Thanos1972 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ναι αλλα σκεψου να στειλεις πισω τον επεξεργαστη και να εφταιγε τελικα η μητρικη. στειλε την στο vision και θα την δοκιμασουν.σιγα,εναν επεξεργαστη θα κουμπωσουν και θα δουν τι κανει.εαν ειναι να παει για αλλαγη,οντως θα αργησει.μια φορα που τους χρειαστικα σε asus μητρικη αλλαγη,πηρε λιγο πανω απο μηνα. αλλα το να την κοιταξουν και να δουν τι φταιει,πες τους να το κανουν.
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Έκανα σήμερα δοκιμή με άλλο τροφοδοτικό αλλα χωρίς αποτέλεσμα. Έβαλα και άλλες RAM μπας και αλλά ούτε αυτό.Όταν ξεκινά δεν αλλάζει κάτι 00 και ανάβει το CPU Red LED. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι θέμα επεξεργαστή ? Το μόνο που μένει είναι να βρώ μια άλλη μητρική να τον δοκιμάσω.
Sarandis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ξεκίνησέ τη χωρίς τίποτα επάνω και δες τι κάνει.
AiWaaa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Και στον φίλο zappe με 3770 μετά απο το delid που του έκανε έβγαζε τον ίδιο κωδικό(δεν θυμάμαι τη μητρική είχε) και ήταν θέμα cpu. Δοκίμασε με έναν άλλο πριν κανεις οτιδήποτε..
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ξεκίνησέ τη χωρίς τίποτα επάνω και δες τι κάνει. Και αυτό το έχω κάνει.
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Νεώτερα από το μέτωπο.Παρέλαβα σήμερα την φτηνιάρα μητρική που έλεγα για να δω τί παίζει.Το σύστημα δεν ξεκινά.Ούτε με την ενσωματωμένη ούτε με άλλη κάρτα γραφικών.Άρα ο 4770k είναι το πρόβλημα.Ξεκινάω διαδικασία με intel (ήδη από προπαραμονή Πρωτοχρονιάς μου είχαν πέι να ξεκινήσουν RMA ticket (1 εβδομάδα-10 μέρες μου είπαν) αλλά επειδή δεν ήμουν σίγουρος τους είπα να περιμένουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα