Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι 3 χρονια συνδρομιτης στην forthnet και τον τελευταιο καιρο ενω εχω ταχυτητα συμφωνα με το 

router στα 14 (μου την ειχαν κατεβασει στις αρχες λογο αποσυνδεσεων)βεβαια ουτε 14 δεν επιασα ποτε

αλλα βολευομουν με 10-11.Τωρα εδω και κανα μηνα παει με το ζορι 5-6mbs  και μερικες φορες

πιανω την τραγικη ταχυτητα των 70-80 kb/s. To router το εχω στο διπλα δωματιο με την πορτα ανοιχτη ειναι πολυ κοντα αλλα εκτος αυτου εχω κανει μετρησει και με το κινητο και το βαζω ακριβως διπλα απο το ρουτερ αλλα παλι τα ιδια.Εχω κλειδωμα wpa2 και καναλι 1.Δοκιμασα και αλλα καναλια αλλα δεν ειδα διαφορα,ισως ηταν και χειροτερα.Το περιεργο ειναι οτι καποιες φορες το "πιανει" και κατεβαζει με 11 και 12 για 5-6 λεπτα και μετα παει παλι τερμα στο πατωμα η ταχυτητα με ολα κλειστα στο pc.Δεν ξερω τι να κανω.Η κεντρικη μπριζα ειναι σχετικα καινουρια.Να παω στην forthnet και να παρω αλλο router?Θα δω διαφορα?Yπαρχει κατι αλλο να κοιταξω?

Exω το filmware 8.2.7.8

Δημοσ.

Ειμαι 3 χρονια συνδρομιτης στην forthnet και τον τελευταιο καιρο ενω εχω ταχυτητα συμφωνα με το 

router στα 14 (μου την ειχαν κατεβασει στις αρχες λογο αποσυνδεσεων)βεβαια ουτε 14 δεν επιασα ποτε

αλλα βολευομουν με 10-11.Τωρα εδω και κανα μηνα παει με το ζορι 5-6mbs  και μερικες φορες

πιανω την τραγικη ταχυτητα των 70-80 kb/s. To router το εχω στο διπλα δωματιο με την πορτα ανοιχτη ειναι πολυ κοντα αλλα εκτος αυτου εχω κανει μετρησει και με το κινητο και το βαζω ακριβως διπλα απο το ρουτερ αλλα παλι τα ιδια.Εχω κλειδωμα wpa2 και καναλι 1.Δοκιμασα και αλλα καναλια αλλα δεν ειδα διαφορα,ισως ηταν και χειροτερα.Το περιεργο ειναι οτι καποιες φορες το "πιανει" και κατεβαζει με 11 και 12 για 5-6 λεπτα και μετα παει παλι τερμα στο πατωμα η ταχυτητα με ολα κλειστα στο pc.Δεν ξερω τι να κανω.Η κεντρικη μπριζα ειναι σχετικα καινουρια.Να παω στην forthnet και να παρω αλλο router?Θα δω διαφορα?Yπαρχει κατι αλλο να κοιταξω?

Exω το filmware 8.2.7.8

α.δεν κανουμε ποτε δοκιμες με ασυρματο.γιατι με καλωδιο σιγουρα θα εχεις τα mbit που συγχρονιζεις.το firmware ειναι το τελευταιο.εγω θα δοκιμαζα α.hard reset στορουτερ και σεταρισμα απο την αρχη παλι.

αν ειχα αλλο ρουτερ θα το δοκιμαζα για δοκιμη.αν τωρα κανεις ανανεωση συμβολαιου για ενα χρονο οσο ξερω σου δινουν αλλο ρουτερ.

αν το κανε και με αλλο ρουτερ τοτε θα περναγα πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα.

επισης θα δοκιμαζα τυπικα να κατεβαζω απο καποιον ftp η απο καποιο καλο site Πχ www.nvidia.com www.apple.com www.ati.com

Δημοσ.

