Thrylos7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Και εμένα μου έσκασε το mail, οπότε όλα καλά μάλλον... απο αυριο όσοι παραλάβουμε θα ενημερώσουμε αν είναι ελληνικής αντιπροσωπίας και τι λέει η αποδειξη...
gunman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 και εγώ πήρα το email.. nice... άντε να μου πάρει κανείς κανα παιχνίδι δώρο.. xd
Thrylos7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 ουτε εγω τιποτα... θεωρουσα φυσιολογικο το να μην ερθει χτες αφου χτες θεωρητικα μαλλον θα παραλαμβανε το courier απο αυτους....αλλα σημερα επρεπε να ερθει συμφωνα με τα λεγομενα τους αφου υποτιθεται την τεταρτη ειχαν τα κομματια στα χερια τους... οχι οτι βιαζομαι, αλλα πεφτει ΣΚ τωρα και θα περιπλακει το πραγμα....
gunman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 απ'ότι μου είπαν στο email οι παραδόσεις από Δευτέρα. γιατί εχθές και σήμερα μάλλον τα έδωσαν στο courrier
gunman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 ίσχύει το από Δευτέρα. μου έστειλαν tracking
Thrylos7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 μου εστειλαν και εμενα νουμερο απο την ACS...
Thrylos7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μολις μου παρεδωσαν. Τυλιγμενο σε σακουλα Ηλεκτρονικης Αθηνων, ειναι απο Sony Hellas οπως αναμενοταν και προελευση Κινα. ειναι λιγο σκισμενο το τμημα κοντα στο χερουλι...ελπιζω να μην ειναι τιποτα α-σφραγιστο μεσα... Το περιεργο ειναι πως η αποδειξη ειναι στα 409 ευρω... Και η επωνυμια στην αποδειξη ειναι Media Saturn , τσεκαροντας το τηλεφωνο αντιστοιχει στο Mediamarkt αμαρουσιου...
paylidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 κάποια αρπαχτη παίχτηκε αλλα κανεις δε πρόκειται να καταλάβει ακριβώς τι... καλοδουλευτο! 2
kostiger Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Thryle αφου παρελαβες, μην το πεις ουτε του παπα..Καλοπαιχνιδο να 'ναι! 1
Thrylos7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 μονο εγω παρελαβα ρε παιδια, ή οι υπολοιποι εχετε ηδη αρχισει να λιωνετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα