Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν βάλεις την corsair πες μας για την θερμοκρασία και βγάλε και μια φωτογραφία το παστίτσιο να το δούμε.

Πιστεύω ότι με την evo θα ήσουν μια χαρά.

Αν δεν ασχολείσαι με το oc δεν είναι ανάγκη να το κάνεις τώρα. Και επίσης δεν χρειάζεται κάποιος να κάνει oc όταν έχει έναν καλό επεξεργαστή.

Ιδιαίτερα αν μιλάμε γι αυτόν τον επεξεργαστή εγώ θα τον πρόσεχα σαν τα μάτια μου.

Μα ναι γτ να ασχοληθεις κανεις με το oc οταν έχεις ένα επεξεργαστή που κατασκευάστηκε για αυτο ακριβώς το λογο....?? Κοιτα να δεις πράγματα...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλήθεια αν πάω από 3,6GHz στα 4 και λίγα, θα δώ διαφορά σε ένα video Που κάνει κανονικά 30 λεπτά να κάνει process. Και έξι λεπτά να κάνει λιγότερο, για μένα είναι τρελό κέρδος αν σκεφτεί κανείς πως μπορεί να κάνω και 10 τέτοια την ημέρα!

:)

Δημοσ.

Όταν βάλεις την corsair πες μας για την θερμοκρασία και βγάλε και μια φωτογραφία το παστίτσιο να το δούμε.

Πιστεύω ότι με την evo θα ήσουν μια χαρά.

Αν δεν ασχολείσαι με το oc δεν είναι ανάγκη να το κάνεις τώρα. Και επίσης δεν χρειάζεται κάποιος να κάνει oc όταν έχει έναν καλό επεξεργαστή.

Ιδιαίτερα αν μιλάμε γι αυτόν τον επεξεργαστή εγώ θα τον πρόσεχα σαν τα μάτια μου.

????????? LOL επεξεργαστής για OC να μην τον ακουμπάμε? :huh: Τελικά μαθαίνει πολλά κανείς κάθε μέρα εδώ στο Insomnia!!!  B)

Λογικά θα δείς, τώρα δεν ξέρω αν θα είναι 6 λεπτά αλλά για αυτό κάνουμε OC ακριβώς και ειδικά ο δικός σου είναι για τέτοιες καταστάσεις man!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...