinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 παιδια αμα εχει κανενας σχεση με λογιστικα ας μου πει, υπαρχει καποιο προστιμο για καθυστερηση καταβολης δωρου χριστουγεννων στον υπαλληλο?? Σαν νεοπας την πατησα και δεν θυμηθηκα οτι πρεπει να κανω τραπεζικη καταθεση μεχρι της 21 δεκεμβριου, Το πε ο λογιστης στον πατερα μου και ξεχασε αυτος να μου το πει και μενα, νομιζα οτι ηταν μεχρι τελος του μηνσα. Με τον υπαλληλο δεν εχω προβλημα ενοειται, δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο καταγγελειας. Αλλοστε του τα δινω σε 3-4 δοσεις μες στον μηνα και μετα κανουμε καταθεση στο τελος και τα ξαναβγαζουμε για να φαινεται η κινηση. Το προβλημα ειναι οτι θα γινει η καταθεση με καθυστερηση 6 μερες (θα παω την παρασκευη). ΕΙναι καποιο απλο προστιμο?? Διοτι διαβαζω για ποινικες διωξεις και 6μηνες φυλακες και εχω χεστει λιγο λολ. Βεβαια φανταζομαι αυτο ειναι αμα δεν πλερωνεις και σου κανει καταγγελεια ο υπαλληλος. Εγω θα τα βαλω πριν κλεισει ο μηνας.
panagos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Πρόστιμο;; Άλλοι είναι απλήρωτοι μήνες. Παράσημο σου αξίζει. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 παιδια αμα εχει κανενας σχεση με λογιστικα ας μου πει, υπαρχει καποιο προστιμο για καθυστερηση καταβολης δωρου χριστουγεννων στον υπαλληλο?? Σαν νεοπας την πατησα και δεν θυμηθηκα οτι πρεπει να κανω τραπεζικη καταθεση μεχρι της 21 δεκεμβριου, Το πε ο λογιστης στον πατερα μου και ξεχασε αυτος να μου το πει και μενα, νομιζα οτι ηταν μεχρι τελος του μηνσα. Με τον υπαλληλο δεν εχω προβλημα ενοειται, δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο καταγγελειας. Αλλοστε του τα δινω σε 3-4 δοσεις μες στον μηνα και μετα κανουμε καταθεση στο τελος και τα ξαναβγαζουμε για να φαινεται η κινηση. Το προβλημα ειναι οτι θα γινει η καταθεση με καθυστερηση 6 μερες (θα παω την παρασκευη). ΕΙναι καποιο απλο προστιμο?? Διοτι διαβαζω για ποινικες διωξεις και 6μηνες φυλακες και εχω χεστει λιγο λολ. Βεβαια φανταζομαι αυτο ειναι αμα δεν πλερωνεις και σου κανει καταγγελεια ο υπαλληλος. Εγω θα τα βαλω πριν κλεισει ο μηνας. Έχεις περιθώριο μέχρι στις 31/12. Μετά ισχύουν οι κυρώσεις και εφόσον γίνει η καταγγελία.
Superuser Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί όλα τα τέτοιου τύπου νήματα με ωθούν,όλο και περισότερο,να εγκαταλείψω αυτή την χώρα;;;
lupo2109 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί όλα τα τέτοιου τύπου νήματα με ωθούν,όλο και περισότερο,να εγκαταλείψω αυτή την χώρα;;; Γαματο ε;και μενα...και πολλους αλλους!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα