zoranb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Τι ακριβώς μπορεί να κάνει κανείς με το Tumblr και σε τι εξυπηρετεί?
Federacion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Είναι υπηρεσία ιστολογίων, παρόμοια με το Blogger και το Wordpress. Μπορείς να δημιουργήσεις blogs και να παρακολουθείς αλλα blog φτιαγμένα στην πλατφόρμα αυτή.
Federacion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF με τρολλάρεις, έτσι; με 1328 μηνύματα στο ινσομνια δεν ξέρεις τι είναι τα ιστολόγια;
zoranb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Όχι φυσικά και δεν σε τρολάρω, απλώς δεν είμαι φίλος των Ελληνικών ονομασιών/μεταφράσεων των κατεξοχήν αγγλικών ορολογιών! Thanx για την υπομονή σου πάντως!
Federacion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ φταίω που σου απαντάω και στα 2 θέματα...
zoranb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ φταίω που σου απαντάω και στα 2 θέματα... Πλιζ φεντερέισον, ντοντ ντου δις, αϊ νιντ γιορ χέλπ! Στην ουσία δηλαδή το tumblr είναι μια υπηρεσία του να διαχειρίζεσαι και να δημιουργείς blog; Καλά τα λέω;
Cboy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Στην ουσία δηλαδή το tumblr είναι μια υπηρεσία του να διαχειρίζεσαι και να δημιουργείς blog; Καλά τα λέω; Στην ουσία δηλαδή το tumblr είναι μια υπηρεσία του να διαχειρίζεσαι και να δημιουργείς blog; Καλά τα λέω; Ναι αυτο είναι .
zoranb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Στην ουσία δηλαδή το tumblr είναι μια υπηρεσία του να διαχειρίζεσαι και να δημιουργείς blog; Καλά τα λέω; Γράφεις ότι γράφω;
zoranb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 No problem, thanx. Μπορεί κανείς να παραμετροποιήσει εικαστικά το blog του να το κάνει να φαίνεται λίγο πιό όμορφο από κάποια υπερβολικά απλά και κενά/άδεια που έχω δεί;
Cboy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ναι γίνεται ψαξε στο google θα βρεις αρκετα αποτελέσματα.
zoranb Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω από που ν'αρχίσω το ψάξιμο! Έχει κανείς εμπειρία από παραμετροποιήσεις σε blog ή να ξέρει που μπορώ να δω όμορφα στημένα σχεδιασμένα blogs;
CloudConnected Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Έχει επιλογή customize theme. Υπάρχουν και πολλά όμορφα επί πληρωμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα