stavi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό συνέβη αρκετά χρόνια πριν αλλά έτυχε να το αναφέρω σε κάποιον τις προάλλες και το ξαναθυμήθηκα.. και τελικά θέλω να ακούσω αμα σας έχει τύχει ή αν όντως κάποιος βρισκόταν πίσω απο το facebook Γράφω μια μέρα στο στάτους στο φουμπου κάτι του τύπου "πολύ μαλακία το φουμπου", το οποίο σβήστηκε επιτόπου... λέω κάποια μαλακία έκανα και το ξαναγράφω.... πουθένα πάλι στον τοίχο μου. Γράφω άλλες παπαρίες του τύπου "μόνο καθυστερημένοι κάθονται στο φουμπου" αλλά και πάλι δεν έβρησκα πουθενά τα πόστ μου... τέλος πάντων ας πούμε ότι κάποιο σκάλωμα έφαγε από τα πολλά που τρώνε αυτά τα πράγματα στο διαδίκτυο. Εντωμεταξύ άρχισα να γράφω κι άλλα εκείνο το βράδυ και να απευθύνομαι στον υποτιθέμενο άνθρωπο που θα βρισκόταν πίσω από το προφίλ μου και θα τα διάβαζε ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Πράγματα αστεία.. ας πούμε "τί είσαι εξωγήινος;" (καλά πρέπει να ξεκαρδίστηκε μ'αυτό ) και κάτι τέτοια τέλος πάντων που δεν μπορώ να τα θυμηθώ γιατί όπως είπα έχουν περάσει και παρα πολλά χρόνια. Ας υποθέσουμε ότι απλά κάποιο λάθος γινόταν και σβήστηκαν επιτόπου τα ποστ μου εκείνα που έβριζα το facebook, το περίεργο είναι ότι όταν μπήκα την άλλη μέρα, ή κάποια άλλη μέρα, εκεί δεξία που συνήθως έλεγε "έχεις τρια νέα αιτήματα φιλίας" έγραφε τώρα "άντε ντε, τρεις νέοι συντεκνoi"... κάπως έτσι ρώτησα αρκετά άτομα, αν μετά από πολύ καιρό σε αναπάντητα αιτήματα φιλίας άλλαζε η ατάκα αλλά μου είπαν όχι... Τι λέτε;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Λέμε Καλές Γιορτές και καλή χρονιά! 16
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Καλα να μας μπει λεω εγω.....Το νεο ετος....
stavi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Λέμε Καλές Γιορτές και καλή χρονιά! όχι ρε, δεν κατάλαβες.. δε λέω γι'αυτό... γι'αυτά που έγραψα παραπάνω εννοώ τί λέτε. εντάξει με συγχωρείτε που δεν είπα πρώτα απ' όλα χρόνια πολλά. Το ξέρω λάθος μου... αλλά καταλαβαίνετε, το θυμήθηκα τώρα και, και, δεν ξέρω, ένιωσα να έχω ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας. Να ακούσω μια καλή κουβέντα... δεν ξέρω, δεν ξέρω... Εννοείτε ότι κάνω πλάκα με τα παραπάνω.. πως μου τη σπάει όμως που πρέπει πάντα να ξεκαθαρίζω ότι κάνω πλακα.... Καλα να μας μπει λεω εγω.....Το νεο ετος.... αυτό μου θυμίζει αυτό που σκέφτομαι από μέσα μου πάντα όταν είμαστε στο τραπέζι οικογενειακώς και τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας και λέμε "στην υγειά μας!" και καλοί π.... στα μ... μας ρε δεν το θέλω αλλά το χω κολλήσει... αισθάνομαι γελοία όταν το σκέφτομαι και λέω "stop it!!! stop it!!" 2
Timonkaipumpa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό συνέβη αρκετά χρόνια πριν αλλά έτυχε να το αναφέρω σε κάποιον τις προάλλες και το ξαναθυμήθηκα.. και τελικά θέλω να ακούσω αμα σας έχει τύχει ή αν όντως κάποιος βρισκόταν πίσω απο το facebook Γράφω μια μέρα στο στάτους στο φουμπου κάτι του τύπου "πολύ μαλακία το φουμπου", το οποίο σβήστηκε επιτόπου... λέω κάποια μαλακία έκανα και το ξαναγράφω.... πουθένα πάλι στον τοίχο μου. Γράφω άλλες παπαρίες του τύπου "μόνο καθυστερημένοι κάθονται στο φουμπου" αλλά και πάλι δεν έβρησκα πουθενά τα πόστ μου... τέλος πάντων ας πούμε ότι κάποιο σκάλωμα έφαγε από τα πολλά που τρώνε αυτά τα πράγματα στο διαδίκτυο. Εντωμεταξύ άρχισα να γράφω κι άλλα εκείνο το βράδυ και να απευθύνομαι στον υποτιθέμενο άνθρωπο που θα βρισκόταν πίσω από το προφίλ μου και θα τα διάβαζε ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Πράγματα αστεία.. ας πούμε "τί είσαι εξωγήινος;" (καλά πρέπει να ξεκαρδίστηκε μ'αυτό ) και κάτι τέτοια τέλος πάντων που δεν μπορώ να τα θυμηθώ γιατί όπως είπα έχουν περάσει και παρα πολλά χρόνια. Ας υποθέσουμε ότι απλά κάποιο λάθος γινόταν και σβήστηκαν επιτόπου τα ποστ μου εκείνα που έβριζα το facebook, το περίεργο είναι ότι όταν μπήκα την άλλη μέρα, ή κάποια άλλη μέρα, εκεί δεξία που συνήθως έλεγε "έχεις τρια νέα αιτήματα φιλίας" έγραφε τώρα "άντε ντε, τρεις νέοι συντεκνoi"... κάπως έτσι ρώτησα αρκετά άτομα, αν μετά από πολύ καιρό σε αναπάντητα αιτήματα φιλίας άλλαζε η ατάκα αλλά μου είπαν όχι... Τι λέτε; Και η ερώτηση είναι... Τέτοια posts πώς στην ευχή παρουσιάζονται σε ένα τεχνολογικό forum; 3
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Χαχαχαχαχ... Πετατω μια φορα ρε συ, να κοψεις φατσες...
