Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι πάντως και ό,τι καλύτερο να πηγαίνεις σε ένα μαγαζί με τελείως λάθος αναλογίες σε κόσμο. Να βγαίνεις με την κοπέλα σου/γυναίκα σου κλπ και να σας κοιτάζουν 200 αντροπαρέες. Έτσι μπορεί να ξεκινήσει εύκολα καβγάς και να γίνει μεγάλο "γλέντι", χωρίς να το θέλεις, γιατί δεν είναι και όλοι "καθώς πρέπει" σε συμπεριφορά. Άσε που κάποιοι πηγαίνουν ντυμένοι λες και πάνε να παίξουν ποδόσφαιρο.

Άσε που τα αντρομάγαζα μου θυμίζουν αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=nlGclIZV5JQ

μαλάκες που θα προκαλέσουν καυγά μπορει να υπάρχουν ακόμα κ αν ειναι οι μοναδικοί μπζολαρέοι του καταστήματος. 

δεν καταλαβαίνω τι σας απασχολεί αν ο άλλος ειναι ντυμένος λες κ πάει για μπάλα , όπως νιώθει άνετα ντύνεται ο καθένας 

να βγει να ξεσκάσει πήγε , όχι να περάσει επιτροπή καλλιστείων . 

επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά αυτό που αναφέρθηκε κ έχει αναφερθεί κ πάμπολλες φορές , οτι ζούμε για το φαίνεσθαι 

οπότε αν κάποιος δανειστεί ή φορέσει ρούχα που τα χρωστάει ακόμα (πιστωτικές) γίνεται αυτομάτως καλύτερος θαμώνας ενός καταστήματος (?) 

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω παει σε πολλα κλαμπς που εχουν face control και με ουρες ατελειωτες....

Αλλα πηγαινα με ατομο ψαγμενο, μολις μας βλεπανε προσπερνουσαμε την ουρα και μπαιναμε μεσα χωρις να πληρωσουμε καν εισοδο, βλεπε W στην θεσσαλονικη. Να παω να κατσω στην ουρα με την καμια το θεωρω ηλιθιο λες και μου κανει την χαρη. Αν ειναι ας βγαλουν ενα βαζο εξω να τους βαζουν απο 20€(δυο ποτα και να φευγουν) .

Δεν ειμαι κανενας οπως ειπα παραπανω που θα φορεσει παντελονι των 200€ μονο για ενα σαββατο... Το θεωρω βλακεια αυτο που κανουν .. Δεν γουσταρω να περιμενω σαν το προβατο να με ελεγξουν και να περασω.. Θα παω καπου που με σεβονται... Αν δεν θελουν οι αλλοι και το σπιτι καλο ειναι...

Η νεα μοδα με τις καγκουρογυναικες που ψαχνουν τον μακακα/ταξιτζι με λιγες γνωριμιες να τις πηγαινει απο δω και σπο κει, μολις μπουν μεσα να μαλακιζονται με αλλους και συ να κανεις το διακοσμιτικο φυτο απλα γιατι τις εχεις μαζι σου για να παρεις το οκ. Το θεωρω αλλη μια μεγαλη ηλιθιοτητα...

Και κατι τελευταιο.. Αυτο με τα ρουχα..

Οι γυναικες φορανε ενα κολαν που θα κανει αντε 20€ μαζι με ενα τακουνι... Βουαλα το σουσαμι ανοιξε... Αυτες γιατι δεν πρεπει να φορανε ενα ρουχο ακριβο που να φοβουνται μην κλασουν και μυρισει δεν μπορω να τα καταλαβω... Μονο εμεις οι μακακες να εχουμε τοση ηλιθια αντιληψη για το εαυτο μας.. Ακουω μερικες φορες συζητησεις αγοριων και τι θα φορεσεις το βραδυ κλπ, λεω πατε καλα σαν γκομενες τελειωμενες κανετε...

• Like 2
Δημοσ.

20χρονια τα ιδια γινονται ακομη αυτο θα συζηταμε?

στην αθηνα υπαρχουν καμμια 10αρια max μαγαζια που να χουν πορτα..

οποιος δεν θελει δεν παει δεν χρειαζετε να λεμε ποσο μαλακες ειναι κτλ για μολις 10μαγαζια.

Δημοσ.

Oύτε γω συχνάζω σε τέτοια μαγαζιά προτιμώ να μαζευόμαστε σε σπίτι απλά ήθελα να ξέρω σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο τι να πω μην μου τη βγει και από πάνω ο ντουλαπιέρης.Αν μου πει πχ το μαγαζί είναι γεμάτο για λόγους ασφάλειας κτλ αν του πω καλά θα μπω και αν είναι όντως γεμάτο θα φύγω;Επίσης δεν κατάλαβα αυτό με το πως θα ντύνεσαι δημοκρατία δεν έχουνε θαρρώ;

Δημοσ.

Ασχέτως με την Μποφίλιου...πώς γίνεται να εκφράζεις την υποκειμενική σου άποψη εντελώς αντικειμενικά; Όλοι την υποκειμενική μας άποψη εκφράζουμε για όλα τα θέματα εδώ μέσα. Δεν υπάρχει κάτι αντικειμενικό.

εννοω οτι δεν αφηνω παραγοντες οπως τι μουσικη μου αρεσει εμενα να με επηρεασουν.sorry αν το διατυπωσα λαθος.

Άρα υπήρξες face control freak..   :-D

busted :P

Δημοσ.

Εχω παει σε πολλα κλαμπς που εχουν face control και με ουρες ατελειωτες....

Αλλα πηγαινα με ατομο ψαγμενο, μολις μας βλεπανε προσπερνουσαμε την ουρα και μπαιναμε μεσα χωρις να πληρωσουμε καν εισοδο, βλεπε W στην θεσσαλονικη. Να παω να κατσω στην ουρα με την καμια το θεωρω ηλιθιο λες και μου κανει την χαρη. Αν ειναι ας βγαλουν ενα βαζο εξω να τους βαζουν απο 20€(δυο ποτα και να φευγουν) .

Δεν ειμαι κανενας οπως ειπα παραπανω που θα φορεσει παντελονι των 200€ μονο για ενα σαββατο... Το θεωρω βλακεια αυτο που κανουν .. Δεν γουσταρω να περιμενω σαν το προβατο να με ελεγξουν και να περασω.. Θα παω καπου που με σεβονται... Αν δεν θελουν οι αλλοι και το σπιτι καλο ειναι...

Η νεα μοδα με τις καγκουρογυναικες που ψαχνουν τον μακακα/ταξιτζι με λιγες γνωριμιες να τις πηγαινει απο δω και σπο κει, μολις μπουν μεσα να μαλακιζονται με αλλους και συ να κανεις το διακοσμιτικο φυτο απλα γιατι τις εχεις μαζι σου για να παρεις το οκ. Το θεωρω αλλη μια μεγαλη ηλιθιοτητα...

Και κατι τελευταιο.. Αυτο με τα ρουχα..

Οι γυναικες φορανε ενα κολαν που θα κανει αντε 20€ μαζι με ενα τακουνι... Βουαλα το σουσαμι ανοιξε... Αυτες γιατι δεν πρεπει να φορανε ενα ρουχο ακριβο που να φοβουνται μην κλασουν και μυρισει δεν μπορω να τα καταλαβω... Μονο εμεις οι μακακες να εχουμε τοση ηλιθια αντιληψη για το εαυτο μας.. Ακουω μερικες φορες συζητησεις αγοριων και τι θα φορεσεις το βραδυ κλπ, λεω πατε καλα σαν γκομενες τελειωμενες κανετε...

Και ένας άντρας μπορεί να ντυθεί καλά με φτηνά ρούχα. Πολλές φορές με έχουν ρωτήσει τί μάρκα είναι π.χ το πουκάμισο που φοράω, και κάθε φορά απαντάω ότι δεν έχει σημασία και ότι δεν είναι και κάτι το σπουδαίο.

Επίσης το να ντυθείς καλά σε τέτοιου είδους μαγαζιά το θεωρώ ψιλομπουρδίτσα. Ο ένας είναι πάνω στον άλλον και στο τέλος φεύγεις σαν παρτάλι..

