katsouras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα παιδια.Ηθελα να σας αναφερω ενα θεμα που προεκυψε με την γνωστη στοιχηματικη εταιρια και να μου πειτε αν εχετε βιωσει κατι αναλογο γιατι ξερω και αλλες περιπτωσεις απο φιλους. Εκανα ενα bet σε διπλη επιλογη σε αγωνα futsal για under 5 goals.Δεν ειχα ξαναπαιξει το συγκεκριμενο αθλημα οποτε δεν ειχα εμπειρια με τις στοιχηματικες παραμετρους του.Ρωταω λοιπον μετα απο λιγο στην ζωντανη συνομιλια μια τυπισσα η οποια μου χει ξαναβγει και δν ξερει τον Χριστο της.Της λεω επαιξα αυτο,σε περιπτωση που ερθει 5 goals το παιχνιδι το χανω το πονταρισμα μου?Λεει under ειναι μεχρι 4 goals 2,3,4 πχ. Το αφηνουμε εκει και βγαινω.Μετα βλεπωντας το παιχνιδι εχωντας αυτο στο μυαλο μου παω και πονταρω κοντρα με over 5,5 ωστε οχι να βγαλω κερδος αλλα απλα να μην χασω τα λεφτα μου.Αυτα φαινονται ολα γιατι πρωτα πονταρω,μετα την ρωταω και τελος κανω ενα πονταρισμα απλα να καλυψω την χασουρα που εβλεπα να ρχεται και να χασω ελαχιστα.Τελειωνει το παιχνιδι λοιπον στα 5 goals.Κανω μια ανανεωση και παω ιστορικο να δω αν οντως εχω χασει και βλεπω το ενα απο τα δυο πονταρισματα μου να εχει επιστραφει! Ξαναμπαινω συνομιλια βγαινει παλι το ξομπλι.Της εξηγω οτι δεν ειχα σκοπο να πονταρω εναντια απο την στιγμη που με καλυπταν και τα 5 goals και πονταρα αφου με ενημερωσε αυτη λαθος.Με πηρε τηλ με τα πολλα απο Αγγλια να μου το παιξει οτι εχει δικιο.Αφου της εξηγησα με ωραιο τροπο τα παραπανω και της εδωσα να καταλαβει οτι το δευτερο πονταρισμα μου ειχε σκοπο απλα να μην χασω και οχι να κερδισω κατι συμφωνα με τα οσα με ενημερωσε παντα με βαζει 10 λεπτα αναμονη και μου λεει μιλησα με τον προϋσταμενο και επειδη ειστε αναστατωμενος σας δινουμε πισω 10 ευρω (για μαλακια δικια της βασικα μου κανουν και χαρη και καλα) Λεω οχι φυσικα και της εξηγω οτι δεν εχει να κανει τοσο με τα λεφτα αλλα με την λαθος ενημερωση και παραπλανηση μου απο μερους της.Ξανα αναμονη,ξανα το ιδιο δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.Ωραια στειλτε μου σε mail της κανω τις δυο τελευταιες συνομιλιες,εχω βγαλει φωτογραφια και τα στοιχηματα και θα κινηθω διαφορετικα..Το αφησαμε ετσι λοιπον και περιμενω το mail και βλεπουμε..Η ιδια εταιρια τωρα σε φιλο πρι κανα 3μηνο του κανε λαθος στους ποντους και για ενα ποντο σε over μπασκετ θα χανε 800 ευρω στοιχημα.Παλι εκαναν τους τρελους,παλι δεν ηξεραν τιποτα και στο τελος μολις ειπε την μαγικη λεξη ''δικηγορος'' σε 5 ειχαν πεσει συγνωμες και τα λεφτα ειχαν μπει!Ειναι απλα τραγικη εταιρια,τοσα χρονια επαιζα σε William Hill που ειναι top για μενα αλλα δυστυχως εκλεισε για την ωρα.Σας εχει συμβει λοιπον κατι αναλογο? Μπορω να κανω κατι αλλο?Δεν ζητησα τιποτα εξτρα μονο πισω τα λεφτα μου και μου εδωσαν 10 λες και ειμαι κανενας γυφτος. * Παιδια το θεμα τελικα λυθηκε..Επικοινωνησα σε αλλη κατηγορια της ζωντανης συνομιλιας με εναν υπαλληλο και του ζητησα το ιστορικο συνομιλιας ωστε να το δει ο δικηγορος μου.Το αποτελεσμα ηταν μετα απο λιγο να παραδεχτει οτι οντως υπηρξε λαθος πληροφοριση και οτι αυτο που μπορουσε να μου κανει αν ηθελα αμεσα ειναι να μου δωσει το ποσο του χαμμενου πονταρισματος σαν bonus.Αν παιξω δηλαδη και κερδισω γινεται αναληψιμο.Οποτε τελειωσε και αυτη η περιπετεια αλλα οπως ειδατε αν εχετε δικιο μην αφηνετε τιποτα..