Gtr34 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ισως να ειχες κολλησει καποιο ιο η καποιος ειχε χακαρει τον λογαριασμο σου . 1
aris1986 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Σε αυτα βγαζουνε φωτογραφιες... Jpeg or didn't happen...! 2
stavi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Και η ερώτηση είναι... Τέτοια posts πώς στην ευχή παρουσιάζονται σε ένα τεχνολογικό forum; μπες στο αμιγώς τεχνολογικό φόρουμ... ένα κλίκ αριστερά, δύο δεξία και έφτασες. στην τελική είναι όντως μια εύλογη ερώτηση, πως στο διάολο άλλαξε αυτό και αντί για τρια αιτήματα που έγραφε 5 μήνες μια μέρα έγραφε "αντε ντε τρεις σύντεκνοι"
stavi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Σε αυτα βγαζουνε φωτογραφιες... Jpeg or didn't happen...! έχει χρόνια που έγινε, δεν έδωσα σημασία γιατί νόμιζα ότι ήταν κάτι το συνηθισμένο, είχα αφήσει τα αιτήματα για πολλούς μήνες αναπάντητα, αλλά όπως έγραψα όταν ρώτησα άλλους αν τους έχει βγάλει ποτέ τέτοιο μήνυμα μου είπαν οχι.. όπως και να χει δεν έδωσα πολύ σημασία ούτε και τώρα δίνω, απλά επειδή εδώ μέσα κυκλοφορούν τσακάλια σ'αυτά σκέφτηκα ότι όλο και κάποια λογική απάντηση θα μου δώσουν
aris1986 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 μπες στο αμιγώς τεχνολογικό φόρουμ... ένα κλίκ αριστερά, δύο δεξία και έφτασες. στην τελική είναι όντως μια εύλογη ερώτηση, πως στο διάολο άλλαξε αυτό και αντί για τρια αιτήματα που έγραφε 5 μήνες μια μέρα έγραφε "αντε ντε τρεις σύντεκνοι" Mηπως ειχες βαλει default γλωσσα τα κρητικά; 2
stavi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Παραπονιέσαι στο fb για το fb.... ναι επίσης πάω στον ψυχολόγο και λέω πόσο μαλάκες είναι οι ψυχολόγοι, τρώω το φαγητό μου και μετά το ξερνάω και κει που κοιμάμαι ξυπνάω. Μια άλλη φορά δε θυμάσαι έτσι που ήμουν φτιαγμένη έβλεπα και τα βιντεάκια που βάζετε και έγραφα "ποοοο τι γαμάτο φόρουμ είναι αυτό, τι επίπεδο, τι άτομα παίζουν εδώ μέσα, τι βίντεο θεΪκά" και μετά από λίγες μέρες ξενερωμένη απ'ολους και απ' όλα έγραφα " χάνω τη ζωή μου εδώ μέσα δεν κάνω τίποτα, θα πρέπε να μαθαίνω τουμπερλέκι, αντί να κάθομαι σενα ιντερνετ καφε.. κτλ κτλ κτλ" και με βρίζατε?
thanos77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 αυτό μου θυμίζει αυτό που σκέφτομαι από μέσα μου πάντα όταν είμαστε στο τραπέζι οικογενειακώς και τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας και λέμε "στην υγειά μας!" και καλοί π.... στα μ... μας άντε ντε, τρεις νέοι συντεκνoi"... κάπως έτσι η ευχη σου πραγματοποιηθηκε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα