Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Θέλω να αγοράσω έναν ssd για το laptop μου, έχω δει ότι όλοι σας προτείνετε τον http://www.skroutz.gr/s/3731583/Samsung-840-Series-Evo-120GB.html

Αξίζει να βάλω ssd στο laptop? Το λέω επειδή έχουν μικρή χωρητικότητα...

Επίσης επειδή η motherboard μου δεν υποστηρίζει SATA3 θα χάσω πολύ από αυτά που προσέφερε αν είχα;;;

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι αυτο ο ssd , εντάξει κυριως τον παίρνεις τον ssd για το λειτουργικό και τα προγράμματα και ειναι υπεραρκετά τα 120gb , ενοω δεν ειναι για παιχνίδια ταινίες κτλπ τετοια χωρητικότητα συνήθως για αυτα εχεις 1 2ο μηχανικό , οσο αφορά το sata 3 που λες οχι δεν θα δεις και μεγάλες διαφορές οποτε μην σε αγχώνει αυτο , σίγουρα θα ειναι καλυτερα με τον ssd και ας μην υποστηρίζει sata 3

Δημοσ.

Τον 2ο μηχανικό που λες, μπορεί να είναι μέσα στο laptop (σαν 2ος εσωτερικός) ή αναγκαστικά εξωτερικός;;;

Επίσης, μπορώ να μετατρέψω-χρησιμοποιήσω τον μηχανικό που έχω τώρα σε εξωτερικό;;;

Δημοσ.

Αν παίρνει το laptop σου και 2ο δίσκο μπορεις να βάλεις και εναν μηχανικό αλλιως θα εχεις εναν εξωτερικό , εγω στην θέση σου τι θα έκανα αν θέλεις βασικα οκ εναν καινούργιο δίσκο αλλα να εχεις και χωρητικότητα , προσωπικά αφου δεν υποστηρίζει και sata 3 (αν και αυτο δεν εχει μεγάλη σημασία) και αν πρόκειται και για παλιο laptop σχετικά θα αγόραζα εναν 750 η 1tb μηχανικό θα του έδινα 100 120gb για τα windows και τα υπόλοιπα για backup παιχνίδια ταινίες κτλπ.

Αυτη ειναι η άποψη μου ομως τι θα έκανα εγω , αν δεν σε πηράζει να εχεις και εναν εξωτερικό για backup φωτογραφίες και γενικα πράγματα τοτε θα πήγαινα σε ssd με κλειστά τα μάτια , εσυ τι θέλεις και πως το βλέπεις

Δημοσ.

Βασικά θέλω να βάλω ssd γιατι έχω ακούσει πολύ καλά λόγια...

Όσον αφορά αυτόν τον σκληρό που έχω τώρα;;; Αν δεν έχει 2η εσωτερική θέση, δεν μπορώ να τον χρησιμοποιώ σαν εξωτερικό;;; Τι χρειάζεται για να γίνει αυτό;;; (αν γίνεται)

Δημοσ.

Και καλα θα κάνεις να βάλεις ssd , ναι μπορεις απλα πρέπει να αγοράσεις μια εξωτερική θήκη και να τον βάλεις μεσα

Δημοσ.

Και όταν τον βάλω παίζει κανονικά από μόνος του;;; Δηλαδή κάνω αμέσως εγκατάσταση των windows ή χρειάζεται ρυθμίσεις;

Δημοσ.

Κανεις κανονικά εγκατάσταση οπως σε ολους τους δίσκους , υπάρχει μονο μια πιθανότητα να πρέπει να αλλάξεις απο το bios μια επιλογή για τους δίσκο απο AHCI σε IDE σε περίπτωση που δεν βλέπει τον δίσκο στην εγκατάσταση , δεν ειναι τιποτα αυτο ομως αμα τον πάρεις εδω ειμαστε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...