Hard reset εκανα και μεσο μιας εφαρμογης που βλεπω τη καναλια εχω το εβαλα στο 6.Αυτη τη στιγμη με ftp κατεβαζω με 1300kbs αλλα μια παει 500kbs μια 700kbs μια 80kbs και μετα ξανα πανω απο 1000 kbs.Δεν εχω τη δυνατοτητα για καλωδιο γιατι χωριζει το pc τοιχος και θελω τουλαχιστον 4 μετρα ethernet.drivers της καρτας δεν ξερω διοτι εχω μια μικρη κεραια στο σταθερο και απο εκει πιανω internet και απ οτι βλεπω δεν ειναι καποια γνωστη μαρκα.

Εχω σκοπο να ανανεωσω στη φορθνετ,ρουτερ ομως εχει καλυτερα απο αυτο που εχω η θα πρεπει να βαλω το χερι στην τσεπη για να δω ασπρη μερα?

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Hard reset εκανα και μεσο μιας εφαρμογης που βλεπω τη καναλια εχω το εβαλα στο 6.Αυτη τη στιγμη με ftp κατεβαζω με 1300kbs αλλα μια παει 500kbs μια 700kbs μια 80kbs και μετα ξανα πανω απο 1000 kbs.Δεν εχω τη δυνατοτητα για καλωδιο γιατι χωριζει το pc τοιχος και θελω τουλαχιστον 4 μετρα ethernet.drivers της καρτας δεν ξερω διοτι εχω μια μικρη κεραια στο σταθερο και απο εκει πιανω internet και απ οτι βλεπω δεν ειναι καποια γνωστη μαρκα.

Εχω σκοπο να ανανεωσω στη φορθνετ,ρουτερ ομως εχει καλυτερα απο αυτο που εχω η θα πρεπει να βαλω το χερι στην τσεπη για να δω ασπρη μερα?

technicolor δινουν τωρα κοιινως thomson κατα καποιο τροπο.εχω αλλαξει απειρα thomson για δοκιμες και σχεδον ολα τα τερματιζω στο wireless ακομα καισε τορρεντ.ριξε παντως καλωδιο για να δεις αν ολα παιζουν οκ .επισης δοκιμασε για δοκιμη πχ με wpa αντι για wpa2.τωρα για το νεο ρουτερ η θα πρεπει να κανεις ανανεωση η να παρεις δικο σου η να δανειστεις απο κανα φιλο για δοκιμη εστω

Δημοσ.

Θα παω την παρασκευη να κανω ανανεωσει 12 μηνες και να τσιμπησω και ενα ρουτερακι καινουριο και βλεπουμε.Γενικα ποτε δεν ειχα προβλημα με τη forthnet.

Το εχω σε wpa+wpa2.

Δημοσ.

δες με το νεο ρουτερ.παντως οσα thomson και αν αλλαξα.585 v7 585 v8,5130 ,780,784 ,787 δεν ετυχε να εχω θεματα.σχεδον το τερματιζα.ισως λιγο πιο δυσκολα απο οτι με καλωδιο αλλα σε τορρεντ και Private trackers πηγαινα πολυ κοντα στο ονομαστικο.το παραξενο με σενα ειναι οτι μεταβαλεται συνεχεια και αυτο μου φαινεται παραξενο.δεν ειναι οτι δηλαδη παιζεις 1000 αντι για 1400 και εισαι εκει.ειναι οτι αλλαζει συνεχεια.η καλυτερη δοκιμη βεβαια ειναι απο καλα sites και ftp

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις ηρθε ενας φιλος σπιτι και μου εφερε για δοκιμη ενα sagem 2404 και ενω βγαζει τερμα σημα και ειναι συνδεμενο εχω ενα κιτρινο θαυμαστικο και δε μπαινει ιντερνετ,επισης και στο ρουτερ το ιντερνετ ειναι κοκκινο το λαμπακι.Υπαρχει καποια λυση;Ειναι απο reset.Mπαινω κανονικα στο ρουτερ αλλα δε ξερω τι να πειραξω.

