casperino Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Ο υπολογιστής κανει restart οταν πάει να κλείσει ή να μπει σε Sleep mode/Hibernation. Κοινως δεν μπορω να τον κλεισω παρα μονο απο την μπρίζα. Απο κει και πέρα ειναι σταθερός κατα τη λειτουργία του, είτε σε παιχνίδια είτε σε normal καταστάσεις. Αυτα που έχω ήδη κάνει ειναι: Δυο διαφορετικά τροφοδοτικά (corsair cx500 και trust 450) Του κούμπωσα Αλλη Ram, απο ενα δευτερο PC Εβγαλα την καρτα γραφικων και του έδωσα εικόνα απο την onboard Εβγαλα την μπαταρια του mobo, δοκιμασα fail -safe, optimized ρυθμισεις στο bios, απενεργοποιησα οτι wake-up ρυθμισεις, ακομη και την onboard Lan. Περαστηκαν Win 7, 8, 8.1 και Linux Live CD(Pyppy). Στα windows πειραξα τα power plans, μηπως και... Αλλαχτηκε το case μηπως υπηρχε εκει το προβλημα. Τεσταρα τον επεξεργαστη με το PRIME95 για αλλα μετα απο 2-3 ωρες δεν εβγαλε καποιο προβλημα(error) με φυσιολογικες θερμοκρασιες. To Bios ηταν ηδη ενημερωμενο στην τελευταια εκδοση(δεν του εκανα downgrade/upgrade) Motherboard: Gigabyte GA-G41M-Combo με επεξεργαστη Intel Core 2 Duo Δε βγαζω άκρη, προσανατολίζομαι προς motherboard μερια... Καμια ιδεα παιδια;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Εχεις κανει σιγουρα σωστα τις συνδεσεις των καλωδιων του κουτιου (power sw, reset sw)?
casperino Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Εχεις κανει σιγουρα σωστα τις συνδεσεις των καλωδιων του κουτιου (power sw, reset sw)? To PC δεν ειναι καινουργιο, μια χαρα λειτουργουσε... Το μονο που έκανα ηταν να του κοτσάρω εναν SSD(samsung evo 840 120gb). Αλλα και πάλι εχω δοκιμάσει φορματ και εγκατάσταση λειτουργικου και απο τον παλιο HDD και στον SSD. Τα ίδια...
selianx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Είχε συμβεί αυτό σ'έναν φίλο.Ψάχνοντας το για καιρό, τελικά καταλήξαμε ότι τελικά, όταν επιλάγαμε να κλήσει, κάποιο error/bsod έτρωγε οπότε και το pc έκανε restart.Πήγαμε στις Ρυθμίσεις για προχωρημένους, απενεργοποιήσαμε το Αυτόματη επανεκκίνηση (Δεξί Κλικ στο Υπολογιστής μου->Ιδιότητες->Ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους->Tab για προχωρημένους->Ρυθμίσεις (στο εκκίνηση/αποκατάσταση)->Ξετικάρεις το αυτόματη επανεκκίνηση.Αν θυμάμαι καλά έτσι μπόρεσε ο φίλος να δει το "κρυμμένο" BSoD και να το λύσει.Παρ'όλα αυτά, δεν είμαι ειδικός σ'αυτά και δε ξέρω αν είναι ίδιο το πρόβλημα σου, απλά αξίζει τον κόπο να το κοιτάξεις!Χρόνια πολλά!
casperino Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Το είχα δει και αυτο αλλα δεν... Τεσπα... Αλλάχθηκε η motherboard και το πρόβλημα λύθηκε. Μαλλον ηταν hardware προβλημα, θα ζητησω RMA απο την Gigabyte... Καλή Χρονιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα