Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παει σε πολλα κλαμπς που εχουν face control και με ουρες ατελειωτες....

Αλλα πηγαινα με ατομο ψαγμενο, μολις μας βλεπανε προσπερνουσαμε την ουρα και μπαιναμε μεσα χωρις να πληρωσουμε καν εισοδο, βλεπε W στην θεσσαλονικη. Να παω να κατσω στην ουρα με την καμια το θεωρω ηλιθιο λες και μου κανει την χαρη. Αν ειναι ας βγαλουν ενα βαζο εξω να τους βαζουν απο 20€(δυο ποτα και να φευγουν) .

Δεν ειμαι κανενας οπως ειπα παραπανω που θα φορεσει παντελονι των 200€ μονο για ενα σαββατο... Το θεωρω βλακεια αυτο που κανουν .. Δεν γουσταρω να περιμενω σαν το προβατο να με ελεγξουν και να περασω.. Θα παω καπου που με σεβονται... Αν δεν θελουν οι αλλοι και το σπιτι καλο ειναι...

Η νεα μοδα με τις καγκουρογυναικες που ψαχνουν τον μακακα/ταξιτζι με λιγες γνωριμιες να τις πηγαινει απο δω και σπο κει, μολις μπουν μεσα να μαλακιζονται με αλλους και συ να κανεις το διακοσμιτικο φυτο απλα γιατι τις εχεις μαζι σου για να παρεις το οκ. Το θεωρω αλλη μια μεγαλη ηλιθιοτητα...

Και κατι τελευταιο.. Αυτο με τα ρουχα..

Οι γυναικες φορανε ενα κολαν που θα κανει αντε 20€ μαζι με ενα τακουνι... Βουαλα το σουσαμι ανοιξε... Αυτες γιατι δεν πρεπει να φορανε ενα ρουχο ακριβο που να φοβουνται μην κλασουν και μυρισει δεν μπορω να τα καταλαβω... Μονο εμεις οι μακακες να εχουμε τοση ηλιθια αντιληψη για το εαυτο μας.. Ακουω μερικες φορες συζητησεις αγοριων και τι θα φορεσεις το βραδυ κλπ, λεω πατε καλα σαν γκομενες τελειωμενες κανετε...

Χωρίς να έχω άτομο "ψαγμένο" μαζί μου,δεν περιμένω ποτέ σε ουρά,απλά περνάω απο δίπλα,3 στα 3 έχω (πέρασα)

Δεν πάω σε τέτοια μαγαζά,για αυτό και δεν το χω κάνει πολλές φορές,κάποιες που έτυχε πάντως απλά δεν περίμενα.

Όποτε και να τύχει το ίδιο θα κάνω,αν μου πει δεν μπαίνεις τράβα στην ουρά ούτε που θα ασχοληθώ,απλά θα πάω σε άλλο μαγαζί

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα τι να πεις για τέτοια μαγαζιά. να χέσω εγώ ακριβά ρούχα και εμφάνηση όταν το90% δεν έχει αρκετη βενζίνη στο αμάξι για να γυρίσει σπίτι.

Σκηνικό στην επαρχιακή πόλη που κατάγομαι.

Ερχομαι Σάββατο πρωί από Κaναδά μετά από 3μερη πτήση (λόγο καθυστερήσεων στην Οταβα...)

Η κοπέλα την πιάνει τζετ λαγκ κοιμάται, εμένα ακριβώς το αντίθετο- υπερένταση. Φοράω ότι θα φορούσα και εδώ για να πάω να πιω μια μπύρα Αυγουστιάτικα (3/4 βερμούδα και Maiden Tshirt.)

Τρώω πόρτα από έναν παλιό συμμαθητή, με την προτροπή ότι πως βγήκα έτσι έξω. Ο μαλάκας δεν σκέφτηκε ότι εγώ είχα και μια 500αρα να φάω για το βράδυ μου αν γούσταρα. το αποτέλεσμα, τα έφαγα σε διπλανό μαγαζί. να παν να χεστούν, με τα $$ μου γαμώ και την κυρά μου λενε στο χωριό μου. Δεν αναφέρω το χρηματικό σαν επίδειξη, αλλά είναι ΤΟΣΟ χαζοί οι Έλληνες... ήμαρτον δηλαδή.Όλο κόζα μόστρα και η τσέπη άδεια. που πας ρε καραμήτρο; 

ΥΓ επειδή ήμουν με την κοπέλα τις άλλες μέρες σε γειτονικές περιοχές, με ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ αμφίεση - σαγιονάρα φουλ με τέτοια ζέστα... - δεν έφαγα ΠΟΤΕ πορτα. γιατί με (μας) περνούσαν για τουρίστες. Και όχι τα ελληνικά μου μια χαρά χωριάτικα είναι ειδικά αμα έχω χτυπήσει και κανα δυο τσίπουρα η ρετσίνες για προθέρμανση.

• Like 7
Δημοσ.
με ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ αμφίεση - σαγιονάρα φουλ με τέτοια ζέστα... - δεν έφαγα ΠΟΤΕ πορτα. γιατί με (μας) περνούσαν για τουρίστες. Και όχι τα ελληνικά μου μια χαρά χωριάτικα είναι ειδικά αμα έχω χτυπήσει και κανα δυο τσίπουρα η ρετσίνες για προθέρμανση.

φάνηκε από το ζέστα :P

• Like 2
Δημοσ.

το νόημα είναι, ότι ο πουριτανισμός και το δήθεν μας έφαγε.

Και ναι, στην καθημερινότητα μου ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα προτιμώ τους τοπικούς ιδιωματισμούς στην έκφρασή μου, γιατι μου αρέσει, και έτσι μεγάλωσα. Φαντάζομαι αναγνωρίζεις την διαφορά μεταξύ απόπειρας σατυρισμού μιας κατάστασης και πραγματικής ικανότητας έκφρασης :)

Στην τελική, το ζουμί είναι ότι ο τυπάς τα χασε τα $$, και όταν έχεις μια επιχείρηση τα $$ μετράνε. Ειδικά σε μια Ελλάδα τον Αύγουστο του 2013 που την μαστίζει η ανέχια και η πείνα. Το ιφουν όμως πρώτη μούρη στα τραπέζια. WTF

• Like 2
Δημοσ.

σκηνικο σε μαγαζι την ωρα που παω να μπω απο 2 ορκ πορτιερηδες μειον ενα κεφαλι σε υψος ο καθενας.

-καλησπερα σας εχετε κλεισει τραπεζι?

-οχι εχω παρεα (και μπαινω προς τα μεσα)

-ξερετε σε ποιο τραπεζι ειναι?

-συντεταγμενες θες?

-αν δε ξερετε πρεπει να τους παρετε τηλ να βγουν εξω να σας παρουν

-ναι αμε.

Δημοσ.

Μου έχει τύχει επίσης τραγικό περιστατικό πριν χρόνια σε μαγαζί της Αγίας Παρασκευής να είμαι για καφέ με δυο φίλες μου απόγευμα. Το βραδάκι ομως είχε κλείσει το μαγαζί ένα φροντιστήριο για να κάνει πάρτυ. Βγαίνω λοιπόν σε κάποια φάση για να βρω την αδερφή μου που είχε ανέβει κι αυτή στη Πάνω πλατεία για όσους ξέρουν και γυρνώντας στο μαγαζί μετά από ούτε 2 λεπτά δεν με άφηναν να μπω γιατί το μαγαζί ήταν ΄΄κλεισμένο΄΄. Τι να τους λέω οτι ήδη μέσα είμαι και μάλιστα οι καναπέδες που καθόμασταν ήταν και σχετικά κοντά στην είσοδο και με αντιμετωπίζανε σαν κλέφτη που πάει να μπει κάπου παράνομα. Με τα πολλά πήρα τηλέφωνο τις φιλες μου να πληρώσουν και να φύγουμε αφού βρίστηκα με τον ΄΄αρχηγό΄΄ πορτιέρη. Τι να πεις... ελπίζω ο συγκεκριμένος να βρίσκεται σε χαντάκι και να τον τρώνε τα όρνια. Λες και αν με άφηνε να κάνω 2 βήματα μέσα στο μαγαζί να φωνάξω τις φίλες μου όπως του είπα θα γινόταν τπτ. Κλαίω τα λεφτά που τους έδωσα, στα φάρμακα να τα φάνε.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι προφανώς παράνομο να κάνεις διακρίσεις σε ποιους θα προσφέρεις τις υπηρεσίες σου. Αυτά τα παράνομα face control στα "χλιδάτα" μαγαζιά πηγαίνουν μαζί με τις υπερβολικά ψωνισμένες ελληνίδες γιατί τις σφυρίζουν όλη μέρα στο δρόμο και ο εγωισμός τους έχει πετάξει στο διάστημα, τους μάγκες που είναι εξπέρ στο να μοστράρουν τη σούπερ πρώτη μούρη τους, την (παρ)αίσθηση ότι κάτι πολύ σημαντικό συμβαίνει εκεί μέσα και ότι είναι κατόρθωμα να περάσεις τις φρουρούμενες πύλες. Ψιλοχαζομάρες στην πραγματικότητα, νομίζω ότι ήταν σε άνθιση κάπου εκεί στα 90s - early 00s, καθαρά ελληνική πρωτοτυπία, στη Βρετανία π.χ. δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Εκεί τρως πόρτα αν είσαι μεθυσμένος ή αν ο πορτιέρης θεωρήσει ότι είναι πιθανό να προκαλέσεις προβλήματα. Σάββατο μπαίνεις παντού αρκεί να μη φοράς αθλητικά και μπλου τζην, και πάλι μπαίνεις σχεδόν παντού οτιδήποτε και αν φοράς, δηλαδή σε pubs κτλ.

Όπως αναφέρθηκε στην Ελλάδα αρέσει σε αρκετούς να προσποιούνται ότι είναι χλιδάτοι ακόμα και αν τα λεφτά ίσα ίσα που φτάνουν για βενζίνη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...