Επεξ/σία από stamatinho
Δημοσ.

Τελικα ηθελε το pass μου απο forthnet και αναγκαστικα να παρω τηλ γιατι ο κωδικος χαθηκε πριν 2 χρονια μαζι με το μηνυμα και το κινητο.

Κατεβαζω ftp και απο amd και κολαει στα 11 12 13 mbs,οποτε η θα του το "βουτηξω" το sagem η θα παω να παρω αλλο router απο forthnet με 12μηνες ανανεωση συμβολαιου.

Δημοσ.

Τελικα αποφασισα να μην ανανεωσω 14μηνο καινουριο με την forthnet ουτε φυσικα και να διακοψω απλα 

ειδα σημερα ενα ρουτερ ενος γνωστου εντελως τυχαια και τον ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι το καινουριο ρουτερ 

της forthnet to technicolor.Τελος παντων το ειδα σε wifi και μου φαινετε κακο μη πω χειροτερο απο το 585 που εχω τωρα.

Αποφασισα να αγορασω με λιγα λογια ρουτερ απο σκρουτζ μερια.Με ενδιαφερει το wifi μονο.Yπαρχουν καποιες

φθηνες προτασεις?

Δεν εχω εμπειρια αλλα βρηκα αυτα τα 2  στα γρηγορα.Υπαρχει κατι αλλο σε παρομοια τιμη με καλο wifi?

https://www.skroutz.gr/s/302120/LinkSys-WAG54G2.html

https://www.skroutz.gr/s/378950/LinkSys-E1200.html

Δημοσ.

Το 585 λυπάμαι που θα το πω αλλά είναι ρούτερ κατευθείαν για κάδο. Τραγικό σήμα WiFi ακόμα και αν το εγχειρήσεις και του βάλεις μεγαλύτερη κεραία.

Εβαλα ένα D-Link και είδα το φως το αληθινό...

Δημοσ.

Επειδη με κουρασε ολο αυτο με το ρουτερ και βαζω στοιχημα οτι το ρουτερ 585 πριν το update εφταιγε που ειχα αποσυνδεσεις και αναγκαστηκε ο τεχνικος της φορθνετ να μου παει την γραμμη απο 24 στα 14,λεω να παρω ενα με 30 40 ευρω βαρια 50 και να εχω τουλαχιστον μια παραπανω αξιοπιστια.
Και πρωι πρωι θα παρω και την φορθνετ να μου ανεβασουν παλι τη γραμμη μου στα 24.
Φιλε μου πιο πανω το 585 με παιδεψε πολυ δυστυχως και μενα.Εβαλα ενα παλιο sagem του οτε δανεικο απο φιλο και ισιωσε το ιντερνετ.

**Τελικα ανεβασα το μπατζετ μου κατα 9 ευρω και θα παραγγειλω αυτο https://www.skroutz.gr/s/2527668/D-Link-DSL-2750B.html

ελπιζω να βγει καλο.

Δημοσ.

D-Link = Εγγύηση

Έχω το 2640Β κοντά 10 χρόνια τώρα και δουλεύει ρολόϊ με άψογο WiFi. Μην κάνεις τσιγκουνιές στο ρούτερ, πάρε ένα καλό για να ξεχάσεις τα προβλήματα.

Δημοσ.

Λογικα απο εβδομαδα θα εχω το καινουριο router και προς το παρον ειμαι με το sagem που ανεφερα πιο πανω.

Μιλησα με forthnet και μου κανανε τη γραμμη ελευθερη εως 24 απο 14 που την ειχα.

Το ρουτερ κλειδωνει στα 15mbs,νομιζω ειναι καλα.Κατεβασα απο nvidia με 14800kbps

Ομως παρατηρησα οτι το margin απο 8,1 πηγε 6,1.Υπαρχει θεμα εδω η ειμαστε καλα?

Δημοσ.

