Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω ένα παλιό 3G jailbroken. Αποφάσισα να του κανω restore and delete data και κάπου εκει την πάτησα. Το iTunes δεν το έβλεπε και μετά από ώρες προσπάθειας το έκανα πάλι jailbreak με pwnage, από το mac μου. Το πρόβλημα ειναι ότι αφού ανοιξει πατωντας το Cydia ή άλλα εικονίδια, κολλάει, μετά από λίγο κάνει restart και άλλοτε ανοίγει άλλοτε όχι. Δεν έχω ιδεα πως να συνεχίσω. Υπάρχει κανένας που να ασχολείται και να μπορέσει να το φτιάξει. Με το αζημίωτο φυσικά. Μένω Βάρη. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δοκίμασε να το κάνεις restore από το iTunes, χωρίς να επαναφέρεις κάποιο προηγούμενο backup. Έτσι θα επανέλθει σε εργοστασιακή κατάσταση. Αφού δεις πως δουλεύουν όλα καλά έτσι, κάνε του στη συνέχεια jailbreak από την αρχή.

Δημοσ.

Οταν το δοκιμάζω στο itunes προς το τέλος της εφαρμογής του restore βγάζει error 1015. Μάλλον επειδή ήταν ήδη jailbroken.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα.. εκανα το λάθος να κάνω ριστορ σε iphone 3g με jailbreak και τωρα δεν ψήνεται να κάνει ριστορ.. θέλω βοήθεια!

Δημοσ.

κανε dfu restore για να μη βγαλει error και μετα του κανεις απο την αρχη jailbreak αν δεν ξερεις πως γινεται το dfu restore πες να στο εξηγησουμε!!!  με προλαβε ο φιλος πιο πανω χα χα χα

Δημοσ.

μακαρι να μπορούσα αλλα δεν δουλευει το κουμπι του ξεκλειδώματος ¨(

λειτουργώ σε mac osx 10.9.2 και μου εβγαλε στο itunes error1015

Δημοσ.

λογικα εχεις κολησει στο recovery mode κατεβασε το tiny umbrella για win n mac οτι εχεις τρεξε το προγραμμα και πατα exit recovery  να δουλεψει το τηλ!!

Δημοσ.

το κατεβάζω τώρα.. Για κάποιο λόγο το κινητό έχει κλείσει κ δν ανοίγει.. το έχω βάλει στη φόρτηση εδώ και ώρα αλλά τίποτα

Δημοσ.

dfu?

αν  ενοείς το να πατήσω το κουμπι κλειδώματος και το home button ταυτοχρονα δεν γίνεται γιατί είναι χαλασμένο το κουμπί του κλειδώματος

Δημοσ.

Φιλε μου για να μην παιδευεσαι, σε 3G η μοναδικη αξιολογη λυση ειναι να περασεις το whited00r ετσι ωστε να μπορεις να βαλεις τις χρησιμες εφαρμογες viber, facebook κτλ γιατι απο το appstore δε θα μπορεις. Κανε ενα google search και δεν τον οδηγο.

Δημοσ.

Λοιπόν το κινητο ήταν jailbreak και μπήκα στο itunes να του κάνω restore. Κατά τη διαδικασία σταμάτησε και μου εβγαλε error 1015.. από τότε είναι σε recoverymode.Κατέβασα και το tiny umprella έκανα exit recovery βγήκε απ΄το recovery mode αναψε το μηλαράκι και μετά από λίγα δεύτερα μπήκε πάλι σε recovery mode.μιλάω πάντα για iphone 3g.αν έχετε κάποια λύση πείτε μου γιατί έχω δει ότι βίντεο υπάρχει στο youtube και έχω διαβάσει πάρα πολλά χωρίς να βοηθήσει κάτι και το κεφάλι μου δεν την παλεύει άλλο.. ευχαριστώ..

Δημοσ.

Κατεβασε το iReb στον υπολογιστη, και κατεβασε και την εκδοση whited00r.

Με το iReb βαλε το  τηλεφωνο σε Pwned DFU mode και μετα απο itunes με Shift+Restore επιλεγεις το firmware του whited00r

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...