Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα κατάστημα που να δέχεται ανταλλαγή iPhone 5 συν ένα μικρό ποσό με iPhone 5s; Αν ναι, πόσο περίπου είναι αυτό το ποσό; Το 5 το αγόρασα τον Μάρτιο 2013 και το έχω χτυπήσει λίγο πάνω αριστερά. Έχω καμιά πιθανότητα να το δώσω για το 5s μαζί με λίγα λεφτά παραπάνω;

Υ.Γ. Αναφέρομαι σε καινούριο 5s και ΟΧΙ μεταχειρισμένο

Ζητάω πολλά; :P

Ευχαριστώ!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κρίμα. Πάντως είχα ακούσει στο ραδιόφωνο ότι η vodafone σου επιτρέπει να αλλάξεις το smartphone σου μία φορά το χρόνο με ένα ποσό. Έχει καιρό βέβαια που το άκουσα και γι'αυτό είπα να ρωτήσω και εδώ..

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα κατάστημα που να δέχεται ανταλλαγή iPhone 5 συν ένα μικρό ποσό με iPhone 5s; Αν ναι, πόσο περίπου είναι αυτό το ποσό; Το 5 το αγόρασα τον Μάρτιο 2013 και το έχω χτυπήσει λίγο πάνω αριστερά. Έχω καμιά πιθανότητα να το δώσω για το 5s μαζί με λίγα λεφτά παραπάνω;

Υ.Γ. Αναφέρομαι σε καινούριο 5s και ΟΧΙ μεταχειρισμένο

Ζητάω πολλά; :P

Ευχαριστώ!!

Sent from my iPhone using Insomnia

θα σου λεγα να περιμενεις για το 6.εκτος το οτι θα δωσεις πολλα λεφτα οι διαφορες δεν ειναι τοσο εντονες για να το αλλαξεις με το νεο.αν ηταν το 4 η και το 4ς καλως αλλα το 5 με 5ς θα νιωθεις οτι ξαναεχεις το 5.
το touch id    ειναι μια βλακεια και μιση για μενα οπως ηταν το σιρι.το 64 δεν εχουν βγει ακομα οι καταλληλες πολλες εφ η παιχνιδια γιατι εκει θα παιξει μπαλα,για να το αξιοποιησουν το κινητο,και η καμερα αντε πες καλυτερη αλλα παλι οχι τιποτα το γουαω.
καλυτερα να πουλησεις το 5αρι και να το χαναπαρεις αν δεν αντεχεις να βλεπεις αυτο το χτυπημα που λες οτι εκανες,παρα να δωσεις τοσα λεφτα και μετα να σε ξετρελανει το 6αρι που ακουγεται οτι θα εχει hd    οθονη και μεγαλη οθονη και αρκετα λεπτο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...