beatshooter Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε σορυ κιόλας αλλά τους όρους ασιατικό και ευρωπαϊκό λαιν τους ξες?μαλλον οχι..επαιξες ασιατικο λαιν που στα 5γκολ σ επέστρεψε το μπετ..στα 6κερδιζες κοκ..αλλο το οβερ5 κ αλλο το οβερ5,5 Υγ οτι ειναι ανιδεοι στο τσατ οι υπεύθυνοι δεν σε δικαιολογει
Luxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Οντως ρε φιλε. Εισαι με τα καλα σου; Απορω πως τους ψαρεψες ετσι.. Δικο σου καθαρα το λαθος. 1
gigisoni Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ που είμαι τελείως άσχετος με το θέμα, όταν διαβάζω Της λεω επαιξα αυτο,σε περιπτωση που ερθει 5 goals το παιχνιδι το χανω το πονταρισμα μου?Λεει under ειναι μεχρι 4 goals 2,3,4 πχ καταλαβαίνω ότι στα 5 γκολ δεν χάνεις. Τεσπα, όπως είπα, είμαι άσχετος με τα στοιχήματα.
Porg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Αν όντως ρώτησε ξεκάθαρα τι γίνεται σε περίπτωση 5 goal και σε πιο ποντάρισμα αναφέρεται ήταν λάθος της κοπέλας Πουστιες δεν κανουν πάντως σαν εταιρία. Ελπίζω να δώσουν μπόνους νέας χρονιάς τις επόμενες μέρες
DKNI Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Παλικάρι, αποτι γράφεις δεν βλέπω να σου είπε κατι λάθος Επαιξες under 5 και σωστα σου είπε οτι σε καλύπτει μεχρι 4 γκολ Απορώ πως το δεχτηκανε Με 5 γκολ κανονικα παίρνεις επιστροφή στο πρώτο πονταρισμα και χάνεις το οβερ 5,5 Παίζω χρόνια εκει, συνήθως ειναι πολυ τυπικοι, επιστρέφουν οταν πρεπει αλλα αν τυπικά ειναι καλυμμένοι δεν τους τουμπαρεις. Απορώ πως στα γυρίσανε τα λεφτα
Grey Warden Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μου έχει τύχει να μου βάλουν λεφτά στο λογαριασμό από στοίχημα που είχα χάσει (30 ευρώ κέρδος) και δεν το είχα παρατηρήσει και τα έκανα ανάληψη μαζί με άλλα λεφτά που είχα κερδίσει. Μου έστειλαν μήνυμα οτι το τάδε στοίχημα έχει δηλωθεί λάθος σαν κερδισμένο και πως θα επιτρέψουν την ισχύ του στοιχήματος σε αυτή τη περίπτωση ως χειρονομία καλής θέλησης. Μπορώ μετά να γράψω κάτι κακό για την bet365;
Salonikios933 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Παντού υπάρχει ένας Έλληνας !! Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
katsouras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Φίλε σορυ κιόλας αλλά τους όρους ασιατικό και ευρωπαϊκό λαιν τους ξες?μαλλον οχι..επαιξες ασιατικο λαιν που στα 5γκολ σ επέστρεψε το μπετ..στα 6κερδιζες κοκ..αλλο το οβερ5 κ αλλο το οβερ5,5 Υγ οτι ειναι ανιδεοι στο τσατ οι υπεύθυνοι δεν σε δικαιολογει Φιλε ξερω τι ειναι το ασιαν απλα ρωτησα για το συγκεκριμενο ειδος παιχνιδιου που δεν ειχε τυχει να ξαναπαιξω (futsal).Ρωτησα,πηρα μια απαντηση και επραξα αναλογα.