Βέβαια αν πας σε κάποιο σοβαρό μαγαζί, με χαμηλά τη μουσική και περισσότερο χώρο (bar κτλ) να μπορεις να συζητήσεις σαν άνθρωπος, εκεί πιστεύω θα έχει περισσότερη αξία το καλο ντύσιμο. Sorry για το offtopic.

Πλέον σπάνια πάω σε cluboειδές μαγαζιά. Προτιμώ  bar-ακια, μπυραρίες, τσιπουράδικα, ρεμπετάδικα με καλή ζωντανή μουσική κτλ..

Είναι και ανάλογα το στυλ του ανθρώπου βέβαια, σεβασμός στις προτιμήσεις του καθενώς..

• Like 2
Δημοσ.

- Ως συγκεκριμένη πράξη, η απαγόρευση εισόδου σε κατάστημα, σύμφωνα με δικαστηριακή νομολογία παρουσιάζει ενδιαφέρον, τόσο από ποινικής πλευράς, όσο και από πλευράς αστικού δικαίου.

Από ποινικής πλευράς, εφόσον ο παθών, δια της συγκεκριμένης πράξης, αισθανθεί καταφρόνηση και ότι προσβάλλεται η τιμή του με έργο δύναται, από πλευράς Ποινικού Δικαίου, να υποβάλλει έγκληση για εξύβριση (άρθρο 361 Π.Κ.), σε βάρος του υπαιτίου.

Από πλευράς Αστικού Δικαίου, εφόσον με την πράξη αυτή προσβλήθηκε η προσωπικότητα του ενδιαφερομένου και ένοιωσε ότι αποτέλεσε σε βάρος του μειωτική διάκριση, αυτό συνιστά αδικοπραξία (άρθρο 914 Α.Κ.), παρέχοντας σε αυτόν αξίωση για ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που υπέστη (άρθρα 57-59 Α.Κ.). Η ικανοποίηση συνίσταται σε πληρωμή χρηματικού ποσού, σε δημοσίευμα ή σε οτιδήποτε επιβάλλεται από τις περιστάσεις (Σχετική τυγχάνει ή υπ’ αριθ. 23238/2006 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης ).

Link.png Site: Πηγή

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι συνδεετε το σωστο ντυσιμο με το ακριβο;; Προφανως δε πας σε "καλα" μαγαζια σα το λετσο, αυτο δε σημαινει οτι πρεπει το μπουφαν σου να κοστιζει 300ε και το παπουτσι 200.

Οπως αναφερθηκε παραπανω, εμεις μπορουμε με 20ε να παρουμε ενα κολαν, αλλο ενα 20ρι για βραδινη μπλουζα , και βαζεις κι ενα τακουνι κι εισαι κομπλε.

Αντιστοιχα για σας ενα τζινακι (πχ απο pull & bear) ενα πουκαμισο κι ενα sneaker κι εισαι μια χαρα για να μπεις σ οποιοδηποτε κλαμπ.

• Like 5
Δημοσ.

Μονο μια φορα παραδεχτηκα ενα μπραβο στην Χαλκιδκη, οπου εσωσε μια κοπελα απο βεβαιω βιασμο ...

Η κοπελα ηταν κομματια και ο παρκαδωρος που ηταν αλλοδαπος την εβαλε στο αμαξι και αρχισε να τις κανει περιεργα πραγματα, πολυ αγρια...

Αυτη δεν ενιωθε, σε μια φαση ανοιγει την πορτα ο μπραβος και τον αρχισε μεχρι να μην μπορει να προχωρησει ...

Το εκανε μυνηση αλλα στο τελος δικαιωθηκε....

Δημοσ.

Γιατι συνδεετε το σωστο ντυσιμο με το ακριβο;; Προφανως δε πας σε "καλα" μαγαζια σα το λετσο, αυτο δε σημαινει οτι πρεπει το μπουφαν σου να κοστιζει 300ε και το παπουτσι 200.

Οπως αναφερθηκε παραπανω, εμεις μπορουμε με 20ε να παρουμε ενα κολαν, αλλο ενα 20ρι για βραδινη μπλουζα , και βαζεις κι ενα τακουνι κι εισαι κομπλε.