Τελικα αποφασισα να μην ανανεωσω 14μηνο καινουριο με την forthnet ουτε φυσικα και να διακοψω απλα 

ειδα σημερα ενα ρουτερ ενος γνωστου εντελως τυχαια και τον ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι το καινουριο ρουτερ 

της forthnet to technicolor.Τελος παντων το ειδα σε wifi και μου φαινετε κακο μη πω χειροτερο απο το 585 που εχω τωρα.

Αποφασισα να αγορασω με λιγα λογια ρουτερ απο σκρουτζ μερια.Με ενδιαφερει το wifi μονο.Yπαρχουν καποιες

φθηνες προτασεις?

Δεν εχω εμπειρια αλλα βρηκα αυτα τα 2  στα γρηγορα.Υπαρχει κατι αλλο σε παρομοια τιμη με καλο wifi?

https://www.skroutz.gr/s/302120/LinkSys-WAG54G2.html

https://www.skroutz.gr/s/378950/LinkSys-E1200.html

οχι Linksys.μακρυαααα οσο γινετε

.πες επισης του φιλου σου οτι για το 5130 εχει βγει και ενα πιο νεο firmware(Υπαρχει στο site της forthnet) και γενικοτερα το βελτιωνει λιγακι.

Το 585 λυπάμαι που θα το πω αλλά είναι ρούτερ κατευθείαν για κάδο. Τραγικό σήμα WiFi ακόμα και αν το εγχειρήσεις και του βάλεις μεγαλύτερη κεραία.

Εβαλα ένα D-Link και είδα το φως το αληθινό...

με 585 εδινα παντως δυο ορφους κατω σημα.το ιδιο και με το 874.στα technicolor τωρα το κακο ειναι οτι η κεραια ειναι εσωτερικη.λογικα σε λιγες μερες θα εχω ενα technicolor οποτε θα μπορεσω να το συγκρινω με το 784 της thomson για να δω τι λεει .

Επειδη με κουρασε ολο αυτο με το ρουτερ και βαζω στοιχημα οτι το ρουτερ 585 πριν το update εφταιγε που ειχα αποσυνδεσεις και αναγκαστηκε ο τεχνικος της φορθνετ να μου παει την γραμμη απο 24 στα 14,λεω να παρω ενα με 30 40 ευρω βαρια 50 και να εχω τουλαχιστον μια παραπανω αξιοπιστια.

Και πρωι πρωι θα παρω και την φορθνετ να μου ανεβασουν παλι τη γραμμη μου στα 24.

Φιλε μου πιο πανω το 585 με παιδεψε πολυ δυστυχως και μενα.Εβαλα ενα παλιο sagem του οτε δανεικο απο φιλο και ισιωσε το ιντερνετ.

**Τελικα ανεβασα το μπατζετ μου κατα 9 ευρω και θα παραγγειλω αυτο https://www.skroutz.gr/s/2527668/D-Link-DSL-2750B.html

ελπιζω να βγει καλο.

μια χαρα για την παραγγελια.αν και το 585 ειναι πολυ σταθερο σε γραμμες για να σου κανει αποσυνδεση.θα το δεις και τωρα με το νεο ρουτερ τι γινεται.εκτος αν ειχε παθει κατι η ειχε κανα παλιο firmware.

Λογικα απο εβδομαδα θα εχω το καινουριο router και προς το παρον ειμαι με το sagem που ανεφερα πιο πανω.

Μιλησα με forthnet και μου κανανε τη γραμμη ελευθερη εως 24 απο 14 που την ειχα.

Το ρουτερ κλειδωνει στα 15mbs,νομιζω ειναι καλα.Κατεβασα απο nvidia με 14800kbps

Ομως παρατηρησα οτι το margin απο 8,1 πηγε 6,1.Υπαρχει θεμα εδω η ειμαστε καλα?

α.οχι το default margin της Forthnet ειναι το 6 οποτε σωστα εισαι.+- 1 ειναι φυσιολογικο.και κατεβαζεις και σωστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...