Προς το περιεχόμενο

Tracking emails?

katina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

έχω μία ιστοσελίδα και θέλω να στείλω στα μέλη μου e-mail. Γνωρίζετε πως μπορώ να κάνω tracking το e-mail? Δηλαδή σε πόσους έφτασε, αν έκαναν κλικ κτλ;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για το αν εφτασαν ειναι το πιο εύκολο και σίγουρο. Αν ο χρήστης δεν υπάρχει ή αν το mailbox του ειναι γεμάτο, τοτε το email θα γυρίσει πίσω με το ανάλογο error.

Επίσης υπάρχει το αίτημα "ειδοποίηση οτι διαβάστηκε" αλλά στα περισσότερα προγράμματα (μιλώ για τους παραλήπτες) είναι απενεργοποιημένο by default και σε όσους δεν είναι σπάνια πατάνε «να ειδοποιηθεί ο αποστολέας» (προσωπικά δεν έστελνα ουτε στον προϊστάμενο μου). Όπως καταλαβαίνεις αυτός ο τρόπος δεν ενδεικνύεται αν θες σοβαρά αποτελέσματα. 

Μια άλλη λύση ειναι να τους στείλεις ένα email, μέσα στο οποίο να υπάρχει ένα μοναδικό link το οποίο τους ανακατευθύνει σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα σου που αποθηκεύει ποιοι εκαναν κλικ. Δες παρακατω παράδειγμα link όπου μεσα στο url υπάρχει το μοναδικό katina234

ht t p :www. yourserver . gr / eidikiselida.php?poioseinai=katina234

Με συνδυασμό του παραπάνω καθώς και του πρώτου (χρηστης δεν βρέθηκε) μπορείς να εχεις ικανοποιητικά αποτελέσματα. Για όσους "δεν εμφανιστουν" σημαίνει οτι είτε δεν διάβασαν το email σου ή το διάβασαν και απλώς αγνόησαν το link

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...