Αντιστοιχα για σας ενα τζινακι (πχ απο pull & bear) ενα πουκαμισο κι ενα sneaker κι εισαι μια χαρα για να μπεις σ οποιοδηποτε κλαμπ.

ε ναι,γιατι αν ηταν το ακριβο που μετραει θα σκαγαν μυτη τιποτα με μποτες ορειβατικες,σκι,scuba diving gear,αστροναυτικα μπλουζακια κτλ :P

Δημοσ.

ε ναι,γιατι αν ηταν το ακριβο που μετραει θα σκαγαν μυτη τιποτα με μποτες ορειβατικες,σκι,scuba diving gear,αστροναυτικα μπλουζακια κτλ :P

ή γυμνοί με ενα διαμαντένιο σκουλαρίκι στο ματσαφλόκο  B) 

Δημοσ.

Ακουω μερικες φορες συζητησεις αγοριων και τι θα φορεσεις το βραδυ κλπ, λεω πατε καλα σαν γκομενες τελειωμενες κανετε...

Τι μαστιγα κι αυτη....

• Like 1
Δημοσ.

αμερικανοτραφής?

Δημοσ.

έκανα βόλτες έξω από το μαγαζί ακούγοντας Μποφίλιου στα ακουστικά

Πάνω που είχα το δάχτυλο μετέωρο πάνω από το "μου αρέσει" γράφεις αυτό.....ότι και να πάθεις δεν θα είναι αρκετό

• Like 3
Δημοσ.

Απορώ γιατί πάει ο κόσμος σε μαγαζιά που δεν μπορεί να μιλήσει.....

Γιατί βγαίνει έξω σε ένα μαγαζί με μουσική τόσο δυνατά;

Για να ακούσει μουσική; Ποια η αξία να ακούσεις κονσέρβα μουσική; Εάν θέλει να ακούσει μουσική τότε είναι πιο λογικό να πάει σε ένα μαγαζί που να παίζει live. 

Για να πιει ποτό ακούγοντας μουσική; Τότε γιατί πάει με παρέα; Εάν ήθελε να κάνει μόνο αυτό, μπορεί να το κάνει καλύτερα σε ένα bar. Επίσης, τι στην ευχή θέλει να ακούσει από μουσική που αφενός την άλλη μέρα δεν θα θυμάται καν 2 καλλιτέχνες που άκουσε και αφετέρου θα τους ακούσει σε χάλια ποιότητα;

Για να περάσει καλά με την παρέα του; Πώς; Αφού δεν μπορούν να μιλήσουν παραπάνω από δύο άτομα. Για τι παρέα λέμε; Εάν μιλάμε για ένα ακόμα άτομο, τότε εάν θέλει να βγει μόνο με αυτό το άτομο σημαίνει πως θέλει να μιλήσει με αυτό το άτομο και άρα τέτοια μαγαζιά είναι η πλέον λάθος επιλογή. 

Για να δει κόσμο; Εάν πάει μόνος του, τότε γιατί δεν κάνει μία βόλτα να δει περισσότερο; Εάν πάει με παρέα σημαίνει ότι θα θέλει να σχολιάσει και άρα ισχύει ό,τι έγραψα παραπάνω. 

Για να βρει ταίρι (έστω και της μίας βραδιάς) ; Η μόνη περίπτωση που μπορεί να το δεχτώ. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχει και συνείδηση των standards που θα τηρεί το ταίρι που θα βρει. Σε ένα περιβάλλον που δεν μπορείς να εκτιμήσεις τον άλλο από την προσωπικότητά του παρά μόνο από την εξωτερική εμφάνιση σημαίνει πως το ταίρι που θα τον επιλέξει ή θα επιλέξει θα έχει πολύ υψηλά την εξωτερική εμφάνιση με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 

Επίσης, το σκεπτικό "θέλω να ακούσω δυνατά την μουσική μου και να χορέψω ενώ είμαι μαζί με την παρέα μου" είναι εντελώς σκεπτικό γυμνασίου..

Που το γυμνασιόπαιδο δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει σπίτι του και άρα ψάχνει χώρο για να τα κάνει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...