Αν μου ελεγε οτι στα 5 επιστρεφει δεν θα κανα δευτερο bet. Οντως ρε φιλε. Εισαι με τα καλα σου; Απορω πως τους ψαρεψες ετσι.. Δικο σου καθαρα το λαθος. Εσυ εισαι με τα καλα σου? Αν όντως ρώτησε ξεκάθαρα τι γίνεται σε περίπτωση 5 goal και σε πιο ποντάρισμα αναφέρεται ήταν λάθος της κοπέλας Πουστιες δεν κανουν πάντως σαν εταιρία. Ελπίζω να δώσουν μπόνους νέας χρονιάς τις επόμενες μέρες Αυτο εγινε φιλε,επιτελους ενας που δεν κανει τον επιστημονα.Ρωτησα ξεκαθαρα στα 5 το χανω?Το bet εννοω λεει under ειναι 2,3,4 οποτε ναι..Πηρα ενα bonus 15 ευρω σημερα. Παλικάρι, αποτι γράφεις δεν βλέπω να σου είπε κατι λάθος Επαιξες under 5 και σωστα σου είπε οτι σε καλύπτει μεχρι 4 γκολ Απορώ πως το δεχτηκανε Με 5 γκολ κανονικα παίρνεις επιστροφή στο πρώτο πονταρισμα και χάνεις το οβερ 5,5 Παίζω χρόνια εκει, συνήθως ειναι πολυ τυπικοι, επιστρέφουν οταν πρεπει αλλα αν τυπικά ειναι καλυμμένοι δεν τους τουμπαρεις. Απορώ πως στα γυρίσανε τα λεφτα Οπως ειπα και στο παιδι απο πανω.Ρωτησα για το bet μου αν το χανω και οχι για το under.Δηλαδη ο αλλος που το ειδε και ειπε οτι οντως εχει γινει λαθος απο την συνομιλια ξαδερφος μου ηταν? Μου έχει τύχει να μου βάλουν λεφτά στο λογαριασμό από στοίχημα που είχα χάσει (30 ευρώ κέρδος) και δεν το είχα παρατηρήσει και τα έκανα ανάληψη μαζί με άλλα λεφτά που είχα κερδίσει. Μου έστειλαν μήνυμα οτι το τάδε στοίχημα έχει δηλωθεί λάθος σαν κερδισμένο και πως θα επιτρέψουν την ισχύ του στοιχήματος σε αυτή τη περίπτωση ως χειρονομία καλής θέλησης. Μπορώ μετά να γράψω κάτι κακό για την bet365; Φιλε γενικα ειναι αχταρμας..Εγω προχθες ειχα μεσα +100 απο στοιχημα για 1 ωρα μεχρι να μου τα παρουν πισω επειδη ειχε μπει ενας ποντος παραπανω.Αν τα βγαζα τι θα μου λεγαν ξαναβαλτα?Εγω φταιω?Επειδη παιζω αρκετα live βλεπω οτι αργουν στην ενημερωση ειδικα στο μπασκετ κ επισης αυτο που ειπα στο αρχικο ποστ ηταν στοιχημα 800 ευρω του φιλου μου και του καναν 2 μερες τους τρελους και δεν το δεχοντουσαν ενω σε ολα τα αθλητικα sites οι ποντοι ηταν κανονικα οπως ελεγε οποτε ειναι και τι θα σου τυχει... Σορρυ για τον τονο μου αλλα μονο με ειδικες αναγκες δεν με βγαλατε.Εγω ειμαι παιχτης κυριως live και απλα αν δεν ξερω κατι ρωταω..Αυριο μεθαυριο μπορει να παιξω τεννις(δεν εχω παιξει ποτε) αν ρωτησω παλι και μου πει μαλακιες και πονταρω για κλειδωμα η να μην εχω χασουρα μετα παλι εγω θα φταιω?Επισης η συγκεκριμενη αλλη μια φορα μου χε βγαλει τον Χριστο για κατι πολυ απλο που την ρωτουσα και ηθελα να σιγουρευτω γιατι δεν ακυρωνει στοιχημα για κανενα λογο αφου το βαλεις και το θυμηθηκα μετα βλεπωντας τοσες φορες το ονομα της.
johnbond Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Κανονικά διαβάζεις τους όρους που ισχυουν για το κάθε παιχνιδι. Αν δεν έχει όρους η εταιρία απλα δεν παιζεις. Η bet365 πάντως δεν ειναι και απο τις καλύτερες εταιρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις