Προς το περιεχόμενο

LG G3: Με οκταπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη ανάλυσης QHD;


Leo360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον περασμένο Αύγουστο η LG τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας, παρουσιάζοντας μία LCD οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας IPS με φοβερή ανάλυση QHD, ή αλλιώς 2560x1440p, χωρίς να γνωστοποιεί πότε θα τη δούμε να ενσωματώνεται σε κάποιο smartphone.Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές τις ιστοσελίδας ZDNet Korea η επόμενη ναυαρχίδα της LG θα συνεχίσει τη γραμμή της σειράς G, με την ονομασία G3, με τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά να κάνουν λόγο για οθόνη ανάλυσης QHD (χωρίς να αναφέρεται μέγεθος), οκταπύρηνο επεξεργαστή κατασκευασμένο από την ίδια την εταιρεία και κάμερα 16MP. Ο νέος επεξεργαστής, με την κωδική ονομασία LG Odin, αναμένεται να εμφανιστεί και στα επόμενα tablets της σειράς G Pad.

 

Νωρίτερα μέσα στο έτος, η LG ήρθε σε συμφωνία με την ARM για τη χρήση των επεξεργαστών της σειράς Cortex-A50, οι οποίοι είναι ικανοί για 64-bit. Η LG είχε σημειώσει πως οι νέες οθόνες QHD αναμένεται να εμφανιστούν στο δεύτερο εξάμηνο του 2014, ενώ αν οι φήμες περί κυκλοφορίας του Galaxy S5 της Samsung (το οποίο αναμένεται να διαθέτει οθόνη 5.25 ιντσών ανάλυσης QHD) στις αρχές του έτους επαληθευτούν, ίσως η Κορεάτικη εταιρεία θα πρέπει να επανεξετάσει τα σχέδιά της.

 

Link.png Site: Phone Arena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ενω παλια ενδιαφερονταν για την εξυπηρεση και την ευημερια των πελατων τους...

 

Φυσικα και ενδιαφερονται για τα κερδη. Το ερωτημα ειναι γιατι πιστευουν οτι αυτη η στρατηγικη θα αποφερει περισσοτερα. Ισως η βελτιωση των μπαταριων σε λογικα κοστη και μεγεθος να μην ειναι πρακτικη

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το g2 εδειξαν οι κορεατες (οι της lg)οτι κατι κανουν με την μπαταρια αλλα και με την οθονη που ναι μεν εχει super ρεαλιστικα χρωματα αλλα εχει και μαυρο που δεν ειχαν οι εκτος amoled.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω μια απορια, με τοσο μεγαλη αναλυση, δεν εχει θεμα με τα games? ακομα και ενα απλο σα το angry birds, δεν θα κολαει με τετοια αναλυση?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλο ενα κινητο "παντοφλα" ετοιμαζεται να βγαλει η LG. Γιατι δεν φτιαχνουν μπαταριες με οσο δυνατο λιγοτερο μεγεθος και μεγαλο χωρο να ησυχασει ο κοσμακις. ; Αλλα οσο πιο περιττο harware τοσο πιο πολυ καταναλωση μπαταριας υπαρχει.

 

Sent from my iPhone using Insomnia

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...